Lukk
Søk
Bilde for kategori Parkski

Parkski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 Reckoner 102 Silver

Reconer 102 er ei ski som har breiere mål enn ei tradisjonell twintipski og vil derfor gi bedre flyt på løsere føre. Reconer 102 er også konstruert lettere og mykere så her får du ei håmdterbar ski med gode all-round egenskaper! Brei nok til at den flyter i løsere snø, og smal nok for gode kantegenskaper på fastere føre. Ikke ueffen å ta med en runde i parken heller!
Fir/Aspen trekjerne, All-Terrain Rocker i tip og tail, Spectral Braid med Carbonforsterkning og sidwallkonstruksjon sørger for stabile og gode kjøreegenskaper på alle forhold!
kr 4990 kr 6500

Line Chronic Green inkl. Marker Griffon

Chronic er den legendariske parkskia til Line! Denne skia er det ingen av våre teamkjørere som klarer seg uten. Skiene kjører optimalt på alle forhold, og kan med hell kjøres som en all mouintain ski for de som ønsker en ski som er presis og har maksimal respons. Konstruksjonen med markant Taper i fram og baktupp samt en fin liten rocker gjør dette til en ski som er lett å håndtere, selv på krevende forhold.
Kjernen er av kraftig trevirke og tåler mye bruk og harde landinger, og i tillegg er det lagt inn kraftigere stålkanter som øker slitestyrken på rails (rekkverk). Sålen er sintret og trekker bedre til seg glider og gir god gli.
Line Cronic er fremfor alt skia for den kresne parkkjøreren som ikke gidder å gi kompromisser!!

kr 5590 kr 8500