Lukk
Søk
Bilde for kategori Kjølebag

Kjølebag

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

YETI Hopper Flip 12 Soft Cooler Navy

Yeti Hopper 12 er den perfekte følgesvenn for deg sammen med følge om man skal på tur, fisking, stranda eller andre festligheter. Denne soft-kjølebagen er både lettere og nettere enn tradisjonelle kjølebager - men la deg ikke lure. Yeti Hopper 12 er lekasjesikker, har plass til 13 drikkebokser à 355ml (sammen med 2:1 is) og holder innholdet både varmt og kaldt hele dagen!

Kjøleboksen er laget av et solid ytterstoff med en grov glidlås. Skulderreim og et praktisk bærehåndtak på topplokket og siden.

Innvendig volum: 15,8 liter
Egenvekt: 1,5 kg
Utvendige mål: B: 32,1 x D: 25,4 x H: 29,2 cm
kr 3100

YETI Hopper Flip 8 Soft Cooler Navy

Yeti Hopper 12 er den perfekte følgesvenn for deg sammen med følge om man skal på tur, fisking, stranda eller andre festligheter. Denne soft-kjølebagen er både lettere og nettere enn tradisjonelle kjølebager - men la deg ikke lure. Yeti Hopper 12 er lekasjesikker, har plass til 8 drikkebokser à 355ml (sammen med 2:1 is) og holder innholdet både varmt og kaldt hele dagen!

Kjøleboksen er laget av et solid ytterstoff med en grov glidlås. Skulderreim og et praktisk bærehåndtak på topplokket og siden.

Egenvekt: 1,3 kg
Innvendig volum: 9,4L
Utvendige mål: B: 29,2 x D: 20,3 x H: 26,7 cm
kr 2600

YETI Ice Pack 900g Kjøleelement

YETI Kjøleelement på 900g.

Frysetemperatur på -2 grader.
Solid materiale.
kr 300

YETI Roadie 24 Kjøleboks White

Yeti Roadie 24 er en revolusjonerende kjøleboks til friluft, camping og familieturer!

Yeti er kjent for robusthet, og Roadie 24 er intet unntak. Rotasjonsstøpt som én enhet fører til at kjøleboksen ikke har noen "sømmer". Dette fører til at kjøleboksen tåler mye trøkk, og man kan fint bruke den som både bord og sitteplass, år etter år.

Yeti Roadie er laget med en 2-tommers isolasjon fra PermaFrost™ - noe som resulterer i at den holder seg kald (eller varm) betraktelig lenger enn konkurentene. Høy nok til å kunne ha flasker med vin stående, og romslig nok til å ha plass til opptil 18 bokser med drikke (sammen med is) - er Yeti Roadie den perfekte følgesvenn! Plass til opptil 10kg med is, eller Yeti sitt eget kjøleelement (kjøpes separat).

Kjøleboksen kommer med en rekke smarte funksjoner:
- En svært behagelig bærestropp
- Non-slip underlag gjør den sklisikker i båt og baksete
- Enkel og solid låsemekanisme til topplokk

Egenvekt: 5,8 kg.
Utvendige mål: B:35,6 x L:44,4 x H:41,9 cm
kr 2700