Lukk
Søk
Bilde for kategori Hjelm

Hjelm

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Salomon Husk Black

Husk er en hjelm for de som er på ski i ferier og noen helger i året. men alikevel vil ha sikkerhet i fokus. Med ESP 4D Teknologi og komfortabel passform får du det du ønsker i denne hjelmen.
kr 1200

Sweet Switcher Helmet Bolt Gray

Ingen dag blir for varm eller for kald med den godt ventilerte, prisvinnende allmountain-hjelmen, Switcher.
Ingen dag blir for varm eller for kald med den godt ventilerte, prisvinnende allmountain-hjelmen, Switcher. Denne hjelmen er en banebrytende og allsidig all-mountain hjelm. Den har 22 ventiler som kan justeres med én hånd, slik at ingen dager blir for varme eller for kalde. Vår avanserte hybrid-konstruksjon kombinerer formstøpt poly carbonate og ABS-hardskall, slik at vi oppnår lav vekt og ekstra forsterkning i kritiske områder. Skallkonstruksjonen kombinert med vår unike Impact Shields-foring gir optimal beskyttelsesytelse. Vårt Performance Interior med en magnetisk hakespenne gjør hjelmen enkel å feste selv om du har på deg votter eller hansker. Justeringssystemet gir mulighet for mer personlig tilpasning og er enkel å justere på. Hjelmen er Audio Ready, og våre Audio Chips kan kjøpes som tilleggsutstyr.
kr 2200

Sweet Trooper II Helmet Teal Metallic

Trooper II er banebrytende innenfor frikjøring. Thermoplastic Laminated Carbon Fiber konstruksjonen, vår 2-piece shell konstruksjon og vår unike Impact Shields liner gjør Trooper II til én av de mest avanserte hjelmene på markedet. Innvendig er hjelmen er oppdatert med vår Performance, som gjør den enklere å feste og justere. Hjelmen er Audio Ready sammen med våre Audio Chips som kan kjøpes som tilleggsutstyr.

Vår banebrytende hjelm for frikjøring
En av de mest avanserte hjelmene for frikjøring på markedet
Oppdatert interiør, for enkel tilpasning
Lytt til din favorittsang med vårt Audio Ready system
kr 1250 kr 2500

Sweet Volata MIPS TE Henrik Kristoffersen

Volata MIPS representerer det siste innenfor FIS-godkjente racinghjelmer. Denne modellen kan tilpasses med Slalom chin guard slik at den kan brukes til alle disipliner. *Disse to spesielle fargene ("TE" Team Edition) er laget i tett samarbeid med Henrik Kristoffersen (HK003) og Ragnhild Mowinckel (RM002).
kr 2800