Lukk
Søk

Maxxis

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Maxxis Fatbike Bil 26 Slange

Maxxis er en av verdens største merker av høykvalitets dekk og slanger. Fatbike slangene er selvsagt laget i samme høye kvalitet, og tilfører en trend i markedet en skikkelig slange.
kr 210

Maxxis Freeride Presta 27.5 Slange

Maxxis er en av verdens største merker av høykvalitets dekk og slanger. Freeride slangene er 1.2mm tykk og er laget for enduro/freeride og downhill der man bruker større dekk og vil unngå punkteringer.RVC står for Replacable Valve Core - det betyr at selve ventilen kan fjernes fra ventilstammen, noe som tillater bruk av ventilforlengere og lettere påfylling av anti-punkteringsvæske.Bruker ventilhull Ø 6mm
kr 170

Maxxis Pace 29x2.10 dekk Black

Maxxis Pace er et raskt dekk for grus og tørt terreng. De tette, lave knastene minsker rullemodstanden mens artikulerte sideknaster gir god støtte i svinger.

EXO sideveggene er bygget på en 120tpi casing som minsker vekten samtidig som det beskytter mot rift og skader under røff sykling. EXO casingen sørger for at dekket blir lett og holdbar nok for bruk i konkurranse mens DualCompund (70a/50a) gjør at Pace også sitter godt på løst underlag og i svinger.

Pace er et unikt kvalitetsprodukt fullspekket med de beste egenskapene fra Maxxis, TR (TubelessReady) teknologien lar deg sette opp dette dekket slangeløst som en pro!
kr 690

Maxxis Rekon TR EXO 29" Dekk 3C

Rekon i en litt smalere 2.25 bredde for rufsete terreng og aggressiv XC kjøring. Det reduserte volumet gir grep og god rullemotstand, mens Maxxis teknologier som EXO og TR er på plass så du kan konsentrere deg om syklinga!

TR betyr at dekket er utstyrt med den samme kanten som UST dekk har. Dermed sitter dekket godt på felgen mens man tjener på den lave vekten fra et vanlig dekk. Det store volumet og de lave knastene øker rulleegenskapene og gjør Ikon til et lett og raskt allrounddekk.

De nye EXO innleggene beskytter sideveggene mot rift og kutt og er laget for å kunne hamle opp med aggressiv stikjøring og XC uten å bli straffet med altfor mye vekt.

3C MaxxSpeed forener alle egenskapene for å kunne sykle fortest mulig. Mykere sideknaster sørger for kantgrep i svingene og harde midtknaster står for lav rullemotstand og god bremseeffekt.
kr 900

Maxxis Re-Volt e-bike 28" Dekk Black

Re-Volt er Maxxis første dekk som er utviklet spesielt for elsykler. Et ekte El-Sykkel dekk med fantastisk lav rullemotstand som er perfekt for den daglige pendlingen, meget godt grep i svingene og et stort volum for maks komfort.Gummiblandingen er en "high-milage" blanding som er ekstrem slitesterk kombinert med SilkShield punkteringsbeskyttelse. Dette gjør Re-Volt til et perfekt dekk for alle som ferdes mye på sykkel eller el-sykkel.

Godkjent etter ECE-R75 standard for El-sykler - noe som betyr at dekket tåler den ekstra påkjennelsen som el-sykler gir i form av høyere hastigheter og vekt.
kr 450

Maxxis Tread Lite 27.5x2.10

Tread Lite er designet for å være raskt i tørre forhold. Det semislick-aktige mønsteret triller utrolig bra mens sideknastene gir godt grep i raske svinger. EXO sideveggene med 120tpi beskytter dekket uten stor vektpåslag.
Tread Lite er valget for de raske og tørre konkurransene!
kr 690

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 170 Til: kr 900
kr170 kr900