Lukk
Søk
Bilde for kategori KLÆR BARN OG JUNIOR

KLÆR BARN OG JUNIOR

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Hestra Jr. Army Leather Heli Ski Hansker Svart

Vår legendariske Heli Ski hansken for juniorer. Slitesterk og varm følgesvenn med avtagbart fôr.
Yttermateriale Overdel i vind- , vanntett og pustende Hestra Triton tre lag polyamid . Army Leather - geiteskinn . Fôr Avtagbart fôr Bemberg / polyester isolasjon Fiberfill . DETALJER Snowgaiter . Spenn på innsiden av håndleddene . Eagle Grip . Karabinkrok med eyelet .
kr 875

Hestra Jr. Fjellvott Black

Snølås og veldig varm, avtagbart fôr i terry. En favoritt hanske i de nordlige delene av Skandinavia.
Yttermateriale Overdel i vind- , vanntett og pustende Hestra Triton tre lag polyamid . Nor Grip i håndflaten . Fôr Avtagbart fôr i terry . INFORMASJON Snowgaiter og snorer .
kr 600

Hestra Jr. Fjellvott Red

Snølås og veldig varm, avtagbart fôr i terry. En favoritt hanske i de nordlige delene av Skandinavia.
kr 600

Sweet Jr. Fleece Tube Black

Fleece Tube er laget en myk og komfortabel fleece som holder halsen og nakken varm.
kr 150

Sweet Jr. Merino Balaclava Black

Deilig og lun baldaclava, perfekt under skihjelmen på ekstra kalde dager.

100% merinoull
kr 200

UYN Unisex Natyon 2.0 Junior UW Pants 3/4 Leggings Italy

De høyytende NATYON 2.0 base layer-buksene, designet i samarbeid med skimestere, er tilgjengelig for våre yngre skibakkeentusiaster. Det innovative snittet på buksene gir full bevegelsesfrihet og en korrekt kroppsholdning. 3D-vevingen av stoffet er designet for å gi isolasjon og pusteevne i de områdene hvor det er mest behov for det. Resultatet er eksepsjonell komfort, selv ved lave temperaturer og under intens fysisk trening.
kr 900

UYN Unisex Natyon 2.0 Junior UW Shirt Turtleneck Italy

NATYON 2.0 ultraytende langermet baselag har blitt fullstendig redesignet for å tilpasse seg et barns kropp og gi optimale nivåer av komfort og varmeregulering, selv ved lave temperaturer. Takket være den sofistikerte UYN-isolasjonen og pusteteknologiene, er NATYON det perfekte baselaget i skibakkene. Kroppen holder seg tørr og på riktig temperatur under trening, mens Hypermotion-systemet gir uovertruffen bevegelsesfrihet.
kr 1100

Ziener Junior Laval Glove Hale Navy

Skihanskene Laval Junior holder barnehendene gode og varme takket være den varme lavalan®-polstringen laget av lavalan® alpinull. Det myke foret gir ekstra varme. De er også utstyrt med den vanntette og vindtette Aquashild®-membranen, som sikrer et tørt klima. De robuste materialene er laget for høye krav og gir en lang holdbarhet - så ingenting står i veien for moro i snøen. Den lange mansjetten med snorlås kan enkelt justeres med bare én hånd. Båndet fikser også hansken. De asymmetriske designelementene og trykket på håndbaken gjør hansker til et ekte blikkfang.
kr 550