Lukk
Søk
Bilde for kategori Parkski

Parkski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 Missconduct Inkl. Marker Squire 11

K2 Missconduct er parkskien som gjør rails og hopp til en lek for jentene. Skiene har en Aspen trekjerne Triaxial Braid (hvor glassfiber er spunnet rundt trekjernen) for å gi en sterk konstruksjon som kan håndtere mye bruk, og i tilegg er det vertikale sidekanter som gjør skiene mer stabile under bindingsområdet og øker kantgrepet på fastere underlag. All-Terrain Rocker er en moderat reisning i tupp og tail som gir mer svingvillig ski og hindrer at kanten lett hugger tak ved inngangen til en spinn. K2 anbefaler sentermontering av bindingene hvis Missconduct hovedsakelig skal brukes til parkkjøring, men ved tradisjonell montering får du også en utmerket All-Mountain ski til bruk i hele fjellet.

- Jente All-Mountain-/ Park ski
- Medium svingradius
- Perfekt til All-Mountain kjøring
- Trekjerne for økt stabilitet og holdbarhet
kr 3490 kr 7000

K2 Poacher Yellow inkl. Marker Griffon

K2 Poacher er det perfekte valget av en solid parkski og allsidig All-Mountain ski.

Poacher er en rå twintipski for deg som liker å gå stort. Den er superstabil, har god pop, og trives ekstra godt på store parkelementer. Uansett om du tar den med ut i byen eller inn i de store parkene vil du føle at Poacher gir deg det du trenger for å ta sporten et steg videre.

Poacher passer best for deg som har kjørt en del park før, og som ønsker en ski du kan stole på når hoppene og railsene er større enn gjennomsnittet. Er du liten og lett, eller akkurat har begynt å kjøre park finnes det mer egnede modeller. Har du en del erfaring og virkelig vil sparke fra deg på de store hoppene er Poacher den perfekte twintipski.
Kombinasjonen mellom spennkounstruksjonen under foten og All-Terrain Rocker i tupp og tail gir godt kantgrep, samtidig som en mer svingvillig og tilgivende ski i løsere snø.
Triaxial Braid (glassfiber spunnet rundt trekjernen) gir økt torsjonsstivhet og styrke som kreves ved hardere bruk og landinger, og den moderate Rocker konstruksjonen gir mer tilgivende slipp av kantenen når en skal spinne ut av hoppet.
Med 96mm midtbredde under foten og en solid konstruksjon som denne skien har er dette et anbefalt valg for de som vil ha en superallsidig twintipski.
kr 5590 kr 9000

K2 Sight Black inkl. Marker Squire 11

K2 Sight er en legende av en parkski som har fått en oppgradering for 2019 sesongen.

Skiene har blitt 3mm breiere under foten og har fått formene på tip og tail oppdatert.
Resultatet er ski som er enda bedre å håndtere inn på hoppkanten og mer tilgivende når en skal gå ut i en rotasjon. Sight har en Aspen trekjerne Triaxial Braid (hvor glassfiber er spunnet rundt trekjernen) for å gi en sterk konstruksjon som kan håndtere mye bruk, og i tilegg er det vertikale sidekanter som gjør skiene mer stabile under bindingsområdet og øker kantgrepet på fastere underlag.
All-Terrain Rocker er en moderat reisning i tupp og tail som gir mer svingvillig ski og hindrer at kanten lett hugger tak ved triksing.
K2 anbefaler sentermontering av bindingene hvis Sight hovedsakelig skal brukes til parkkjøring, men ved tradisjonell montering får du også en utmerket All-Mountain ski til bruk i hele fjellet.
kr 4490 kr 7400

Line Chronic

Line Chronic er den kraftigste parkskia til line. Denne er meget spenstig og leken.
kr 3790 kr 5500

Line Honey Badger inkl. Marker Squire

Myk og leken parkski fra Line. Dette er en vinner for de fleste parkrotter som trives på boxer og rails.

Marker Squire din11
kr 3890 kr 7000

Völkl Revolt 87 Green

kr 5290 kr 6000