Lukk
Søk
Bilde for kategori Klatresekker

Klatresekker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Ortovox Trad 28 Dirty Daisy

Den allsidige TRAD 28 er en robust og lett klatreryggsekk som krever smarte funksjoner og lav vekt.

Lokkrommet har nøkkelholder og plass til småting, mens hovedrommet er lett tilgjengelig via den store åpningen øverst eller den rundtgående glidelåsen. På utsiden beskytter 420D Ripstop-materiale med 88 % resirkulert polyamid mot slitasje i ulendt fjellterreng. Materialløkker og isøks- og taufester betyr at utstyr kan bæres sikkert uten å være unødvendig klumpete. Det komfortable ryggsystemet fordeler belastningen optimalt over ryggen og gjør sekken til en fornøyelse å bære, og aluminiumsrammen kan til og med tas av for klatring. Lengden på ryggen er designet for å holde nakken fri under klatring, når du må fortsette å se opp. Kompatibilitet med hydreringssystem, et nødkort og en bryststropp med signalfløyte.

RYGGSYSTEM: HØY FLEX KONTAKT

Ryggsystemet for denne klatresekken tilbyr en lett, avtagbar aluminiumsramme og et bæresystem med full kontakt. Rammen er svært fleksibel, men stiv langs den horisontale aksen for å bære mest mulig vekt. Takket være sin 3d-form sitter ryggsekken tett på ryggen og garanterer stor bevegelsesfrihet og best mulig bærekomfort.
kr 1900

Petzl BUG Ryggsekk 18 liter Orange

Lett 18L sekk til daglig bruk eller når man skal ha med seg klatreutstyret på cragget.
kr 690

Petzl BUG Ryggsekk 18L Orange

Bug er utviklet spesielt for klatring på fleretaulengdersruter og lange ruter som gjøres på én dag. Den avrundede. rektangulære formen gjør sekken liten og snedig. samtidig som den er svært romslig. Bug er ideell både til anmarsjen og klatringen. Den har godt luftingssystem og er praktisk for oppbevaring av mat. klær. sko o.l. Alle detaljer er utviklet for at sekken skal være behagelig å ha på i taulengde etter taulengde. Den er liten og snedig. skulderstroppene gir god fleksibilitet for armene. ventilasjon i ryggen. sammenleggbart hoftebelte. og kort rygg gjør at sekken ikke er i veien for kalkpose og utstyr som henger på selen. Sekken har også en kompresjonsstropp på brystet.
kr 690