Lukk
Søk
Bilde for kategori LANGRENN

LANGRENN

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Alfa Mens Horizon APS V3.0 GTX Black

Markedets varmeste langrennssko. Holder føttene tørre og varme selv ved lav aktivitet.

ALFA Horizon A/P/S GORE-TEX er en svært komfortabel og varm turstøvel for lange dager i skiløypa. Skiskoen er produsert med GORE-TEX laminert til fleece, for å holde føttene varme selv på kalde dager. Støvelen har en kuldeisolerende mellomsåle, og en pustende og fuktabsorberende innleggssåle. Et luftisolerende mellomlag mellom yttersokk og innerstøvel gir ekstra kuldeisolering. Den høye skoen gir god støtte og kontroll over skiene samtidig som man unngår snø inni skoene. Yttermaterialet er spesialbehandlet for å avvise snø og smuss. Med Horizon A/P/S GTX holder du deg varm hele turen.
kr 1490 kr 3000

Leki CC 300 Nordic Carbon Pole Black

Solid carbonstav med 16mm rør. Trigger system på håndstroppen gjør den enkel å løsne fra selve staven.

kr 1400

Maloja Glide To Live Drinking Belt Nordic Pink

Drikkebelte fra Maloja med integrert flaske og glidelåslomme på toppen.
Stilig rosa farge!
kr 700

Rottefella Xcelerator 2.0 Classic Black

Rottefella Xcelerator 2.0s unike konstruksjon og lave vekt gir deg mer kraft og bedre fart. samtidig som bindingens lave profil gir deg optimal kontroll i sporet. Med den medfølgende NIS-nøkkelen kan du enkelt sette bindingen i ønsket posisjon og flytte den fremover eller bakover for å oppnå bedre grep eller bedre glid. I kombinasjon med Move™ Switch kan du i enkelt. og uten å ta av deg skiene. flytte bindingen frem for bedre feste og bakover for bedre glid.
kr 590 kr 700

Rottefella Move Race Kit for NIS 3.0 & NIS 2.0

Rottefella MOVE™ Race er for deg som ønsker å øke skiprestasjonene. MOVE™ Race gir deg muligheten til å flytte bindingen i en rask bevegelse og få maksimum glid på sekunder i fart. Vipper du MOVE™ Race hendelen fremover. flytter du balansepunktet bakover med 30 mm for maksimum glid. Ønsker du feste drar du hendelen tilbake i startposisjonen. Dette gir deg topp glid og smøring som varer lenger. Rottefella MOVE™ Race er godkjent av FIS og kan brukes i alle konkurranser. Rottefella MOVE™ Race Kit for NIS 3.0 & 2.0 passer alle ski med pre monterte NIS 2.0 & 3.0 monteringsplate.
kr 1390 kr 1900

Rottefella Move Switch Kit for NIS 1.0

Hvis du har gamle NIS plater på skiene dine, har vi nå løsningen hvis du ønsker å bruke det nye MOVE systemet til Rottefella. MOVE Switch Kit er enkel å sette på og gir deg mulighet til å få satt på MOVE plate.
kr 1140 kr 1650

Rottefella Xcelerator Pro Classic

Langrennsbinding for klassisk, tilpasset Rottefella Move™.Xcelerator Pro Classic er Rottefellas toppmodell: Den er designet for å hjelpe deg å gå bedre og raskere, og gi deg økt skiglede. Det brede bindingshuset gir optimal kraftoverføring fra støvler til snø, og god balanse i hvert fraspark. Xcelerator Pro Classic er utstyrt med integrert QuickLock™, som gjør at bindingen enkelt, og uten verktøy, kan settes i ønsket posisjon og flyttes fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. I kombinasjon med Move™ Switch kan du enkelt og uten å ta av deg skiene, flytte bindingen frem for bedre feste og bakover for bedre glid. Xcelerator Pro Classic ble Gold Winner under ISPO 2016 for beste innovasjon innen langrenn
kr 1000

Sidas Custom XC Classic Black

Formbare såler, laget for å spesialtilpasses og formstøpes etter din fot og dine behov.
Disse sålene er spesielt tilpasset for langrennsko og klassisk disiplin.
Topplaget er utført i et stoff som gir god friksjon og pusteevne under høy aktivitet. Sålematerialet forøvrig består av et nyutviklet skum (JOGTENE® LIGHT FOAM) som gir en særdeles god respons. Skummet er veldig dynamisk og følger fotens belastning under forskjellige bevegelser. Dette gjør at du føler en støtte under foten uansett fotstilling.
Mellomsålen og området ifm. fotbuen er i karbon. Dette gir god stabilitet, kraftoverføring og vridningsstivhet tross den lave vekten.

XS = 35-36

S = 37-38

M = 39-41

L = 42-43

XL = 44-45

XXL = 46-48

Vi utfører såletilpasninger og tilpasser hver enkelt såle til hver enkelt fot. Fordelen med en custom såle sammenlignet med en preshape såle, er at vi kan få sålen til å treffe 100%. Ingen føtter er helt like! Spørr oss gjerne om råd og veiledning ifm. såler og sko.
kr 900