Lukk
Søk
Bilde for kategori Parkski

Parkski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Line Chronic Green inkl. Marker Griffon

Chronic er den legendariske parkskia til Line! Denne skia er det ingen av våre teamkjørere som klarer seg uten. Skiene kjører optimalt på alle forhold, og kan med hell kjøres som en all mouintain ski for de som ønsker en ski som er presis og har maksimal respons. Konstruksjonen med markant Taper i fram og baktupp samt en fin liten rocker gjør dette til en ski som er lett å håndtere, selv på krevende forhold.
Kjernen er av kraftig trevirke og tåler mye bruk og harde landinger, og i tillegg er det lagt inn kraftigere stålkanter som øker slitestyrken på rails (rekkverk). Sålen er sintret og trekker bedre til seg glider og gir god gli.
Line Cronic er fremfor alt skia for den kresne parkkjøreren som ikke gidder å gi kompromisser!!

kr 5590

Line Honey Badger Black inkl. Marker Squire 11

Honey Badger er en ny twintipski fra Line, og er en råtass av en ski.
Her er det brukt Aspen trekjerne sammen med Carbon Ollieband (striper av Carbon), en konstruksjon som tåler mye bruk og som gir ekstra pop og energi i flexen. Skiene har retningsbestemte mål men har symmetrisk flex, det gir stabile All-Mountain kjøreegenskaper med masse lek og morro når den brukes i terrengparken. Stålkantene er også kraftigere enn normalt for å øke slitestyrken ved bruk på rekkverk eller andre rails.
Den moderate bredden gir litt ekstra å stå på slik at Honey Badger anbefales også som en allsidig alpinski til normal kjøring i preparete bakker eller ute i terrenget.

Honey Badger er en ski som er lett å kjøre, og kan derfor passe bra som de første, skikkelige parkskiene for de som vil ta steget helt ut, og innøving av nye, kompliserte elementer for de viderkommende.

Line Honey Badger er som en Honey Badger (grevling) kjennetegnet, de gir seg ikke uten en kamp!

- Rå twintip ski som takler alle forhold
- Symmetrsik flex og ekstra pop
- Takler alle forhold og kan brukes som allsidig ski i hele anlegget
- Carbon Ollieband
- Kraftigere såle og stålkanter
kr 4190 kr 7000

Vølkl Wms Bash 86 Inkl. Squire 11 Bind.

Bash 86 Wer en allround jente parkski med rocker i tip&tail. Skien retningsbestemt innsving, full trekjerne og er forsterket med cap foran og bak. Den passer best til lekne løpere i parken, men er fin i bakken også. Den er tilgivende, men spennet under midten sørger fortsatt for god stabilitet i in-runs.
Skien levers inkl. Marker Squire 11
kr 3000 kr 6000