Lukk
Søk

K2

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 Pinnacle Pro

K2’s all-new Pinnacle Pro is our gift to freeriders needing a lighter boot with the power of the Pinnacle 130. We’ve streamlined its lightweight, eco-friendly, and temperature-stable Pebax® shell and integrated tech fittings into the shell injection, making the Pinnacle Pro compatible with both alpine and tech bindings. The K2 Pinnacle Pro was designed to climb quicker and barrel back down like a backcountry boss.
Egenskaper:
Pebax | Synchro Interlock | Integrated Tech Fittings | Cuff Alignment Index | Vibram® Outsole
Lestbredde:100mm
Flex:Stiff
Intuition Liner:PrecisionFit
kr 7000

K2 Poacher Jr Inkl. Marker jr 7.

Tøff jibbeski for de yngre parkrottene.
kr 2290 kr 4000

K2 BFC Wms 90 Heat Col. Black

K2 BFC W 90 Heat kommer med Thermic varmesåler integrert i innerstøvelen, og tilbyr derfor enda mer komfort og luksus enn den vanlige BFC W90 støvelen. Batteriene ligger godt plassert i lommer i leggen på innerstøvelen og gir deg enkel tilgang når det er tid for lading. Ladetiden er 6-7 timer og brukstiden er 4-17 timer, avhengig av bruken av de 3 forskjellige nivåene som kan velges. Varmeelementet er plassert oppå vristen/tåballene for å få den optimale spredningen av varmen ut i føttene. Støvlene kommer med USB ladekabel.

K2 BFC W 90 er allsidig All-Mountain damestøvel, med komfortabel 103mm lestbredde og innestøvel med formbart EVA Intuition materiale. Dette er en optimal støvel for viderkomne damer som vil ha noe mer lex fremover i støvlene. Innerstøvlen blir tilpasset og formet rundt en lest i produksjon, og passformen blir derfor optimal allerede første gangen du setter foten oppi. De to ytterskallene er satt sammen uten skruer i bakkant og hindrer derfor ""stresspunkter"" når støvelen flexer, og gir økt komfort og behagelig press mot leggen når den er spent fast ved kjøring. BFC W 90 har også en gå-funksjon som er fin å benytte hvis du har et ski oppsett for kortere turer, eller for å løse støvlen helt ut når du tar pause.
Den breiere lestbredden på 103mm vil appelere til de fleste føtter og innerstøvelen kan tilpasses ekstra ved oppvarming og individuell tilpassning.

- Brei og god damestøvel
- Varm og komfortabel CushFit Intuition innerstøvel med Thermic varmesåler
- Innerstøvel er varmetilpassningsdyktig
- Gå-funksjon
- Flex 90
- Lestbredde: 103mm
- Str.: 23.5 - 27.5 MD
kr 7000

K2 LockJaw Carbon 145 Col. red

K2 LockJaw Carbon 145 er en lett teleskopstav i Carbon og aluminium for bruk til frikjøring og topptur. Stavene har komfortabelt håndtak med godt grep og polstret reim. Påmontert inclinometer gjør at du enkelt kan angi helningsgradene og risikoen for ferdsel i terrenget. Stavene fungerer også som en alternativ søkestang ved og sette stavenes to underdeler sammen. "Toolless" justering og skrudde trinser gjør også staven enkel i bruk.

- Carbon/7075 Alu Teleskopstav med inclinometer og søkestang
- Stor avtagbar trinse
- Teleskopstav 105 - 145 cm
- Vekt: 290 gram
kr 1700

K2 Mens BFC 100 Heat Grey

K2 BFC 100 Heat kommer med Thermic varmesåler integrert i innerstøvelen, og tilbyr derfor enda mer komfort og luksus enn den vanlige BFC 100 støvelen. Batteriene ligger godt plassert i lommer i leggen på innerstøvelen og gir deg enkel tilgang når det er tid for lading. Ladetiden er 6-7 timer og brukstiden er 4-17 timer, avhengig av bruken av de 3 forskjellige nivåene som kan velges. Varmeelementet er plassert oppå vristen/tåballene for å få den optimale spredningen av varmen ut i føttene. Støvlene kommer med USB ladekabel.

BFC 100 Heat er en allsidig All-Mountain herrestøvel, med komfortabel 103mm lestbredde og innestøvel med formbart EVA Intuition materiale. Dette er en optimal støvel for viderkomne kjørere som vil ha noe mer flex og trøkk fremover i støvlene. Innerstøvlen blir tilpasset og formet rundt en lest i produksjon, og passformen blir derfor optimal allerede første gangen du setter foten oppi. De to ytterskallene er satt sammen uten skruer i bakkant og hindrer derfor "stresspunkter" når støvelen flexer, og gir økt komfort og behagelig press mot leggen når den er spent fast ved kjøring. BFC 100 har også en gå-funksjon som er fin å benytte hvis du har et ski oppsett for kortere turer, eller for å løse støvlen helt ut når du tar pause.
Den breiere lestbredden på 103mm vil appelere til de fleste føtter og innerstøvelen kan tilpasses ekstra ved oppvarming og individuell tilpassning.

- Brei All-Mountain herrestøvel
- Komfortabel Intuition CushFit innerstøvel med Thermic varmesåler
- Innerstøvel er varmetilpassningsdyktig
- Gå-funksjon
- Flex 100
- Lestbredde: 103mm
- Str.: 24.5 - 30.5 MD
kr 7000

K2 Mindbender 120 Green-Black


Egenskaper for Mindbender 120:

Walk mode: Ja
Läst: 98 mm
Tech Insert: Ja
Flex: 120
Vekt per skistøvel: 1675 g

Kjøresterk frikjøringsstøvel fra k2.
kr 7000

K2 Missconduct Inkl. Marker Squire 11

K2 Missconduct er parkskien som gjør rails og hopp til en lek for jentene. Skiene har en Aspen trekjerne Triaxial Braid (hvor glassfiber er spunnet rundt trekjernen) for å gi en sterk konstruksjon som kan håndtere mye bruk, og i tilegg er det vertikale sidekanter som gjør skiene mer stabile under bindingsområdet og øker kantgrepet på fastere underlag. All-Terrain Rocker er en moderat reisning i tupp og tail som gir mer svingvillig ski og hindrer at kanten lett hugger tak ved inngangen til en spinn. K2 anbefaler sentermontering av bindingene hvis Missconduct hovedsakelig skal brukes til parkkjøring, men ved tradisjonell montering får du også en utmerket All-Mountain ski til bruk i hele fjellet.

- Jente All-Mountain-/ Park ski
- Medium svingradius
- Perfekt til All-Mountain kjøring
- Trekjerne for økt stabilitet og holdbarhet
kr 7000

K2 Missconduct Jr Inkl. Marker M7 EPS Binding

Missconduct jr er en fullblods twin tip ski for de minste jentene, som ønsker og leke seg i park elementer eller kjøre i bakken. Skiene har trekjerne med glassfiber. Dette gjør skia holdbar slik at den holder over tid. Missconduct jr har en liten rocker i forskia og bakskia. dette er skia for den som vil ha gode skiopplevelser.
kr 3500

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 1500 Til: kr 7000
kr1500 kr7000