Lukk
Søk
Bilde for kategori Parkski

Parkski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 Poacher Junior

Tøff jibbeski for de yngre parkrottene.
kr 500 kr 4000

Line Ruckus Inkl. Marker 7.0

Endelig en ekte twin-tipski for juniorer! Dette er steget videre fra Tom Wallish Shorty for de barna som gror på seg både kilo og centimeter, og da trenger ei ski med mer "mat" i. Her kan ungdommen utfolde seg med krumspring i parken, og det med utstyr som henger med i svingene. Symetrisk fleks gjør skikjørerene tryggere på baklengse landinger, og oppbyggingen av skia gjør den mer fartstabil sett opp i mot ei barneski.
Capkonstruksjonen gjør Rucus hardfør og slitesterk.
Kjernebrukeren av Line Ruccus er kanskje fremtidige vinnere i X-Games. World-Cup og OL?
Pris er inkludert binding, Marker 7.0.
kr 1990 kr 5100

Line Ruckus Jr. Grey inkl. Marker Free Ten

Skien som inspirerer den nye generasjonen. For å kunne møte kravene til et stadig økende nivå blandt juniorene, har Line utviklet en ski som byr på det lille ekstra. Dette er en utrolig leken ski som byr på uante muligheter for neste genrasjon parkrotter og pudderhunder.
kr 1990 kr 5700

Völkl Jr. Revolt Inkl 7.0 Motion Binding

Revolt JR er en knalltøff twintipski til de minste. Full rocker gjør den lettkjørt og tilgivende. Den har full trekjerne slik at den er stabil og tåler masse juling. Innsvinget gjør at skien kjører fine svinger også i preppet bakke. 74mm under fot gjør at den flyter fint.

Skien leveres med Motion bindingssystem. Dette er et system som lar deg enkelt justere bindingen til mange skostørrelser. Minuset er at du ikke får stått midstilt på skien.
kr 2590 kr 3700

Völkl Mini Revolt

Tøff twintipski til de minste. Full rocker gjør den lettkjørt og tilgivende. Den har full trekjerne slik at den er stabil og tåler masse juling.
kr 1920 kr 3000