Lukk
Søk

Hagan

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Hagan Core TF / W TF

Pure Ski Mountaineering - vår slagord gjelder også når Hagan CORE touring støvel spikeren på hodet. Pålitelig og kompromissløs han oppfyller alle kravene til moderne tourers generasjon. Med 1190 gram (Gr. 26,5) og med en komfortabel 60 ° aksel rotasjon er kjernen for optimal ledsager for lange klatringer, kryssinger og tekniske partier. Den anatomisk korrekt skall (AGS) sikrer perfekt kraftoverføring, formidle en høy grad av stabilitet, ikke bare på nedstigningen, men øker også i de utsatte områdene, eller med bruk av stegjern. Skallet materialet Grilamid, den Bax ramme Cuff, en perfekt tilpasset mal posisjon og den ekstra brede kraft stropp (OCB - Oversized Closing belte) gir en oppsiktsvekkende ski-kontroll i alle situasjoner. Den multi-avlede-Buckle system (MDB) sikrer optimal kraftfordeling til skallet og holder foten på vei oppover, som i nedoverbakke trygt på plass.
FUNKSJONER
AGS - Anatomisk Guided Shell.
I utviklingen av den siste formen på Hagan CORE Tour skisko våre hele opplevelsen fløt, har vi samlet de siste 10 årene. Formen av skallet følger den naturlige anatomi av foten og gir plass hvor foten må følgelig brister, og omgir dem kompakt til de soner hvor perfekt grep er nødvendig. Denne optimaliserte linjer reduserer trykkpunkter - perfusjon relaterte bli kalde føtter er dermed sterkt redusert. Bax ramme Cuff
på baksiden av kragen på Hagan CORE touring ski boot idrett en power-vanger i form av en "X". Nøyaktig sammen de sterkeste trykkoppbygging som kjører kraft strenger sømløst i bollen over, øke stabiliteten i en direkte, uforfalsket kraftoverføring og dermed sikre optimal ski kontroll.
NFT - Neo-Flex Tongue:
Tungen bygging av Hagan CORE touring ski boot sikrer progressiv flex. Vi forenes i en tunge to hardheter, som er ansvarlig for at balansen mellom opp- og nedoverbakke ytelse balansert å ha (noensinne) Skifte tunge deler uten. Den mykere innstilt øvre tungepartiet bøyer med åpen sjakt med perfekt og forlater hasen hans naturlige bevegelsesfrihet. Den nedre del av tungen er utformet hardere. Dersom akselen er lukket for avreise, er den kraft som overføres gjennom den mykere delen ned og spres jevnt på den hardere del av tungen. Resultatet er et jevnt (progressiv) øke Flex, som sikrer perfekt kontroll i nedoverbakke.
MDB - Multi-avlede-Buckle System
Den nedre spenner fra Hagan CORE touring ski boot tilbyr en enormt forbedret vedheft område av skallet. Den omdirigert kabeltrekk gjennom fra stortåen ballen område til hasene.
OCB - Oversized lukking Belt
Den ekstra brede strømmen stropp distribuerer strøm til mansjetten på et veldig stort område, og dermed spare betydelig vekt, og derfor at forhåndsinnstilling av power-stropper fra oppstigningen til nedstigning ikke må endres. Men fremfor alt, eliminerer unødvendig fikling med utallige spenner og posisjoner, og dette sparer på toppen mye tid.
ESL - Easy-Slide-Lock System
Enkle, intuitive og praktiske funksjoner av spesielt utviklet for Hagan CORE touring støvler ski-tur mekanisme. Denne konstruksjonen sikrer at strømmen ikke blir borte mens ski, men overført til skallet og sikrer en oppsiktsvekkende tur.
M-Grip Sole
Sikkerhet først er topp prioritet når det gjelder grep på en rekke terreng. M-profil er anordnet slik at det bygger seg opp meget god stabilitet i alle retninger. Gummiblandingen er valgt slik at en perfekt friksjon oppstår på en hvilken som helst overflate, og slitasjen er i stor grad minimalisert.
bakre standard avsnitt
De touring skistøvler av Hagan CORE linje tak i den siste utviklingen stod i obligasjonsmarkedet. Hælen seksjon er utformet slik at det er 100% kompatibelt med kingbolten til markørene selv uten anvendelse. Vi bruker originale Dynafit inserts.
kr 5500