Lukk
Søk
Bilde for kategori Løpesko

Løpesko

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Dynafit Mns Feline Vertical Col. Anthracite

Letthet, grep og respons.

Denne skoen er laget for korte til medium lange turer i høyt tempo. Med Vibram sin nye Megagrip såle er du garantert full kraft i frasparket, samtidig som du kan stole på grepet i bratt og sleipt terreng. Dynafit sin Minimal Fit-utforming “låser” foten fast i skoen. Kombinert med kun 4 mm såledrop, har en sko for ambisiøse løpere som konkurrere i korte til medium lange løp, så vel som treningssko.
Presis passform

Hurtig snøresystem

Såle drop: 4mm

Vibram Megagrip såle

Herre 250 gram (size 8) og Dame 210 gram (size 5)
NB: Små i størrelsen, de fleste går opp ett halvt nummer
kr 1700

Dynafit Mens Trailbreaker Col. Sparta Blue

En allrounder som takler det meste av terreng og underlag. Til tross for lav vekt gir skoas såle god demping og sidepanelet sørger for torsjonsstivhet på ujevnt underlag. Sålen er konstruert av gummispesialisten Pomoca hvor friksjon og løpsmotand er balansert mot hverandre ved at senter av sålen har et mønster som blir grovere ut mot sidene. For maksimal ventilasjon og komfort på varme dager er overdelen av skoa utstyrt med Dynafits egenutviklede og superlette stoff alpine Air Mesh.
kr 1500

Dynafit Mens Trailbreaker Evo Methyl Blue/Orange

Lett terrengløpesko fra Dynafit til herre. Gir god demping og godt grep.
kr 1600

Saucony GRID EXCURSION TR10 GTX, M

Take your run to the trails in any weather condition with the all new Excursion TR10 GTX. The outsole provides excellent protection and the traction on rough terrain while the waterproof and breathable GORE-TEX upper hugs the foot to provide support throughout your run.
SPECS
Shoe Category: Neutral, Trail
Pronation: Neutral
Water Resistant: Yes
Waterproof: Yes
Offset: 8mm
Heel Stack Height: 26
Forefoot Stack Height: 18
kr 1600