Lukk
Søk
Bilde for kategori Isolasjonsbukser

Isolasjonsbukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Proton Pant Black

Proton er designet for fjellsport og er en selvregulerende bukse som kan brukes som mellomlag eller på egen hånd i mange forskjellige typer aktiviteter i høyfjellet. Det luftgjennomtrengelige stoffet Fortius™ Air 40 har vind- og vannavvisende egenskaper som gir god beskyttelse i alpine forhold. Octa® Loft er et pustende isolasjonsmateriale med ren finish som gir temperaturbeskyttelse samtidig som det sørger for et behagelig mikroklima. Elastisk linning gir stretch og presis passform. En lårlomme med glidelås kan brukes til oppbevaring av småting.
kr 1700

Maloja Mens LurchM. Shorts Moonless

Vind- og vanntett shorts fra Maloja til herre. Foret med Primaloft Gold, Gore-Tex Infinium ytterstoff gjør shortsen vindtett.

Perfekt å slenge utenpå en vinterforet tights når du går på langrenn, eller utenpå ei lett bukse på topptur.
Passer også veldig godt til tur, når du trenger et ekstra isolerende lag.

Shortsen har borrelås i sidene og langsgående glidelås på begge sider, som gjør shortsen enkel å få av og på.
kr 2100

Maloja Unisex ViturinU Pants Moonless

Flott isolasjonsbukse for kalde dager eller for å få tilbake varmen etter aktivitet. Dette er en Unisex-modell, normal i størrelsen.

Buksen er helt vindtett, og vannavstøtende.
Materialet er laget av 100% nylon og 100% polyester. Primaloft Silver.
Kan vaskes vrengt og med lukket glidelås på 30grader, ikke bruk tørketrommel.
kr 2000

Maloja Unisex ViturinU Pants Moonless Woodpieces

Flott isolasjonsbukse i stilig blomstermønster! For kalde dager eller for å få tilbake varmen etter aktivitet. Dette er en Unisex-modell, normal i størrelsen.

Buksen er helt vindtett, og vannavstøtende.
Materialet er laget av 100% nylon og 100% polyester. Primaloft Silver.
Kan vaskes vrengt og med lukket glidelås på 30grader, ikke bruk tørketrommel.
kr 2000

Ortovox Mens Piz Boè Shorts Black Raven

Piz Boe er en tynn og lett short med god isolasjon og lite pakkvolum. Det er brukt tynn SwissWool som isolasjonsmateriale som holder deg varm selv om den er fuktig. Samtidig tørker ull også raskere slik at du holder en jevnere temperatur hele dagen. Yttermateriale i Pertex sørger for at shortsen er vindtett og vannavstøtende. Et genialt produkt til kalde dager!
kr 1800

Ortovox Mens Piz Boè Shorts Black Raven

Isolasjonsshorts Fra Ortovox til herre!

Lav vekt, mindre volum, men med mer ytelse!

Det robuste Pertex Quantum yttermateriale gjør den lette, isolerende shortsen ekstremt vindtett og slitesterk, med det vatterte ytre stoffet som gir et stilig pikselutseende. Swisswool-fôret gir ikke bare utmerket isolasjon mot kulde, fibrene har også en fuktregulerende funksjon, og absorberer opptil 35 % av sin egen vekt i fuktighet. Takket være det atletiske snittet og bruken av elastisk Merino Naturetech i sidene, tilpasser shortsen seg til alle dine bevegelser, selv i det mest krevende terrenget. Den justerbare linningen gir en perfekt passform og gjør dem enkle å ta på eller av i enhver situasjon.

Denne shortsen er den ideelle følgesvennen for krevende turer, når lav vekt og maksimal ytelse kreves.
kr 2200