Lukk
Søk
Bilde for kategori KLÆR BARN OG JUNIOR

KLÆR BARN OG JUNIOR

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Hestra Army Leather Heli Ski Junior

Varm og lun vott til barn for all slags uteaktivitet. Votten har uttagbar innervott.
kr 950

Hestra Jr. Army Leather Heli Ski Hansker Svart

Vår legendariske Heli Ski hansken for juniorer. Slitesterk og varm følgesvenn med avtagbart fôr.
Yttermateriale Overdel i vind- , vanntett og pustende Hestra Triton tre lag polyamid . Army Leather - geiteskinn . Fôr Avtagbart fôr Bemberg / polyester isolasjon Fiberfill . DETALJER Snowgaiter . Spenn på innsiden av håndleddene . Eagle Grip . Karabinkrok med eyelet .
kr 875

Hestra Jr. Fjellvott Black

Snølås og veldig varm, avtagbart fôr i terry. En favoritt hanske i de nordlige delene av Skandinavia.
Yttermateriale Overdel i vind- , vanntett og pustende Hestra Triton tre lag polyamid . Nor Grip i håndflaten . Fôr Avtagbart fôr i terry . INFORMASJON Snowgaiter og snorer .
kr 600

Sweet Jr. Merino Balaclava Black

Deilig og lun baldaclava, perfekt under skihjelmen på ekstra kalde dager.

100% merinoull
kr 200

UYN Unisex Natyon 2.0 Junior UW Pants 3/4 Leggings Italy

De høyytende NATYON 2.0 base layer-buksene, designet i samarbeid med skimestere, er tilgjengelig for våre yngre skibakkeentusiaster. Det innovative snittet på buksene gir full bevegelsesfrihet og en korrekt kroppsholdning. 3D-vevingen av stoffet er designet for å gi isolasjon og pusteevne i de områdene hvor det er mest behov for det. Resultatet er eksepsjonell komfort, selv ved lave temperaturer og under intens fysisk trening.
kr 900

UYN Unisex Natyon 2.0 Junior UW Shirt Turtleneck Italy

NATYON 2.0 ultraytende langermet baselag har blitt fullstendig redesignet for å tilpasse seg et barns kropp og gi optimale nivåer av komfort og varmeregulering, selv ved lave temperaturer. Takket være den sofistikerte UYN-isolasjonen og pusteteknologiene, er NATYON det perfekte baselaget i skibakkene. Kroppen holder seg tørr og på riktig temperatur under trening, mens Hypermotion-systemet gir uovertruffen bevegelsesfrihet.
kr 1100

Ziener Jr Lanic GTX Glove Black

God og varm vott for barn med Gore Plus membran og god foring for kalde dager.
kr 700

Ziener Jr Laril Glove Wine Red

Ziener Larilo er en varm skivott til barn, med kule printdetaljer. Den er laget med vind- og vanntett ZIENER AQUASHIELD®-membran som puster godt. Et robust yttermateriale sørger for god slitestyrke og et mykt plysj-fôr på innsiden er superbehagelig mot huden. Vottene har elastikk rundt håndleddet, samt justerbar snorstramming i kanten.
kr 500