Lukk
Søk
Bilde for kategori Løpesko

Løpesko

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Dynafit Wms Feline Vertical Col. fuchsia

Letthet, grep og respons.

Denne skoen er laget for korte til medium lange turer i høyt tempo. Med Vibram sin nye Megagrip såle er du garantert full kraft i frasparket, samtidig som du kan stole på grepet i bratt og sleipt terreng. Dynafit sin Minimal Fit-utforming “låser” foten fast i skoen. Kombinert med kun 4 mm såledrop, har en sko for ambisiøse løpere som konkurrere i korte til medium lange løp, så vel som treningssko.
Presis passform

Hurtig snøresystem

Såle drop: 4mm

Vibram Megagrip såle

Herre 250 gram (size 8) og Dame 210 gram (size 5)

NB: Små i størrelsen, de fleste går opp ett halvt nummer
kr 1700

Dynafit Wms Trailbreaker Col. Asphalt/Ocean

En allrounder som takler det meste av terreng og underlag. Til tross for lav vekt gir skoas såle god demping og sidepanelet sørger for torsjonsstivhet på ujevnt underlag. Sålen er konstruert av gummispesialisten Pomoca hvor friksjon og løpsmotand er balansert mot hverandre ved at senter av sålen har et mønster som blir grovere ut mot sidene. For maksimal ventilasjon og komfort på varme dager er overdelen av skoa utstyrt med Dynafits egenutviklede og superlette stoff alpine Air Mesh.

Ortholite innersåle
10mm drop
Dame 220g (str 5)
kr 1500

Dynafit Wms Trailbreaker Evo Mykonos Blue/Fluo Pink

Lett terrengløpesko fra Dynafit til dame. Gir god demping og godt grep.
kr 1600

Saucony SAUCONY JAZZ 18, W

Saucony Progrid Jazz 18 er en lett og ”rask” løpesko for deg som ønsker en kombinasjon med god komfort og løpsfølelse

Pustende mesch i overdel. Progrid hælkasset sammen med IMEVA mellomsåle for god demping. Slitesterk gummiblanding XT 600 under sammen med Flex Groves fleksibel stegavvikling.

Saucony Progrid Jazz 18 er en lett og ”rask” løpesko for deg som ønsker en kombinasjon med god komfort og løpsfølelse. En velbalansert sko med 8 mm ”drop” og Medial Support Arc for en «touch of support». Overdelen i lett pustende mesch og en komfortabel innside.

Lett og fleksibel løpesko
Vekt: M 281 gram US 9 / W 249 gram US 8
kr 1300

Saucony Wms GUIDE ISO Col. ViziRed/Black

Guide er en stabil, lett og smidig mengdetreningssko med god løpsfølelse. Fin kombinasjon mht. vekt og demping, sammen med en sømløs ”feeling”. EVERUN Topsole • ISOFIT dynamic upper • Engineered mesh • Medial posted midsole • PWRFOAM midsole Guide har i mange år vært en bestselger for de som søker, stabilitet i en lett modell med mye løpsfølelse. OFFSET: 8mm Heel: 27mm / Forefoot: 19mm
kr 1600