Lukk
Søk

K2

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 Poacher Junior

Tøff jibbeski for de yngre parkrottene.
kr 500 kr 4000

K2 Jr. Reverb Alpinstøvel Blue

Reverb er en ny all mountain juniorstøvel og tilbyr relativt brei lest, god passform og en flex tilpasset de litt øvede juniorene.
Støvelen anbefales til alt fra normal kjøring i bakke, frikjøring og offpiste til tøffere kjøring i terrengparken.


De to ytterskallene er satt sammen uten skruer i bakkant og hindrer derfor "stresspunkter" når støvelen flexer, og gir økt komfort og behagelig press mot leggen når den er spent fast ved kjøring.
Den breiere lestbredden på 103mm vil appelere til de fleste føtter og støvelen er lett å komme ned i og ta av seg.
Alle spennedelene er skrudd i skallet, ikke naglet, dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig.

Reverb er det perfekte valget når løperen fortsatt er barn men føttene er i ferd med å bli voksne.
kr 2290 kr 3000

K2 Jr. Sprout Justerbar stav Black Green

Sprout er en justerbar 6061 Aluminium junior alpinstav som kan stilles fra 75 - 105 cm. Perfekt stav for de minste, så de har å vokse med.
kr 500

K2 Lookjaw Carbon Stav 105-145cm Black

Med en karbonoverdel og aluminiumsunderdel er LockJaw Carbon klar for store dager i fjellet. Dempende stangstropper, langstrakte EVA-skum Adventure Grips for enkel bakkegåing og et integrert boblehellingsmåler for å holde deg trygg, LockJaw Carbon beviser at stenger er mer enn bare spisse pinner for å holde deg oppreist.

Fullstendig redesignet med en T6 6000-serie aluminiumhåndtak og kropp koblet sammen med Teflon-bøssinger for å optimalisere klemkraften med minimalt spaktrykk. Den minimalistiske designen oppnår en redusert vekt på 25 % fra plastekvivalenten, og er den mest holdbare, sklisikre justeringsmekanismen i K2-stenger.

Justerbar lengde fra 105-145 cm.
kr 1290 kr 1700

K2 Mens Reckoner 92 Inkl. Marker Squire 11 ID

K2 Reckoner 92 er en leken og lett twintipski, med Aspen trekjerne og myk flex, som kan anbefales for alle aldre og ferdighetsnivåer. Den lette kjernen er omspunnet av glassfiber for å gi torsjonstivhet og riktig flex for bruk i både preparerte bakker og i terrengparken, og styrker holdbarheten og levetiden til skiene. Twin Rocker i tupp og tail gjør at Reckoner 92 er også aktuell som en all-mountain frikjøringsski til ungdommen som skal kjører rundt i hele anlegget og all kul skogskjøring i mellom.
Skien leveres med Marker Squire 11 binding.
kr 2990 kr 6500

K2 Method Beige

K2 fører arven fra Full Tilt videre med sin nye FL3X serie.
Med Method får du alle fordelene med FL3X-serien slik som progressiv flex, varm og behagelig innerstøvel, lav egenvekt, bred og komfortabel lest og utskiftbare metallspenner.
Innerstøvelen kan varmes opp og tilpasses for bedre passeform.
I støvelens front er tåboksen gjort bredere for å gjøre det ekstra komfortabelt både generelt og i harde landinger. Evolution skallet har en 45 graders låsing av helen som gir god passform og hindrer at foten glipper, og med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge om du vil ha en støvel for tradisjonell cruising eller en rettere vinkel som er mer tilpasset jib og parkkjøring, noe den myke progressive flexen er med på å gjøre støvelen perfekt til. Alle spennedelene er skrudd i skallet, ikke naglet, noe som gjør det enkelt å bytte spenner om man skulle være uheldig. Flex 90.
kr 4000

K2 Mindbender 108 Titanal White

K2 Mindbender 108 Ti er en rendyrket frikjøringsski som er lagd for å takle alle underlag, være seg pudder eller oppkjørt snø.
En ski som ikke har begrensninger, en ski for den virkelig gode kjøreren, en ski for den som vil presse grensene og søke fart i terrenget. En ski som demper alt av underlag og slipper opp i bakskien akkurat når du ønsker å bremse.
Mindbender 108 Ti er rett og slett ei "gønneski".

En bunnsolid konstruksjon (Torsion Control Design) med Titanal materiale i "Y" form gir en kvikk og sikker framski mens det å plassere Titanalmateriale i midtre del av baksien gjør skiene lettere å skrense ut eller bremse ned farten med. Et ekstra lag med Titanal under trekjernen gir den ekstra dempende egenskapen i hele skia. En blanding av trevirker, mer og mindre tetthet, gjør at skiene er rimelige kvikke selv om de ligger veldig mot underlaget.
Rocker profilen er moderat og gir en god kontaktflate og en stabil ski når det ligger på kant.

Mindbender 108Ti er en bunnsolid frikjøringsski, hvor konstruksjon og mål er nøye gjennomtenkt, og som bekreftes å kunne takle all type kjøring.


Trekjerne: Fir/Aspen
Torsion Control Design
Ti Y-Beam
PowerWall

Mål (mm): 136-108-125

Radius / Vekt:
172 - 19 m / 1882 g
179 - 21 m / 2032 g
186 - 23 m / 2236 g
193 - 25 m / 2327 g
kr 3750 kr 7500

K2 Mindbender 130 Yellow

Mindbender 130 er en komromissløs freeridestøvel som er bygget lett, men uten at det går ut over kontante kjøreegenkaper og komfort. Full custom på skall og innersko.
Gåfunksjonen i denne støvelen er en utprøvd mekanisme som sikrer enkel håndtering, sikker låsing og lang levetid. Gå-utslag på 50 grader. Innerstøvel som er leddet slik at det blir enklere å få utnyttet gå-utslaget. Innerstøvelen har også lissehemper for at de skal sitte godt på foten.
Overdelen på skallet er laget i Pebax for å lette vekten. Nedre del av skallet er laget i TPU som er et mer slitesterkt materiale. Dette sikrer lang levetid og lav totalvekt.
45mm Power Strap i toppen av støvelen for optimal kraftoverføring.
Mindbender 130 er sertifisert for både alpinbinding og Tech toppturbindinger.
Leveres med den nye standarden yttersåler, Grip Walk, noe som gjør friksjonen og komforten til og fra bilen, eller om du må gå over en snøfri egg på fjellet, enklere.
Mykere materiale over vristen for enkelt å få føttene inn og ut av støvelen.
Ved å skru av og snu forankringspunktet på gåfunksjonen, kan denne støvelen ha enten 10 grader eller 17 grader fremovervinkling.
Alle spennedelene er skrudd i skallet. Ikke naglet. Dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig.
kr 3500 kr 7300

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 500 Til: kr 9000
kr500 kr9000