Lukk
Søk

K2

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 Reckoner 112 Black

Reconer 112 er en mid-fat twintipski med All-Terrain Rocker i tip og tail. Dette er skia som tar oss videre fra Marksman, og skiller seg fra denne med at den ikke er asymetrisk og har en letter konstruksjon. Dette gjør at skia er mer brukervennlig og at det fint er mulig å montere den med en gåbinding for å utforske mer uberørt terreng.
Reconer 112 er konstruert med Spectral Braid, Carbon Boost, Sidewall og Fir/Aspen trekjerne. Dimensjonene på skia er 136-112-127 mm noe som gjør Reconer til et universalverktøy av dimensjoner. Relativt lang radius i skia samt et myk flex sikrer lekne kjøreegenskaper pa alle fører.
Ei "gønne-ski" som tåler det meste!
kr 5290 kr 7200

K2 Anthem Pro Black White

Anthem Pro fra K2 er en kraftig og presis all-mountainstøvel for Dame. Med 125 flex og medium smal lastbredde er dette en sko som passer damen som vil ha en sko som gir tilbake det du legger av trykk i den og føles presis og fast.
kr 3990 kr 5500

K2 BFC 120 Black

BFC Built For Comfort 120 er en behagelig og samtidig kjøresterk støvel for den som trenger mye plass og god varme i støvelen sin.
120 flex og 103mm last i 27.5
kr 3390 kr 4500

K2 Dispatch Gray Green

Denne splitter nye, turspesifikke skistøvelen er den ideelle daglige støvelen for et hvert backcountry-oppdrag.

Dispatch-støvelen kommer med en 110 flex-rating, er laget med vår fullt varmeformbare Tourfit liner, vibramsåler og med et 60-graders bevegelsesområde for å skape en intuitiv oppoverbakkeopplevelse samtidig som den opprettholder toppytelse på nedstigningen.

Når eventyret ringer, svarer Dispatch.
kr 5390 kr 6700

K2 Dispatch Lt Gray Blue


Helt ny i K2-samlingen er Dispatch LT.

Bygget for å tåle dine lengste, tøffeste eventyr. Dispatch LT veier på 1465g, har en solid 120 flex rating, gåmodus med 60-graders bevegelsesområde og Tourfit LT liner.
kr 6390 kr 8250

K2 Dispatch W Gray Pink

Denne splitter nye, turspesifikke skistøvelen er den ideelle daglige støvelen for et hvert backcountry-oppdrag.

Dispatch-støvelen kommer med en 110 flex-rating, er laget med vår fullt varmeformbare Tourfit liner, vibramsåler og med et 60-graders bevegelsesområde for å skape en intuitiv oppoverbakkeopplevelse samtidig som den opprettholder toppytelse på nedstigningen.

Når eventyret ringer, svarer Dispatch.
kr 5390 kr 6700

K2 FL3X Method B&E Black Red

B&E er Promodellen til Henrik Harlaut og Phil Casabon, "sjefene" i parken over lang tid! Denne støvelen er for den kresne frikjøreren som vil ha en alpinstøvel for alle typer kjøring med komfort og tilpassning i høysetet. FTE Evolution Skallet har en 102mm lestbredde som er mer kommersielt og passer de fleste fotbredder, slik at flere skikjørere skal ha muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts ""3-piece"" alpinstøvel. Full Tilt sin progressive flex, sammen med bruken av Intuition innerstøvler, hindrer trykkpunkter på legger og føtter og er favorittmerket blant mange skikjørere der ute. B&E har en Intuition Pro Wrap innerstøvel med Powerwrap som tilpasses foten og leggen rask og enkelt. Intuition Pro Wrap innerstøvelen er preformet og består av materiale med lukkede celler som former seg etter foten gjennom kroppsvarme, eller det kan bli varmet opp med en Intuition varmer/ovn av butikkpersonell for en 100% tilpassning og perfekt passform allerede første skituren, i tillegg legges det til ekstra materiale rundt anklene på begge sider for å øke passformen rundt ankel og hel. Powerwrap er et ekstra yttermateriale som legges på for å gjøre innerstøvelen litt stivere og øke energien og kraften fra kjøreren ut i skiene. En støtdempende gummisåle ligger mellom skallet og innerstøvelen for å absorbere slag og vibrasjoner. Evolution skallet har en 45 graders låsing av helen som gir god passform og hindrer at foten glipper, og med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge hvor agressiv du vil ha fremovervinklingen i støvelen. B&E er en optimal frikjøringsstøvel tiltenkt de aller fleste føtter. Alle spennedelene er skrudd i skallet. Ikke naglet. Dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig.
Flex: 90
kr 3990 kr 5200

K2 FL3X Method Beige

K2 fører arven fra Full Tilt videre med sin nye FL3X serie.
Med Method får du alle fordelene med FL3X-serien slik som progressiv flex, varm og behagelig innerstøvel, lav egenvekt, bred og komfortabel lest og utskiftbare metallspenner.
Innerstøvelen kan varmes opp og tilpasses for bedre passeform.
I støvelens front er tåboksen gjort bredere for å gjøre det ekstra komfortabelt både generelt og i harde landinger. Evolution skallet har en 45 graders låsing av helen som gir god passform og hindrer at foten glipper, og med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge om du vil ha en støvel for tradisjonell cruising eller en rettere vinkel som er mer tilpasset jib og parkkjøring, noe den myke progressive flexen er med på å gjøre støvelen perfekt til. Alle spennedelene er skrudd i skallet, ikke naglet, noe som gjør det enkelt å bytte spenner om man skulle være uheldig. Flex 90.
kr 2990 kr 4000

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 500 Til: kr 9700
kr500 kr9700