Lukk
Søk

Nikwax

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Nikwax Base Fresh 300 ML

Base layers transporterer effektivt fuktighet ut, tørker raskt og har pustende egenskaper. Base Fresh er spesialdesignet for å ta vare på disse egenskapene, samtidig som det effektive rengjøringsmiddelet også frisker opp plagget og hindrer dårlig lukt i å sette seg. Plagg behandlet med Base Fresh får større motstandsdyktighet mot skitt, og middelet hjelper vanlig vaskemiddel til å fjerne eventuelle flekker, uten at egenskapene ødelegges.
kr 50 kr 100

Nikwax Polar Proof New Formula 300 ML

Impregneringen er ideell til behandling av tekstiler med blandingsfiber, slik som polyester/bomull, fôrede- eller naturtekstiler og mikrofiberplagg. Impregneringen skal kun brukes på pustende stoff uten membran. Virker sterkt vannavisende på plaggets overflate, og gjør for eksempel fleece helt vanntett. I tillegg opprettholder og forbedrer produktet plaggets pusteegenskaper. Ypperlig til bruk på skitekstiler og anbefales også brukt på hatter, votter og hansker!
300 ml. Svært enkelt å bruke: vask inn for hånd eller i vaskemaskin. Impregneringen trenger ikke varme for å aktiviseres. Absolutt alt i britiske Nikwax’ sortiment er vannbasert og miljøvennlig, det er ikke brennbart og ikke giftig. Nikwax har heller aldri benyttet fluorkarboner eller drivgasser. Med andre ord, et trygt valg for både deg og miljøet!
kr 50 kr 170

Nikwax Skobørste nubuck

Skobærste til nubukskinn
kr 80

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 80 Til: kr 170
kr80 kr170