Lukk
Søk

K2

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 LockJaw Carbon Plus

En ekstra utviklingen av den kopulære Lock jaw staven. lengde opptil 145 cm. og roterende trinse, samt et skjikkelig karbonrør gjør denne staven til en absolutt vinner
kr 1590 kr 2000

K2 Pinnacle Pro

K2’s all-new Pinnacle Pro is our gift to freeriders needing a lighter boot with the power of the Pinnacle 130. We’ve streamlined its lightweight, eco-friendly, and temperature-stable Pebax® shell and integrated tech fittings into the shell injection, making the Pinnacle Pro compatible with both alpine and tech bindings. The K2 Pinnacle Pro was designed to climb quicker and barrel back down like a backcountry boss.
Egenskaper:
Pebax | Synchro Interlock | Integrated Tech Fittings | Cuff Alignment Index | Vibram® Outsole
Lestbredde:100mm
Flex:Stiff
Intuition Liner:PrecisionFit
kr 2990 kr 7000

K2 Poacher Jr Inkl. Marker jr 7.

Tøff jibbeski for de yngre parkrottene.
kr 2290 kr 4000

K2 BFC Wms 90 Heat Col. Black

K2 BFC W 90 Heat kommer med Thermic varmesåler integrert i innerstøvelen, og tilbyr derfor enda mer komfort og luksus enn den vanlige BFC W90 støvelen. Batteriene ligger godt plassert i lommer i leggen på innerstøvelen og gir deg enkel tilgang når det er tid for lading. Ladetiden er 6-7 timer og brukstiden er 4-17 timer, avhengig av bruken av de 3 forskjellige nivåene som kan velges. Varmeelementet er plassert oppå vristen/tåballene for å få den optimale spredningen av varmen ut i føttene. Støvlene kommer med USB ladekabel.

K2 BFC W 90 er allsidig All-Mountain damestøvel, med komfortabel 103mm lestbredde og innestøvel med formbart EVA Intuition materiale. Dette er en optimal støvel for viderkomne damer som vil ha noe mer lex fremover i støvlene. Innerstøvlen blir tilpasset og formet rundt en lest i produksjon, og passformen blir derfor optimal allerede første gangen du setter foten oppi. De to ytterskallene er satt sammen uten skruer i bakkant og hindrer derfor ""stresspunkter"" når støvelen flexer, og gir økt komfort og behagelig press mot leggen når den er spent fast ved kjøring. BFC W 90 har også en gå-funksjon som er fin å benytte hvis du har et ski oppsett for kortere turer, eller for å løse støvlen helt ut når du tar pause.
Den breiere lestbredden på 103mm vil appelere til de fleste føtter og innerstøvelen kan tilpasses ekstra ved oppvarming og individuell tilpassning.

- Brei og god damestøvel
- Varm og komfortabel CushFit Intuition innerstøvel med Thermic varmesåler
- Innerstøvel er varmetilpassningsdyktig
- Gå-funksjon
- Flex 90
- Lestbredde: 103mm
- Str.: 23.5 - 27.5 MD
kr 4590 kr 7000

K2 LockJaw Carbon 145 Col. red

K2 LockJaw Carbon 145 er en lett teleskopstav i Carbon og aluminium for bruk til frikjøring og topptur. Stavene har komfortabelt håndtak med godt grep og polstret reim. Påmontert inclinometer gjør at du enkelt kan angi helningsgradene og risikoen for ferdsel i terrenget. Stavene fungerer også som en alternativ søkestang ved og sette stavenes to underdeler sammen. "Toolless" justering og skrudde trinser gjør også staven enkel i bruk.

- Carbon/7075 Alu Teleskopstav med inclinometer og søkestang
- Stor avtagbar trinse
- Teleskopstav 105 - 145 cm
- Vekt: 290 gram
kr 1290 kr 1700

K2 LockJaw Probe Carbon Plus

K2 LockJaw Carbon Plus er K2´s letteste teleskopstav i 100% Carbon for bruk til frikjøring og topptur. Stavene har komfortabelt håndtak i EVA materiale med godt grep og godt polstret reim. Påmontert inclinometer gjør at du enkelt kan angi helningsgradene og risikoen for ferdsel i terrenget. Stavene fungerer også som en alternativ søkestang ved og sette stavenes to underdeler sammen. "Toolless" justering og skrudde trinser gjør også staven enkel i bruk.

- Carbon Teleskopstav med inclinometer og søkestang
- Stor avtagbar lettmetalltrinse
- Settes sammen til søkestang
- Teleskopstav 105 - 145 cm
- Vekt: 280 gram
kr 2000

K2 Mens BFC 100 Heat Grey

K2 BFC 100 Heat kommer med Thermic varmesåler integrert i innerstøvelen, og tilbyr derfor enda mer komfort og luksus enn den vanlige BFC 100 støvelen. Batteriene ligger godt plassert i lommer i leggen på innerstøvelen og gir deg enkel tilgang når det er tid for lading. Ladetiden er 6-7 timer og brukstiden er 4-17 timer, avhengig av bruken av de 3 forskjellige nivåene som kan velges. Varmeelementet er plassert oppå vristen/tåballene for å få den optimale spredningen av varmen ut i føttene. Støvlene kommer med USB ladekabel.

BFC 100 Heat er en allsidig All-Mountain herrestøvel, med komfortabel 103mm lestbredde og innestøvel med formbart EVA Intuition materiale. Dette er en optimal støvel for viderkomne kjørere som vil ha noe mer flex og trøkk fremover i støvlene. Innerstøvlen blir tilpasset og formet rundt en lest i produksjon, og passformen blir derfor optimal allerede første gangen du setter foten oppi. De to ytterskallene er satt sammen uten skruer i bakkant og hindrer derfor "stresspunkter" når støvelen flexer, og gir økt komfort og behagelig press mot leggen når den er spent fast ved kjøring. BFC 100 har også en gå-funksjon som er fin å benytte hvis du har et ski oppsett for kortere turer, eller for å løse støvlen helt ut når du tar pause.
Den breiere lestbredden på 103mm vil appelere til de fleste føtter og innerstøvelen kan tilpasses ekstra ved oppvarming og individuell tilpassning.

- Brei All-Mountain herrestøvel
- Komfortabel Intuition CushFit innerstøvel med Thermic varmesåler
- Innerstøvel er varmetilpassningsdyktig
- Gå-funksjon
- Flex 100
- Lestbredde: 103mm
- Str.: 24.5 - 30.5 MD
kr 4590 kr 7000

K2 Mindbender 120 Green-Black


Egenskaper for Mindbender 120:

Walk mode: Ja
Läst: 98 mm
Tech Insert: Ja
Flex: 120
Vekt per skistøvel: 1675 g

Kjøresterk frikjøringsstøvel fra k2.
kr 5290 kr 7000

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 1500 Til: kr 7000
kr1500 kr7000