Lukk
Søk

Mountain Equipment Wms Classic 500 Reg Neptune

Produsent: Mountain Equipment
SKU: 6156
kr 4500
kr 3490
Mountain Equipment Classic 500 er en romslig 3-sesongs jentepose med dunfyll

Classic-serien er designet for de som vil ha en litt mer romslig opplevelse i posen. Serien bruker Mountain Fit passform som er Mountain Equipments nest bredeste passsform.

Konstruksjonen er optimalisert med en skråstilt boxwall konstuksjon. Dette reduserer dunvandring og eventuelle kuldbroer betraktelig og er ett signifikant steg opp fra vanlig boxwall kammere. I tillegg er hetten designet med 5 kammere og fotenden 2 kammere. Dette forbedrer holdbarhet og prestasjon i bruk over lengre tid.

Soveposen er fylt med 413g med Premium 700 + fillpower andedun. Dette er det beste kvaliteten på andedun på markedet og er perfekt i produkter der ikke vekten skal være minimal.

Klaff bak glidelås er integrert i nakkekammeret som lukkes med en magnetisk Lode Lock. Superenkel i bruk og lett å åpne. Hettestrammere er separert noe som gjør at du kan stramme topp og bunn uavhengig av hverandre. Dette øker komfort i posen.

Classic serien er designet for de som ønsker litt mer komfort og ikke trenger en sovepose som skal brukes på ekspedisjon eller lange turer.

Bruk: 3-sesong
Spesifikasjoner:
Vekt: 1000g
Comfort limit: -6 C, Extreme: - 24 C
Pakkstørrelse: 22cm x 19cm x 16cm
Tilgjengelighet: På lager
+ -