Lukk
Søk
Bilde for kategori KLÆR DAME

KLÆR DAME

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

ArcTeryx Alpha AR Jacket Women's

Alpha AR er et allsidig, intelligent designet skallplagg som gir god ytelse i mange forskjellige slags alpine forhold. Lett, holdbar N40r-X 3L GORE-TEX® Pro gir topp ytelse når det gjelder vind-/vanntetthet og pusteevne. Kraftig N80p-X GORE-TEX® Pro-forsterker sliteområder. Den hjelmkompatible hetten StormHood™ gir full beskyttelse med minimal påvirkning på synsfeltet, og reguleres med hanskevennlige snorlåser av typen Cohaesive™. Store tverrgående brystlommer har lett tilgang, og glidelåser under armene kan brukes til ventilasjon.
kr 5500

ArcTeryx Alpha SL Pant Women's

Alpha SL Pant er laget for å gi optimal ytelse med minimal vekt. Den tar liten plass i sekken, og er klar til å gi vanntett/pustende beskyttelse når det trengs. N40r GORE-TEX®-stoff med produktteknologien Paclite® er vanntett, pustende og usedvanlig lett. Ytterstoffet i ripstop-nylon motstår slitasje og rifter. Når holdbarhet på et høyere nivå behøves, bruker Arc’teryx det slitesterke stoffet N150p-X GORE-TEX®.

GLIDELÅSSYSTEMET

Alpha SL har et intelligent designet sideglidelåssystem. Glidelåsen går langs hee lengden på buksen og skilles helt, slik at buksen blir særdeles enkel å ta av og på ved væromslag. Ved å åpne glidelåsene delvis øverst på begge sider kan man åpne seteområdet. Dette er en viktig funksjon som man virkelig setter pris på når behovet melder seg. Arc’teryx’ WaterTight™-glidelåser brukes for å oppnå en strømlinjet profil med minimal risiko for hekting

MAKSIMAL ALLSIDIGHET

Alpha SL Pant er designet med tanke på en rekke forskjellige høyfjellsaktiviteter, og balanserer basisfunksjoner med minimal vekt. Trekksnorer i kantene og en skolissekrok som kan skjules, gir en sikker, heldekkende passform, selv når man klatrer. Den doble reguleringen i livet sitter behagelig under en sekk eller en sele. Den kroppsnære beinfasongen minsker faren for at stegjern setter seg fast og legger til rette for mer effektiv lagvis påkledning. Passform og ergonomisk ytelse er av grunnleggende betydning. Arc’teryx bruker derfor kvinnetilpasset design, nøye formsydd e3D-mønster og et kilestykke i skrittet, for å oppnå maksimal bevegelsesfrihet.
kr 2300

ArcTeryx Cita Jacket Women's

Lett, minimalistisk jakke for høyintensiv fjelltrening i lett nedbør og kjølige forhold med vind.
Cita Jacket er et bevegelsesfokusert, svært pakkvennlig skall som bidrar til å holde vind og lett nedbør ute under terrengløping og høyintensiv fjelltrening. Cita er konstruert av Lumin™, og er lett, riftsikker og har den rette balansen mellom vindavvisende egenskaper og behagelig luftgjennomtrengeliget. DWR-impregnering (durable water repellant) holder lett regn ute, og nettingstykker under armene hjelper mot overoppheting. Funksjonene er innebygget og fungerer sømløst med jakken for å maksimere ytelsen, redusere vekten og volumet, samt øke komforten.

DYNAMISK NØDVENDIGHET

Ettersom fjelltrening er dynamisk, er bevegelsesfrihet en nødvendighet. Kombinasjonen av kvinnetilpasset design, Arc’teryx' bevegelsesvennlige kroppsnære passform, formsydde albuer og kilestykker under armene gir maksimal frihet i fart. Den noe forlengede ryggen gir økt dekning, og den tynne kragen holder været ute uten å skape friksjon eller hemme bevegelsen. En glidelåslomme på hoften har sikker innvendig lomme og åpning for ledningen til en smarttelefon eller mediaspiller. Reflekselementer gir bedre synlighet i dårlig lys. Cita veier bare 105 gram, og kan stappes inn i sin egen kompakte lomme slik at den er enkel å pakke og bære.
kr 900

ArcTeryx Bird Cap Dark Navy

Klassisk baseballcaps av polyestertwill med diskré Arc'teryx-logo.
kr 400

ArcTeryx Imber Jacket Women's

Imber Jacket har avansert GORE-TEX®-ytelse og tidsriktig urban stil. Den er vanntett, vindtett, puster og beveger seg ubesværet og komfortabelt i bymiljøet. 3L GORE-TEX®-stoff med GORE® C-KNIT™-teknologi på innsiden gir stormbeskyttelse. Stoffet gir velprøvd vanntett/pustende beskyttelse, og er forbedret med en lett, silkemyk innside som gir fremragende komfort uten at det går ut over værbeskyttelsen. Lengde til midt på låret, formede ermer og regulerbar hette med brem og full dekning bidrar til å gi fullstendig dekning. Imber er kompakt, lett og enkel å pakke, og er glimrende for reiser.

REN DESIGN

Arc’teryx' lidenskap for ren, minimalistisk design er formålstjenlig uten at det går ut over stilen. Imbers funksjoner er enkle og hensiktsmessige. Arc’teryx' passform regular fit har et skreddersydd utseende, men gir rom for mellomlag. Den kvinnetilpassede designen omfatter formsydde ermer og kilestykker under armene som gir uvanlig god bevegelsesfrihet. Den strømlinjede glidelåsen med belegg kan åpnes nedenfra for å gi økt bevegelsesfrihet når man går eller sykler rundt i byen. Et stykke mykt stoff beskytter haken mot friksjon, og smarte sidelommer har skjulte glidelåser som gir et rent, helhetlig utseende.
kr 4200

ArcTeryx Mens Incendo Hoody

Strømlinjet, ultralett hettejakke som beskytter mot vind og vær under høyintensiv trening i fjellet og terrengløping.
Incendo er en minimalistisk jakke med svært funksjonell hette, skapt for trening i fjellet og løping når været er litt på grensen. Det hyperlette stoffet Lumin™ gjør at Incendo avviser vind og vann samtidig som den har luftgjennomtrengelig på et nivå som bidrar til kroppens naturlige nedkjøling gjennom fordampning. DWR-impregnering hever de vannavvisende evnene, og nettingstykker under armene gir ventilasjon. Teknologien Arc’teryx Composite Mapping plasserer netting og Lumin™-stoff på en strategisk måte som gir en mest mulig effektiv balanse mellom beskyttelse og klimahåndtering.

DYNAMISK BEVEGELSE

Dynamisk bevegelsesfrihet ligger til grunn for Arc'teryx' design. Incendo har ergonomisk effektiv kroppsnær passform, og kilestykker under armene og formsydde ermer gir bevegelsesfrihet. Funksjonene er minimale og spesielt utvalgt for å gi maksimal teknisk ytelse, redusere vekt og volum, og øke komforten. Den lille formsydde hetten gir beskyttelse mot vind og småregn, en noe forlenget rygg gir økt dekning, og den tynne kragen holder været ute uten å skape friksjon eller hemme bevegelsen. Reflekselementer gir økt synlighet under treningsøkter i grålysningen eller på kvelden. Denne superkompakte hettejakken veier bare 130 gram, og kan pakkes ned i sin egen lomme.
kr 1100

ArcTeryx Mens Rho LT Zip Neck Col. Rad

Rho LT er laget av den fukttransporterende børstede polyesterblandingen Torrent™, som gjør den til et behagelig, varmt innerlag for mindre energiske aktiviteter i kjølige temperaturer. Den har god stretch, effektiv varmeregulering og føles veldig behagelig mot huden. Kvinnetilpasset design får maksimalt ut av den kroppsnære passformen, formsydd mønster og kilestykker under armene gir bevegelsesfrihet, flatlock-sømmer reduserer irritasjonen til det minimale, den høye kragen holder varmen inne og den lange glidelåsen i halsen er enkel å åpne for rask ventilasjon.
kr 1100

ArcTeryx Wms Atom LT Hoody Col. Rad

Denne kroppsnære hybridhettejakken er designet for å fungere som et aktivt isolasjonslag. Den gir viktig kjernevarme kombinert med god bevegelsesfrihet og pusteevne. Atom LT Hoody er lett og komprimerbar, med Coreloft™-isolasjon i overkroppen, armene og hetten. Sidestykkene og armhulen er av elastisk Polartec® Power Stretch® med Hardface® Technology, som gir bevegelighet og pusteevne. Et vind- og fuktighetsavvisende ytterskall gir jakken utvidet bruksområde som solo-plagg.
kr 2500