Lukk
Søk
Bilde for kategori Parkski

Parkski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Armada ARV 84 S Inkl. Marker Squire 10

Armada ARV 84 Short er en leken og holdbar parkski for ungdom. Skia er laget med en skikkelig trekonstruksjon og med stålkanter som skal tåle det en ung løper utsetter skiene sine for.
84mm under foten og tupper med lav profil for å unngå hekting i lufta og på rails.
kr 3590 kr 5000

Armada ARV 86 Inkl. Marker Griffon 13

Armada ARV 86 er en klassisk parkski laget for hopp og rails. En solid trekjærne, kraftigere stålkanter for holdbarhet og Armada sin AR75 sidewall som gir godt grep og stabilitet under fot, men gjør skien lettere og mykere mot tuppene. Dette for å gi en lettere svingvekt og for å gjøre butters og manørvrering på rails lettere.
Rett og slett en sykt bra klassisk parkski som i Armada ånd er laget for å tåle en trøkk
kr 4000 kr 8000

Armada ARW 84 S Inkl. Marker 7.0

Armada ARV 84 Short er en leken og holdbar parkski for ungdom. Skia er laget med en skikkelig trekonstruksjon og med stålkanter som skal tåle det en ung løper utsetter skiene sine for.
84mm under foten og tupper med lav profil for å unngå hekting i lufta og på rails.
kr 2800 kr 5000

Armada ARW 96 Inkl. Marker Griffon

ARW 96 er en fantastisk parkski for dame som med sin lekne flex og gode flyteegenskaper gir muligheter for lekenhet over hele bakken, enten det er rails eller skogskjøring.
Levert med Marker Griffon blir dette et sett som ikke vil begrense deg på noen aspekter når du skal stå twintip i vinter.
kr 4500 kr 9000

Armada Edollo Inkl. Armada Strive 14 Sand

Edollo er promodellen til jibbelegenden Henrik Harlaut. Edollo er en leken ski laget for hopp, butters og rails og gir deg mulighetene til å shredde parken akkurat som skiens innspirasjon. Skia er laget med en solid trekjærne og kanter som skal tåle en trøkk. Armadas AR75 sidewall gir skien grep under foten på harde forhold, men fortsatt lekene og myke tupper for butters og rails.
98mm under fot
kr 4850 kr 9700

K2 Mens Reckoner 92 Inkl. Marker Squire 11 ID

K2 Reckoner 92 er en leken og lett twintipski, med Aspen trekjerne og myk flex, som kan anbefales for alle aldre og ferdighetsnivåer. Den lette kjernen er omspunnet av glassfiber for å gi torsjonstivhet og riktig flex for bruk i både preparerte bakker og i terrengparken, og styrker holdbarheten og levetiden til skiene. Twin Rocker i tupp og tail gjør at Reckoner 92 er også aktuell som en all-mountain frikjøringsski til ungdommen som skal kjører rundt i hele anlegget og all kul skogskjøring i mellom.
Skien leveres med Marker Squire 11 binding.
kr 2990 kr 6500

K2 Poacher Inkl. Marker Griffon 13

K2 Poacher er det perfekte valget av en solid parkski og allsidig All-Mountain ski.

Poacher er en rå twintipski for deg som liker å gå stort. Den er superstabil, har god pop, og trives ekstra godt på store parkelementer. Uansett om du tar den med ut i byen eller inn i de store parkene vil du føle at Poacher gir deg det du trenger for å ta sporten et steg videre.

Poacher passer best for deg som har kjørt en del park før, og som ønsker en ski du kan stole på når hoppene og railsene er større enn gjennomsnittet. Er du liten og lett, eller akkurat har begynt å kjøre park finnes det mer egnede modeller. Har du en del erfaring og virkelig vil sparke fra deg på de store hoppene er Poacher den perfekte twintipski.
Kombinasjonen mellom spennkounstruksjonen under foten og All-Terrain Rocker i tupp og tail gir godt kantgrep, samtidig som en mer svingvillig og tilgivende ski i løsere snø.
Triaxial Braid (glassfiber spunnet rundt trekjernen) gir økt torsjonsstivhet og styrke som kreves ved hardere bruk og landinger, og den moderate Rocker konstruksjonen gir mer tilgivende slipp av kantenen når en skal spinne ut av hoppet.
Med 96mm midtbredde under foten og en solid konstruksjon som denne skien har er dette et anbefalt valg for de som vil ha en superallsidig twintipski.
kr 4850 kr 9700

K2 Reckoner 92 Black Inkl. Marker Squire 11

Reckoner 92 er en lettkjørt og likenes twintipski med trekjerne og myk flex. Denne skia passer ypperlig for de som vil ta steget fra barne-/juniorski og over på en lettkjørt seniorski. Med sin lette konstruksjon og 92 mm under foten, er dette en ski som vil passe kjørere i alle aldere og ferdighetsnivåer. Skia har moderat rocker i både tupp og bakski, noe som gjør at den oppfattes som veldig svingvillig og igjen like aktuell som en All-Mountain kjøreski som en ren parkski.
kr 3990 kr 7150