Lukk
Søk
Bilde for kategori Klatresekker

Klatresekker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Ortovox Peak 42 S Winetasting

Ingen topp for høy, ingen vei for lang: PEAK 42 S er en multifunksjonell ryggsekk for høye høyder for alpinister med korte rygglengder som er ute etter en robust, allsidig og komfortabel ryggsekk for alle anledninger.

De brede, polstrede skulder- og hoftestroppene og den tettsittende, fullkontaktryggen forsterket med metallstag av de unike SWISSWOOL 3D BACK SYSTEMS, som fordeler belastningen jevnt på ryggen, sikrer høy bærekomfort. For optimal klimaregulering på kontaktflatene er rygg-, skulder- og hoftestropper foret med en SWISSWOOL ullfleece som pålitelig absorberer vanndamp og tørker raskt. PEAK 42 har et separat sikkerhetsrom, mange festemuligheter for tau, isøks, hjelm, ski, snowboard og staver, samt stegjern. I bærekraftens ånd er de to viktigste ytre materialene laget av 100 % og 50 % resirkulert polyamid, noe som gjør ryggsekken ekstremt robust, motstandsdyktig og slitesterk.
kr 2900

Ortovox Peak 45 Dirty Daisy

45 liters topptursekk fra Ortovox. Swisswool i ryggstykket for fantastisk ventilasjon og bærekomfort. Et råskinn av en sekk for all slags form for tinderangling, sommer som vinter. Inkludert hjelmfeste, flere isøksfester og utstyrsfester på hoftebelte. Vekt: 1,42 kg.
kr 2900

Ortovox Trad 28 Dirty Daisy

Den allsidige TRAD 28 er en robust og lett klatreryggsekk som krever smarte funksjoner og lav vekt.

Lokkrommet har nøkkelholder og plass til småting, mens hovedrommet er lett tilgjengelig via den store åpningen øverst eller den rundtgående glidelåsen. På utsiden beskytter 420D Ripstop-materiale med 88 % resirkulert polyamid mot slitasje i ulendt fjellterreng. Materialløkker og isøks- og taufester betyr at utstyr kan bæres sikkert uten å være unødvendig klumpete. Det komfortable ryggsystemet fordeler belastningen optimalt over ryggen og gjør sekken til en fornøyelse å bære, og aluminiumsrammen kan til og med tas av for klatring. Lengden på ryggen er designet for å holde nakken fri under klatring, når du må fortsette å se opp. Kompatibilitet med hydreringssystem, et nødkort og en bryststropp med signalfløyte.

RYGGSYSTEM: HØY FLEX KONTAKT

Ryggsystemet for denne klatresekken tilbyr en lett, avtagbar aluminiumsramme og et bæresystem med full kontakt. Rammen er svært fleksibel, men stiv langs den horisontale aksen for å bære mest mulig vekt. Takket være sin 3d-form sitter ryggsekken tett på ryggen og garanterer stor bevegelsesfrihet og best mulig bærekomfort.
kr 1900

Ortovox Traverse 30 Cengia Rossa

TRAVERSE ryggsekker er laget for bruk hele året på store og små topper, selv om TRAVERSE 30 er best egnet for lengre dags- og flerdagsturer.

Et godt ventilert ryggsystem og god belastningsfordeling er spesielt viktig i en ryggsekk. Takket være det ribbede, vevede materialet og perforert skum i ryggputene gir Comfort Contact -ryggsystemet utmerket luftsirkulasjon og forbedret komfort. Ergonomisk formede skulderstropper og et bredt hoftebelte fordeler vekten jevnt over kroppen.

Selv når det gjelder tekniske funksjoner, har TRAVERSE 30 mye å tilby: Hovedrommet har flere seksjoner med nok plass til utstyret ditt, mens mindre gjenstander raskt kan lagres i meshrommet på forsiden. Drikkeflaskene dine vil alltid være nær hånden i de elastiske sidelommene. Et integrert hjelmnett, fester for fotturer og opphengbare materialløkker på enden av skulderstroppene gjør TRAVERSE 30 til den optimale følgesvenn for alpint terreng. Ytterligere funksjoner som kompatibilitet med hydreringssystem, regntrekk, hoftelomme og holdere for ting som solbriller på skulderremmen, avrunder denne allsidige ryggsekken. Av hensyn til bærekraft er 72% av yttermaterialet nå laget av resirkulert polyamid, noe som gjør TRAVERSE 30 ekstremt robust, med minst mulig økologisk fotavtrykk. TRAVERSE 30 er dermed den perfekte følgesvennen for fjelleventyr om sommeren og vinteren.

Vekt: 1015g
kr 2000

Petzl BUG Ryggsekk 18 liter Orange

Lett 18L sekk til daglig bruk eller når man skal ha med seg klatreutstyret på cragget.
kr 690

Petzl BUG Ryggsekk 18L Orange

Bug er utviklet spesielt for klatring på fleretaulengdersruter og lange ruter som gjøres på én dag. Den avrundede. rektangulære formen gjør sekken liten og snedig. samtidig som den er svært romslig. Bug er ideell både til anmarsjen og klatringen. Den har godt luftingssystem og er praktisk for oppbevaring av mat. klær. sko o.l. Alle detaljer er utviklet for at sekken skal være behagelig å ha på i taulengde etter taulengde. Den er liten og snedig. skulderstroppene gir god fleksibilitet for armene. ventilasjon i ryggen. sammenleggbart hoftebelte. og kort rygg gjør at sekken ikke er i veien for kalkpose og utstyr som henger på selen. Sekken har også en kompresjonsstropp på brystet.
kr 690