Lukk
Søk

Metolius

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Metolius Ultralight Chalk bag

Karabinere blir ett gram lettere fra tid til annen, og mange mener da det er et must å oppgradere racket. Men hva med kalkposen? Metolius Ultralight Chalk bag sparer deg for rundt 70% av vekten til en konvensjonell kalkpose. Løp og kjøp!

Samme størrelse som en vanlig kalkpose
Superlett nylonmateriale og lukkemekanisme i fjærlett kevlartråd
Feste for børste
Vekt ca 30g.
Farge: black, orange, orange/grey/black
Posen leveres med belte
kr 400

Metolius Ultralight Master Cam

Metolius har levert noen av de mest driftssikre kamkilene i flere tiår. Med Ultralight Master Cam har de tatt ett steg videre og presenterer en superlett kamkile som fortsatt har den fantastiske slitestyrken som kjennetegner Metolius.
Vektbesparelsen sammenlignet med et konvensjonelt alternativ er betydelig. Du kan trygt ta med noen ekstra kamkiler og likevel komme ut med samme vekt som et tradisjonelt sett med kamkiler.

•Metolius sine kammer har en vinkel mot fjellet på 13,25 grader. De fleste konkurrentene bruker en vinkel på rundt 16 grader grader. Lavere vinkel gir bedre holdstyrke.
•Ultralette - på ett sett sparer du mer en 20% vekt mot et konvensjonelt sett. Hele settet veier kun 759 gram
•CNC-freste kammer. Dette gir fantastisk presisjon. Metolius bruker en aluminiumslegering som gjør at kammen vil holde formen selv etter gjentatte fall, og dermed også holde riktig angrepsvinkel mot fjellet.
•Fargekoding på slyngene for lett å finne riktig størrelse
•God overlapping av størrelsene
•Rangfinder - fargekoding på kamene for enkelt å kjenne igjen en god plassering. Grøn = støt på, gul = tenk deg om, Rød = denne holder
kr 900

Metolius Climbing Tape Roll Col. Gold

Sportstape som funker!

Kleber godt og er enkel å rive. Tapen er holdbar og strekker seg ikke. I tillegg finner du nyttige illustrasjoner på forskjellige måter å tape på.
3,8cm bredde
10m lengde
kr 90

Metolius Climbing Tape Roll Col. Lime Green

Sportstape som funker!

Kleber godt og er enkel å rive. Tapen er holdbar og strekker seg ikke. I tillegg finner du nyttige illustrasjoner på forskjellige måter å tape på.
3,8cm bredde
10m lengde
kr 90

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 90 Til: kr 900
kr90 kr900