Lukk
Søk
Bilde for kategori Parkski

Parkski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 Mens Reckoner 92 Inkl. Marker Squire 11 ID

K2 Reckoner 92 er en leken og lett twintipski, med Aspen trekjerne og myk flex, som kan anbefales for alle aldre og ferdighetsnivåer. Den lette kjernen er omspunnet av glassfiber for å gi torsjonstivhet og riktig flex for bruk i både preparerte bakker og i terrengparken, og styrker holdbarheten og levetiden til skiene. Twin Rocker i tupp og tail gjør at Reckoner 92 er også aktuell som en all-mountain frikjøringsski til ungdommen som skal kjører rundt i hele anlegget og all kul skogskjøring i mellom.
Skien leveres med Marker Squire 11 binding.
kr 2990 kr 6500

K2 Poacher Inkl. Marker Griffon 13ID

K2 Poacher er det perfekte valget av en solid parkski og allsidig All-Mountain ski.

Poacher er en rå twintipski for deg som liker å gå stort. Den er superstabil, har god pop, og trives ekstra godt på store parkelementer. Uansett om du tar den med ut i byen eller inn i de store parkene vil du føle at Poacher gir deg det du trenger for å ta sporten et steg videre.

Poacher passer best for deg som har kjørt en del park før, og som ønsker en ski du kan stole på når hoppene og railsene er større enn gjennomsnittet. Er du liten og lett, eller akkurat har begynt å kjøre park finnes det mer egnede modeller. Har du en del erfaring og virkelig vil sparke fra deg på de store hoppene er Poacher den perfekte twintipski.
Kombinasjonen mellom spennkounstruksjonen under foten og All-Terrain Rocker i tupp og tail gir godt kantgrep, samtidig som en mer svingvillig og tilgivende ski i løsere snø.
Triaxial Braid (glassfiber spunnet rundt trekjernen) gir økt torsjonsstivhet og styrke som kreves ved hardere bruk og landinger, og den moderate Rocker konstruksjonen gir mer tilgivende slipp av kantenen når en skal spinne ut av hoppet.
Med 96mm midtbredde under foten og en solid konstruksjon som denne skien har er dette et anbefalt valg for de som vil ha en superallsidig twintipski.
kr 3500 kr 9000

K2 Reckoner 102 Silver

Reconer 102 er ei ski som har breiere mål enn ei tradisjonell twintipski og vil derfor gi bedre flyt på løsere føre. Reconer 102 er også konstruert lettere og mykere så her får du ei håmdterbar ski med gode all-round egenskaper! Brei nok til at den flyter i løsere snø, og smal nok for gode kantegenskaper på fastere føre. Ikke ueffen å ta med en runde i parken heller!
Fir/Aspen trekjerne, All-Terrain Rocker i tip og tail, Spectral Braid med Carbonforsterkning og sidwallkonstruksjon sørger for stabile og gode kjøreegenskaper på alle forhold!
kr 3250 kr 6500

K2 Sight Inkl. Marker Squire 11 ID

K2 Sight er en legende av en parkski.

K2 Sight er ski som er lett å håndtere inn på hoppkanten og mer tilgivende når en skal gå ut i en rotasjon. Sight har en Aspen trekjerne Triaxial Braid (hvor glassfiber er spunnet rundt trekjernen) for å gi en sterk konstruksjon som kan håndtere mye bruk, og i tilegg er det vertikale sidekanter som gjør skiene mer stabile under bindingsområdet og øker kantgrepet på fastere underlag.
All-Terrain Rocker er en moderat reisning i tupp og tail som gir mer svingvillig ski og hindrer at kanten lett hugger tak ved triksing.
K2 anbefaler sentermontering av bindingene hvis Sight hovedsakelig skal brukes til parkkjøring, men ved tradisjonell montering får du også en utmerket All-Mountain ski til bruk i hele fjellet.
Skien leveres med Marker Squire binding.
kr 3500 kr 7300