Lukk
Søk
Bilde for kategori KLATREUTSTYR

KLATREUTSTYR

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

DMM Beetle/Belay Master Blue

Sett med DMM Beetle taubrems og Belay Master skrukarabin. Skrukarabineren har et deksel som legges over muffen, slik at du kan være sikker på at skrukarabineren er låst ved bruk av denne. Dekselet vil ikke lukkes med mindre skrukarabineren er låst. Dette hindrer tverrstilling av skrukarabineren i sentralløkka ved sikring.
Taubremsen kan brukes med hel-, halv- og tvillingtau.
kr 540

Singing Rock Ara Kids

Omtale fra leverandør:

Minstemann i huset skal ikke ha noen dårligere sele enn oss voksne!
Ara er konstruert som en voksenselene - bare mindre.
Barn kan bruke sittesele fra skolealderen, før den tid bør en benytte kroppssele. Hurtigspenner som gjør selen rask å justere, selv på utålmodige unger.

Singing Rock sin nyeste serie med klatreseler er minimalistiske, rene i formen og fine å se på - uten at det går ut over komfort eller funksjonalitet. Singing Rock bruker en helt ny teknologi for å sy sammen selene. Webbingen som er den bærende delen av selen, er vevd bredere i ryggen og på sidene, men har normal bredde rundt sentralløkka - alt dette i ett stykke. Webbingen er laminert sammen med et glatt ytterstoff som beskytter mot slitasje og et behagelig for som puster bra. Formstøpte store utstyrsløkker og hurtigspenner i rustfritt stål.

Spenner i lårløkkene, to spenner i livet
Spennene kan åpnes helt for enkelt å ta selen av og på
Heiseløkke i ryggen (max 30kg)
2 Formstøpte, romslige utstyrsløkker
Komfortabelt 3D-innerstoff som puster bra
Patenterte "Rock&Lock" hurtigspenner i rustfritt stål
Vekt - 305g (K2)
kr 750