Lukk
Søk

GTS

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

EteUte Kokebok - Turmat og matlaging utendørs

Kokebok #eteute av Hilde Grøtte

Forord:
«Denne turmat-kokeboka har blitt til i Koronaens tid. Den er et resultat av plutselig mye fritid, kombinert med stor interesse for matlaging utendørs. Nå som sportsbutikkene er tom på lageret for stormkjøkken, alle slags brennere, hengekøyer og annet turutstyr kan denne lille inspirasjonskokeboka bidra til at du får lyst til å eksperimentere deg videre fra pølser og posemat? Mitt håp er at alle som nå har kjøpt seg turutstyr vil fortsette å bruke dette når sydenflyene igjen begynner å gå. God tur!»

«Jeg har valgt ut noen av mine favorittoppskrifter, beskrevet framgangsmåte og fylt på med tips til hvordan du kan endre, utvide eller avansere oppskriften. Det er slik mine oppskrifter blir til. Håper du blir inspirert til å lage mat enten det er på fjellet, ved sjøen eller i 100-meterskogen. Du kan jo be en god venn ut på middag?»
- Hilde

Boken bugner av gode tips til enkel og smakfull turmat med beskrivende bilder. Boken har et mykt smussomslag i plast, slik at du kan ta med deg boken i sekken på tur.
kr 190

GTS Lisse på Rull Pr. Meter Black

Solid skolisse med litt elastikk.
Selges pr. meter.
kr 25

GTS Lisse på Rull Pr. Meter Brown

Solid lisse, selges på rull. Pris pr. meter.
kr 25

JDD BG1100 Skrubar ispigg til sko og sykkeldekk Pr. Stk

Denne piggen er beregnet for bil, sykkel, moped, sko og støvler.

Piggene har en diameter på 7,9mm, lengden er 9,8 mm, og de har et utstikk på 1,9 mm. Minimum mønsterdybde er 5,9 mm og dybden inn i skoen/ dekket er 7,9 mm.

Bestgrip har spesialisert seg på produksjon av skrupigger og tilhørende monteringsverktøy og har klart å etablere seg på det internasjonale markedet med sin gode kvalitet. Bestgrip skrupigger selges nå i store deler av verden.
kr 25

Najdam Hockeyskøyte Black Blue

Klassisk hockeyskøyte
kr 300 kr 1000

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 25 Til: kr 1000
kr25 kr1000