Lukk
Søk
Bilde for kategori Parkski

Parkski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 Poacher Yellow inkl. Marker Griffon

K2 Poacher er det perfekte valget av en solid parkski og allsidig All-Mountain ski.

Poacher er en rå twintipski for deg som liker å gå stort. Den er superstabil, har god pop, og trives ekstra godt på store parkelementer. Uansett om du tar den med ut i byen eller inn i de store parkene vil du føle at Poacher gir deg det du trenger for å ta sporten et steg videre.

Poacher passer best for deg som har kjørt en del park før, og som ønsker en ski du kan stole på når hoppene og railsene er større enn gjennomsnittet. Er du liten og lett, eller akkurat har begynt å kjøre park finnes det mer egnede modeller. Har du en del erfaring og virkelig vil sparke fra deg på de store hoppene er Poacher den perfekte twintipski.
Kombinasjonen mellom spennkounstruksjonen under foten og All-Terrain Rocker i tupp og tail gir godt kantgrep, samtidig som en mer svingvillig og tilgivende ski i løsere snø.
Triaxial Braid (glassfiber spunnet rundt trekjernen) gir økt torsjonsstivhet og styrke som kreves ved hardere bruk og landinger, og den moderate Rocker konstruksjonen gir mer tilgivende slipp av kantenen når en skal spinne ut av hoppet.
Med 96mm midtbredde under foten og en solid konstruksjon som denne skien har er dette et anbefalt valg for de som vil ha en superallsidig twintipski.
kr 5590 kr 9000

K2 Sight Black inkl. Marker Squire 11

K2 Sight er en legende av en parkski som har fått en oppgradering for 2019 sesongen.

Skiene har blitt 3mm breiere under foten og har fått formene på tip og tail oppdatert.
Resultatet er ski som er enda bedre å håndtere inn på hoppkanten og mer tilgivende når en skal gå ut i en rotasjon. Sight har en Aspen trekjerne Triaxial Braid (hvor glassfiber er spunnet rundt trekjernen) for å gi en sterk konstruksjon som kan håndtere mye bruk, og i tilegg er det vertikale sidekanter som gjør skiene mer stabile under bindingsområdet og øker kantgrepet på fastere underlag.
All-Terrain Rocker er en moderat reisning i tupp og tail som gir mer svingvillig ski og hindrer at kanten lett hugger tak ved triksing.
K2 anbefaler sentermontering av bindingene hvis Sight hovedsakelig skal brukes til parkkjøring, men ved tradisjonell montering får du også en utmerket All-Mountain ski til bruk i hele fjellet.
kr 4490

Line Tom Wallisch Pro White Inkl. Marker Griffon 13

Her er promodellen til Tom Wallisch, utviklet i samarbeid med undertegnede og Line. Modellen har mye av samme konstruksjon og egenskaper som den velkjente modellen Chronic, men det er lagt inn Carbon Ollieband foran og bak som gir mer popp i skiene, samt Early Taper i tupp og bakski som gir lavere svingvekt og gjør at skiene lettere roterer/spinner og hindrer hekt ved "takeoff" på store hopp. Her er det altså forbedret egenskapene både til slopestyle og big air. Kjernen er av kraftig trevirke og tåler mye bruk og harde landinger, og i tillegg er det lagt inn kraftigere stålkanter som øker slitestyrken på rails (rekkverk). Sålen er sintret og trekker bedre til seg glider og gir god gli.

kr 5690 kr 9000

Völkl Bash 86 Inkl. Marker Squire 11 ID

Bash 86 er en allround parkski med rocker i tip&tail. Skien retningsbestemt innsving, full trekjerne og er forsterket med cap foran og bak. Den passer best til lekne løpere i parken, men er fin i bakken også. Den er tilgivende, men spennet under midten sørger fortsatt for god stabilitet i in-runs. Leveres med Marker Squire 11 ID binding
kr 4790 kr 7500

Völkl Revolt 87 Green

Parkskia som brukes av verdens beste begge veier. Völkl Revolt 87 er laget med en carbonforsterket trekjerne for holdbarhet og spenst. P-Tex 4500 såle for glid og holdbarhet på rails. Sammen med riders som Birk Ruud er denne skia laget for å takle alt en slopestyleløype kan kaste mot deg og alt du vil møte i parker utenom konkuranse også.
kr 5290 kr 6000

Völkl Wms Bash 86 Blue Inkl. Marker Squire White

Bash 86 W er en allround jente Parkski med rocker i tip & tail. Skien har retningsbestemt innsving, full trekjerne og er forsterket med cap foran og bak. Den passer best til lekne løpere i parken, men er fin i bakken også. Den er tilgivende, men spennet under midten sørger fortsatt for god stabilitet i in-runs. Leveres med Marker Squire 11 ID-binding i hvit.
kr 4790 kr 6500