Lukk
Søk
Bilde for kategori Lys

Lys

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

BBB Scout BLS-115 Frontlykt Black

BBB Scout er en liten og kompakt lykt ideel for by- og trekkingsykler.

200 lumens med USB-lading, gir denne lyta nok lys samtidig som du ikke trenger å lade hele tiden. Tre lysstyrker og blinking.

Alu kropp og vannavvisende gjør at man kan bruke den i alt slags vær.

Vekt: 100g (ink festebraketten)
kr 880

Cateye Lykt Cateye bak

CatEye’s unique safety lights are waterproof to 50 meters/165 feet and can mount anywhere with their innovative elastric strap. A new type of magnetic switch makes it easy to turn this light on and off in any condition. Three lighting modes include flashing, constant, and alternating. Available in both red and white for front and rear safety.

kr 150

Gemini Juno 100 Road USB Baklykt

Juno er en lykt i segmentet for landeveis- og pendlersykling, som har et meget lett, og fiffig design med et integrert 2Wh USB oppladbart batteri.

Lykta benytter såkalte COB LED for å øke overflaten som utstråler lys, uten at det går utover batteritiden. Optikken er optimalisert for å gi en diffus lysutstråling som er perfekt for å ikke blende andre syklister når du sykler tett sammen med dem i en gruppe, samtidig som lyset er sterk nok til til å synes fra avstand og fra siden.

Den gummierte av/på-knappen er lokalisert midt på lykta og lar deg bruke den selv med hansker på, mens den fiffige festebraketten kan brukes med gummistrikk eller som clips på belter, sekker, e.l.. Lykta kan også roteres i braketten så du kan ha den montert enten oppreist eller liggende, alt etter smak og behag.

En Micro-USB kabel for lading av lykta følger med.Tech Spec:

Styrke: max. 100 Lumens

Lystid: 4 timer på høy - 24 timer på lav

Moduser: Blink høy, blink lav, strobe

Dioder: 1W COB LED

Vekt: 35gr

Battery: Li-Ion 2Wh integrert
kr 450

SpoLite Jet Smart Brake T09 Baklykt

Spolite Jet - med 180 graders synlighet og bremselysKraftig og moderne baklys med god synlighet også til siden! Innebygget bevegelsessensor gjør at lyset bytter til konstant lys når man bremser, slik at man får et bremselys bak på sykkelen. Sensoren oppdager også dersom du står stille en liten stund og setter lykta i dvalemodus for å spare strøm - ved den minste bevegelsen våkner den til livet igjen og er klar til dyst! Det kompakte designet og den fiffige festemekanismen lar deg bruke Jet på sykkelen, hjelmen, sekken, beltet m.m.

Kommer med hele 5 lysmoduser. Pulserende og roterende lys gjør det ekstra lett å bli oppdaget av andre trafikkanter.

15 Lumens
Bremselys-funksjon
Auto-av/på funksjon
5 modus
380mAh batteri
USB ladekabel medfølger
Lystider: Blink 4.5t, Sakte blink 18t, Meteor 9.5t, Vindmølle 12t, Pulserende 4.3t
kr 300

SpoLite Owl BC19 Fronlykt

Meget kraftfull frontlykt med 600 lumens pakket i et ultrakompakt hus, som gjør Owl perfekt til pendling. Klikkes av og på sykkelen i løpet av et sekund, er knapt større enn en lighter og lades med den medfølgende USB kabelen. Dette blir fort din nye favorittlykt ikke bare på grunn av ytelsen, men like mye på grunn av størrelsen.

600 Lumens
6 modus
2200mAh batteri
kr 550