Lukk
Søk
Bilde for kategori KLÆR DAME

KLÆR DAME

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

ArcTeryx Alpha SL Pant Women's

Alpha SL Pant er laget for å gi optimal ytelse med minimal vekt. Den tar liten plass i sekken, og er klar til å gi vanntett/pustende beskyttelse når det trengs. N40r GORE-TEX®-stoff med produktteknologien Paclite® er vanntett, pustende og usedvanlig lett. Ytterstoffet i ripstop-nylon motstår slitasje og rifter. Når holdbarhet på et høyere nivå behøves, bruker Arc’teryx det slitesterke stoffet N150p-X GORE-TEX®.

GLIDELÅSSYSTEMET

Alpha SL har et intelligent designet sideglidelåssystem. Glidelåsen går langs hee lengden på buksen og skilles helt, slik at buksen blir særdeles enkel å ta av og på ved væromslag. Ved å åpne glidelåsene delvis øverst på begge sider kan man åpne seteområdet. Dette er en viktig funksjon som man virkelig setter pris på når behovet melder seg. Arc’teryx’ WaterTight™-glidelåser brukes for å oppnå en strømlinjet profil med minimal risiko for hekting

MAKSIMAL ALLSIDIGHET

Alpha SL Pant er designet med tanke på en rekke forskjellige høyfjellsaktiviteter, og balanserer basisfunksjoner med minimal vekt. Trekksnorer i kantene og en skolissekrok som kan skjules, gir en sikker, heldekkende passform, selv når man klatrer. Den doble reguleringen i livet sitter behagelig under en sekk eller en sele. Den kroppsnære beinfasongen minsker faren for at stegjern setter seg fast og legger til rette for mer effektiv lagvis påkledning. Passform og ergonomisk ytelse er av grunnleggende betydning. Arc’teryx bruker derfor kvinnetilpasset design, nøye formsydd e3D-mønster og et kilestykke i skrittet, for å oppnå maksimal bevegelsesfrihet.
kr 2300

ArcTeryx Cita Jacket Women's

Lett, minimalistisk jakke for høyintensiv fjelltrening i lett nedbør og kjølige forhold med vind.
Cita Jacket er et bevegelsesfokusert, svært pakkvennlig skall som bidrar til å holde vind og lett nedbør ute under terrengløping og høyintensiv fjelltrening. Cita er konstruert av Lumin™, og er lett, riftsikker og har den rette balansen mellom vindavvisende egenskaper og behagelig luftgjennomtrengeliget. DWR-impregnering (durable water repellant) holder lett regn ute, og nettingstykker under armene hjelper mot overoppheting. Funksjonene er innebygget og fungerer sømløst med jakken for å maksimere ytelsen, redusere vekten og volumet, samt øke komforten.

DYNAMISK NØDVENDIGHET

Ettersom fjelltrening er dynamisk, er bevegelsesfrihet en nødvendighet. Kombinasjonen av kvinnetilpasset design, Arc’teryx' bevegelsesvennlige kroppsnære passform, formsydde albuer og kilestykker under armene gir maksimal frihet i fart. Den noe forlengede ryggen gir økt dekning, og den tynne kragen holder været ute uten å skape friksjon eller hemme bevegelsen. En glidelåslomme på hoften har sikker innvendig lomme og åpning for ledningen til en smarttelefon eller mediaspiller. Reflekselementer gir bedre synlighet i dårlig lys. Cita veier bare 105 gram, og kan stappes inn i sin egen kompakte lomme slik at den er enkel å pakke og bære.
kr 900

ArcTeryx Bird Cap Dark Navy

Klassisk baseballcaps av polyestertwill med diskré Arc'teryx-logo.
kr 400

ArcTeryx Mens Rho LT Zip Neck Col. Rad

Rho LT er laget av den fukttransporterende børstede polyesterblandingen Torrent™, som gjør den til et behagelig, varmt innerlag for mindre energiske aktiviteter i kjølige temperaturer. Den har god stretch, effektiv varmeregulering og føles veldig behagelig mot huden. Kvinnetilpasset design får maksimalt ut av den kroppsnære passformen, formsydd mønster og kilestykker under armene gir bevegelsesfrihet, flatlock-sømmer reduserer irritasjonen til det minimale, den høye kragen holder varmen inne og den lange glidelåsen i halsen er enkel å åpne for rask ventilasjon.
kr 1100

ArcTeryx Wms Atom LT Hoody Col. Rad

Denne kroppsnære hybridhettejakken er designet for å fungere som et aktivt isolasjonslag. Den gir viktig kjernevarme kombinert med god bevegelsesfrihet og pusteevne. Atom LT Hoody er lett og komprimerbar, med Coreloft™-isolasjon i overkroppen, armene og hetten. Sidestykkene og armhulen er av elastisk Polartec® Power Stretch® med Hardface® Technology, som gir bevegelighet og pusteevne. Et vind- og fuktighetsavvisende ytterskall gir jakken utvidet bruksområde som solo-plagg.
kr 2500

ArcTeryx Wms Camden Chino Short

Camden Chino Short er en klassisk sommershorts med rene linjer og oppgradert ytelse, designet for avslappede sommerdager, aktive reiser og spontane turer. Stoffet er et middels tykt bomulls-/nylonlerret med stretch, og er behagelig, slitesterkt og elastisk slik at det får en ren, kroppsnær passform som beveger seg med kroppen. Bevegelsesfrihet er standard for Arc’teryx, og kilestykker og anatomisk mønster sørger for det.
kr 700

ArcTeryx Wms Parapet Capri Col. Purple Reign

Hverdagslig capribukse konstruert med lett, holdbart, men likevel elastisk teknisk tekstil som gir økt bevegelighet i aktivitet
kr 800

ArcTeryx Wms Arc'word SS T-Shirt Col. Heathered Lt Grey

Dame-T-skjorte i 100 % bomull med lett utringet hals. Med den klassiske kombinerte Arc’teryx-logoen, gjengitt i en unik trykkfarge med fløyelsoverflate.
kr 300