Lukk
Søk

Ortovox

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Ortovox Ascent 30 S Dark Blue

Ascentsekken til Ortovox er en lett sekk for skikjøring og topptur. Sekkens reimer har meget lav profil som gjør den veldig bevegelig og som gir lite begrensninger på bevegeligheten.
Detaljer som fester til ski, isøks og hjelm er selvfølgelig med siden dette er en fullverdig skisekk.
kr 2200

Ortovox Ascent 32 Dark Blue

Ascentsekken til Ortovox er en lett sekk for skikjøring og topptur. Sekkens reimer har meget lav profil som gjør den veldig bevegelig og som gir lite begrensninger på bevegeligheten.
Detaljer som fester til ski, isøks og hjelm er selvfølgelig med siden dette er en fullverdig skisekk.
kr 2200

Ortovox Badger 2.5 Shovel Blue

BADGER er en superlett spade i aluminium med et ergonomisk hybridgrep for maksimal kraftoverføring. Det store bladvolumet på 2,5 liter støttes av robust design, utpreget midtrygg og høye sidevegger for full stivhet. Sklisikkert spor på den øvre kanten av bladet gir tilstrekkelig trekkraft når du bruker støvler. En sentreringshjelp i akselhylsen forenkler rask montering.
Vekt 625g
kr 650

Ortovox Beast Shovel Safety Blue

Sterk spade med med 2,3 liters bladvolum
kr 850

Ortovox BIivy Ultralight Safety Blue/Orange

Overlevelsespose beregnet for 1-2 personer. Dette er et produkt som bør være med som standardutrustningen i tursekken.

Posen er vanntett, vindtett og med sølvfolie på innsiden for å reflektere varmen du selv produserer tilbake til deg.
Vekten på posen inkl. transport trekk er 150g
Størrelse på pakning. 5x5x9cm.
kr 450

Ortovox Bivy Double Orange

Bivybag for 2 personer, str. 110x230cm.

Vekt 420g
kr 1150

Ortovox Bivy Singel Shocking Orange

Vindsekk beregnet for en person. Vekt 280g, Vindtett og vann og smuss avvisende.
kr 850

Ortovox Diract Voice Skredsøker Blue Ocean

Nye Ortovox Diract Voice er en gamechanger innenfor skredsikringsutstyr. Diract Voice er verdens første skredsøker med integrert talenavigasjon og vil pålitelig og raskt veilede deg til din begravde ledsager i en nødssituasjon.

Tydelige, enkle talte instruksjoner forteller deg hva du skal gjøre i hver fase av søket, og holder ting rolig når partnerens overlevelse er av største betydning. Displayet er eksepsjonelt stabilt fra første mottak, noe som reduserer stress i en nødssituasjon og bidrar til å øke hastigheten på søket. Treantennenheten er utstyrt med Smart-Antenna-teknologi, som analyserer enhetens plassering i skredet og automatisk bytter til den beste sendeantennen. Dette betyr at du kommer til å doble rekkevidden og blir funnet raskere!

Takket være den strømlinjeformede, logiske designen er DIRACT VOICE intuitiv og enkel å bruke, fordi du bare kan flagge gravofre eller bytte til standby -modus ved å bruke bare en knapp. Sekundær skredsikring bytter automatisk fra søk-og-standby-modus til overføringsmodus for å garantere søkeren full beskyttelse. Selv under ekstreme lysforhold er den grafiske, ekstra store skjermen lett å lese, og takket være klare instruksjoner og en 360-graders sanntidsvisning, gir den intuitiv brukerveiledning i stressende situasjoner.

Denne praktiske skredsøkeren veier bare 210 gram, kan holdes trygt når han har på seg hansker takket være den gummierte gripesonen, og passer lett inn i en hoftelomme hvis den ikke bæres i hurtigbærestroppen som automatisk skyves ut skredsøkeren når den er pakket ut. På denne måten er DIRACT VOICE alltid raskt og trygt tilgjengelig og umiddelbart klar til bruk. Som en sikkerhetskopi øker RECCO® -reflektoren som er integrert i bæresystemet ytterligere sjansene for å bli funnet.

DIRACT VOICE leveres med et oppladbart lavtemperaturbatteri som er spesielt langvarig og miljøvennlig. Selv ved -20 ° C gir lavtemperaturbatteriet en pålitelig strømforsyning, og i motsetning til vanlige batterier vil det ikke lekke.

Takket være den gratis ORTOVOX APP (Apple iOS og Android) kan du få automatiske programvareoppdateringer, forlenge garantien med fem år og se nyttige videoopplæringer.
kr 4850 kr 5500

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 450 Til: kr 5750
kr450 kr5750