Lukk
Søk
Bilde for kategori Jakker

Jakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'Teryx Wms Norvan Windshell Jacket Labyrinth

Nye superlette Norvan vindjakke egner seg til alt fra løping til turbruk. Kan pakkes ned til å få plass i lommen.
kr 1300

Arc'teryx Wms Semira Jacket Wildwood

Moderne og urban syntetisk isolert bomber-jakke. Veldig god varme/vekt ratio
kr 2400

Arc'teryx Wms Squamish Hoody Light Mirai

ArcTeryx Wms Squamish Hoody Light Mirai

Squamish hettejakke er laget av vindavvisende tekstil av topp kvalitet. Det er overraskende sterkt og holdbart, og skaper et svært lett plagg som gir enkel, effektiv beskyttelse. Bruk Squamish hettejakke når temperaturen faller, i kjølig vind eller over et luftgjennomtrengelig mellomlag. Den minimalistiske konstruksjonen er ekstremt lett og komprimerbar, og kan pakkes ned i sin egen brystlomme. Bevegelsesfrihet er nøkkelen, og Squamish hettejakkes mønster og kilestykker sørger for ergonomisk funksjonalitet for fotturer, sykling og klatring. Hetten av typen StormHood™ er hjelmkompatibel og kan strammes med enhånds trekksnorer. Dette gir ergonomisk frihet og bedre sikt når du er i bevegelse.
kr 1600

Arc'Teryx Wms Squamish Hoody Mesmer

Lett, holdbart og komprimerbart vindskall med særdeles allsidige evner.

Squamish i British Columbia er et unikt område der fjellene møter kysten. Av naturlige årsaker er det et populært sted blant klatrere, fotturister og skifolk. I lang tid har hettejakken ved samme navn levert pakkvennlig vindbeskyttelse til aktiviteter i mildt, men skiftende vær. Squamish-hettejakken er laget av Tyono™ 30, et avansert nylonstoff med fremragende vindavvisende egenskaper, som gjør jakken overraskende sterk i forhold til vekten. Jakken har ultralett, minimalistisk konstruksjon, regulerbar Stormhood™-hette, glidelås av typen No Slip Zip™, dobbel kantregulering og kan pakkes ned i sin egen brystlomme så den er lett å putte i sekken eller klipse på klatreselen.

Fitted Fit (formet passform).
kr 1700

Arc'teryx Wms Stowe Windshell Jacket Sunlust

Stowe er en teknisk jakke med høyt stilnivå, og perfekt for dager når vind og dis krever lett, pakkvennlig beskyttelse. Den er laget av materialer som egentlig skulle ha gått til avfall, og får enkelt plass i sekken eller vesken. Stowes pustende stoff holder vinden ute og sørger for at lett nedbør preller av. To håndlommer har plass til telefon og lommebok, og frontglidelås i full lengde gjør den er enkel å ta på og av.

kr 1700

Barbour Wms Alice Wax Coat Sand Ancient

Fantastisk flott trenchcoat til dame fra Barbour! Ytterduken er laget av vokset bomull, og du finner stilige detaljer som belte rundt livet med bred beltespenne, og bredt bånd for stramming rundt håndleddet ved hjelp av knapper, laget av cord.
Stilige, brede snorer for stramming rundt hals/hette.
Cordkrage i kontrastfarge.

Hetten har lyst, matchende tartan-mønster på innsiden.
To store lommer med klaff for småting eller for å varme hendene.
kr 1990 kr 5200

Barbour Wms Alness Quilt Jacket Sage

Flott, stilren quiltet jakke til dame fra Barbour.
Jakken er foret med mikrofiberisolasjon, fiberdun.
Dette jakken vil fremdeles holde deg varm, selv om den blir våt.
kr 1000 kr 2600

Barbour Wms Avoch Wax Jacket Sage/Ancient

Flott, syntetfòret jakke til dame fra Barbour.
Jakkens yttermateriale er laget av vokset bomull, som holder deg tørr på regnfulle dager.

Jakken har i tillegg til fòret, en uttagbar innervest som også kan brukes som et enkeltstående plagg. Jakken har stramming i livet og og stramming rundt hals/hette med kontrastfargede, brune snorer.

Hetten har kontrastfarget, beige fuskepels-materiale på innsiden av hetten, og lyst tatran-mønster i detaljer på innsiden av nakke / glidelås.
Glidelåsen er gullfarget, og det er knappelukking i egen klaff over glidelåsen.

De to håndlommene har kontrastfarget, brun klaff.
kr 3990 kr 6500