Lukk
Søk

K2

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 LockJaw Carbon Plus

En ekstra utviklingen av den kopulære Lock jaw staven. lengde opptil 145 cm. og roterende trinse, samt et skjikkelig karbonrør gjør denne staven til en absolutt vinner
kr 1590 kr 2000

K2 Pinnacle 110 HV

Pinnacle 110 er en Tech-kompatibel alpinstøvel for moderne frikjøring, med fokus på kjøreegenskaper og komfort, og gir god kraftoverføring ned i skiene og samtidig absorberer vibrasjoner fra underlaget på en suveren måte. Resultatet er økt kontroll og en super følelse med skiene. Moderne frikjøring er bl.a. kortere- og anleggsnære gåturer med fokus på nedfarten og linjevalg, derfor er det viktig at gåfunksjonen ikke går utover den alpine flexen i støvlene, og her har K2 truffet spikeren på hodet, takket være det patenterte Synchro Interlock, som låst i kjøreposisjon gir eksakt samme flex som det skulle vært en normal alpinstøvel. Den progressive flexen, pga at det ikke er brukt nagler tll å feste overdelen til selve skallet, hindrer trykkpunkter i leggen og gir en jevn bevegelse helt ut og sammen med Intuition materialet i innerstøvelen gir dette økt komfort og presisjon for kjøreren, om det er i prepparerte bakker eller i storfjellet. Innerstøvelen er av typen LuxFit Tour Intuition. De kan varmetilpasses spesielt til din fot for super passform. Innerstøvlene har også et flekspunkt bak for å kunne bevege seg fritt når støvlene er i gåmodus. K2 Pinnacle 110 er sertifisert for både alpinbinding og Tech toppturbinding og er støvelen for deg som liker å kjøre knallhardt både i heisanlegg, og ute i fjellet. Det er kanskje den ulitmate støvel for dagens frikjørere.
kr 2250 kr 5500

K2 Pinnacle Pro

K2’s all-new Pinnacle Pro is our gift to freeriders needing a lighter boot with the power of the Pinnacle 130. We’ve streamlined its lightweight, eco-friendly, and temperature-stable Pebax® shell and integrated tech fittings into the shell injection, making the Pinnacle Pro compatible with both alpine and tech bindings. The K2 Pinnacle Pro was designed to climb quicker and barrel back down like a backcountry boss.
Egenskaper:
Pebax | Synchro Interlock | Integrated Tech Fittings | Cuff Alignment Index | Vibram® Outsole
Lestbredde:100mm
Flex:Stiff
Intuition Liner:PrecisionFit
kr 3290 kr 7000

K2 Poacher

Over flere år, den mest populære allaround-park skia til K2. Poacher er i utgangspuntet en parkski, men den er beefet opp litt slik at den kommer med en midtbredde på 96mm.
kr 3690 kr 6000

K2 Poacher Jr Inkl. Marker jr 7.

Tøff jibbeski for de yngre parkrottene.
kr 2290 kr 4000

K2 Sight Inkl. Marker Squire

Fullblods parkski til en rimelig pris. Et meget godt alternativ for å prøve ut hva parken har å tilby.
kr 4390 kr 7000

K2 BFC Wms 90 Heat Col. Black

K2 BFC W 90 Heat kommer med Thermic varmesåler integrert i innerstøvelen, og tilbyr derfor enda mer komfort og luksus enn den vanlige BFC W90 støvelen. Batteriene ligger godt plassert i lommer i leggen på innerstøvelen og gir deg enkel tilgang når det er tid for lading. Ladetiden er 6-7 timer og brukstiden er 4-17 timer, avhengig av bruken av de 3 forskjellige nivåene som kan velges. Varmeelementet er plassert oppå vristen/tåballene for å få den optimale spredningen av varmen ut i føttene. Støvlene kommer med USB ladekabel.

K2 BFC W 90 er allsidig All-Mountain damestøvel, med komfortabel 103mm lestbredde og innestøvel med formbart EVA Intuition materiale. Dette er en optimal støvel for viderkomne damer som vil ha noe mer lex fremover i støvlene. Innerstøvlen blir tilpasset og formet rundt en lest i produksjon, og passformen blir derfor optimal allerede første gangen du setter foten oppi. De to ytterskallene er satt sammen uten skruer i bakkant og hindrer derfor ""stresspunkter"" når støvelen flexer, og gir økt komfort og behagelig press mot leggen når den er spent fast ved kjøring. BFC W 90 har også en gå-funksjon som er fin å benytte hvis du har et ski oppsett for kortere turer, eller for å løse støvlen helt ut når du tar pause.
Den breiere lestbredden på 103mm vil appelere til de fleste føtter og innerstøvelen kan tilpasses ekstra ved oppvarming og individuell tilpassning.

- Brei og god damestøvel
- Varm og komfortabel CushFit Intuition innerstøvel med Thermic varmesåler
- Innerstøvel er varmetilpassningsdyktig
- Gå-funksjon
- Flex 90
- Lestbredde: 103mm
- Str.: 23.5 - 27.5 MD
kr 4990 kr 7000

K2 LockJaw Carbon 145 Col. red

K2 LockJaw Carbon 145 er en lett teleskopstav i Carbon og aluminium for bruk til frikjøring og topptur. Stavene har komfortabelt håndtak med godt grep og polstret reim. Påmontert inclinometer gjør at du enkelt kan angi helningsgradene og risikoen for ferdsel i terrenget. Stavene fungerer også som en alternativ søkestang ved og sette stavenes to underdeler sammen. "Toolless" justering og skrudde trinser gjør også staven enkel i bruk.

- Carbon/7075 Alu Teleskopstav med inclinometer og søkestang
- Stor avtagbar trinse
- Teleskopstav 105 - 145 cm
- Vekt: 290 gram
kr 1290 kr 1700

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 1500 Til: kr 7000
kr1500 kr7000