Lukk
Søk
Bilde for kategori KART OG KOMPASS

KART OG KOMPASS

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Nordeca Nasjonale Turistveier 1:50 000 Brun

Kartserien legger til rette for fantastiske opplevelser langs veistrekningene. Kartserien omfatter 18 titler, én for hver av Vegvesenets definerte Nasjonale turistveger, i varierende målestokk. Spektakulære utsiktspunkter, naturopplevelser, attraksjoner og severdigheter blir beskrevet i kartet og med eksklusive bilder. Kartene er godt egnet for så vel norske som utenlandske turister og er på tre språk – norsk, engelsk og tysk.
kr 250

Nordeca Norge-Serien 1:50 000

Norge-serien 1:50 000 er et nytt kart i plast, bygget for aktivt friluftsliv. Kartene er velegnet til tur- og fritidsbruk på fjellet, i skogen, langs kysten og til jakt og fiske. For profesjonelle virksomheter gir Norge-serien nødvendig kunnskap om terreng og geografi for planlegging og utøvelse. Alle de 195 kartene i er trykket på et tynt materiale (Tyvek) som tåler vann og er vanskelig å rive i stykker. Norge serien kart tåler store fysiske påkjenninger og vil være et perfekt kart for tur i all slags vær.
kr 250

Nordeca Topo 3000 Turkart 1: 50 000 Grønn

Ny turkartserie fra Nordeca, Topo 3000 grønn serie. Topo 3000 er et detaljert kart som dekker et område på 64 x 47km. Her finner du turløypene tydelig merket, enten de går over fjellet, gjennom skogen eller følger veien. Overnattingsstedene er fremhevet for å underlette planleggingen.
kr 260

Nordeca Turkart- Serien 1: 100 000

Turkart i 1: 100 000 rivesikkert og vanntett kvalitet.
Kartet inneholder DNTs turinformasjon.
kr 240

Nordeca Turkart- Serien 1:50 000

Turkart med informasjon som skiløyper, fotruter, alpinanlegg og turisthytter. Kartet har også en tekstside med aktuell informasjon.
Turkart-serien omfatter over 200 kart og dekker de mest populære turområdene i Norge.Turkartene tilpasses det enkelte turområde, og inneholder turstier, hytter og lokal turinformasjon.
Rivesikkert og vanntett papir.
kr 250

Ortlieb Kartmappe D13 27 x 27cm

Vanntett kartmappe fra Ortlieb
Kartmappe som tåler vann, smuss og støv. Praktisk snor med tønnelås sikrer at du får med deg kartmappen rundt halsen eller festet på sekken.
Kartmappen lukkes i toppen med borrelås.

Størrelse kartmappe 27 x 27 cm.
kr 300

Silva Compass Expedition S

Kompass med forstørrelsesglass, festepunkter i silikon, kartmåling i mm og GPS-skalaer. Dryflex™ for godt grep og håndtering.Expedition S er et godt utrustet kompass, og passer for både utforskeren og letemannskap. Selvlysende markeringer forenkler navigering ved natt.

- Klinometer for måling av hellingsvinkel
- 45-graders vinkelbistand på speilfunksjon
- Følger med skalerings kort og scala på snoren
kr 750