Lukk
Søk

Jetboil

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Jetboil Crunchit Recycling Tool

Verktøy til å punktere gassboksen, tømme siste rest av gass, slik at du kan resirkulere boksen.
kr 230

Jetboil Flash Carbon

Lynrask koketid er standard på Flash, det ultimate kokesystemet for å tilberede kaffe, suppe eller tørrmat på tur. Optimalisert for effektivitet og koker opp vann på lynraske 100 sekunder, noe som gjør det til den raskeste Jetboil noensinne.
Jetboils 1-liters FluxRing-kjele med isolerende yttertrekk gjør vannkokingen til en lek og holder vannet varmt. Tenn umiddelbart med den praktiske og pålitelige trykknappen, og kontroller at vannet er klart med den termokromatiske fargeendringen i yttertrekket. Kompatibelt Jetboil-tilbehør, for eksempel en kaffepresse, opphengssett, kjelestøtte, stekepanne, FluxRing-kjele og redskaper gjør dette til et uvurdelig tilbehør til ditt neste eventyr.
Inkluderer støtteben for gassboks, og bunnkoppen fungerer som målebeger og skål. Enkel å pakke og transportere med bare 371 gram.

Koker vann på lynraske 100 sekunder, noe som gjør det til den raskeste Jetboil noensinne.
1-liters FluxRing kjele med isolerende yttertrekk holder på varmen.
Praktisk, pålitelig tennknapp starter oppvarmingen umiddelbart, og termokromatisk varmeindikator lar deg se når vannet er klart.
Kompatibel med Jetboil-tilbehør, for eksempel en kaffepresse, opphengssett, grytestøtte, stekepanne, gryte og redskaper.
Inkluderer Jetboil Stabilizer
Bunnkopp fungerer også som målekopp eller spisebolle
Gass selges separat.
Vekt 371g
kr 2200

Jetboil Stekeadapter Silver

Stekeadapter for å benytte stekepanne eller gryte på din JetBoil.Stekeadapteret er tilpasset Zip, Flash, Sol, Sumo og Minimo.
kr 230

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 230 Til: kr 2200
kr230 kr2200