Lukk
Søk

Full tilt

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Full tilt B&E Pro Ltd

Pro modellen til Phil Casabon og Henrik Harlaut.
En støvel som inspirerer til høye og stilfulle svev.
mellomstiv flex 6
lest: 102mm
kr 3790 kr 5000

Full Tilt Apres Bootie Black

Flott sko/tøffel med gummisåle og Intuition isolasjonsmateriale.
kr 600

Full Tilt Apres Bootie Maroon

Flott sko/tøffel med gummisåle og Intuition isolasjonsmateriale.
kr 600

Full tilt Ascendant Col. Green

Ascendant er en ny støvel som har gåfunksjon og tech-insearch og kan dermed brukes på alle typer bindindinger. Ascendant er bygget på samme samme skall som Descendant, og har derfor 102mm lestbredde som vil passe de fleste føtter. Ascendant leveres også med to sett såler. Ett for vanlig skikjøring og ett sett gummisåler fra Michelin for bedre friksjon på fjellturer. Når en skal bruke denne støvelen i gåmodus, så tar en av fleks-tunga og får dermed en støvel som har veldig bra gåutslag og sikrer deg god komfort på oppstigningen. En "gamasj" sikrer at det ikke kommer snø og fuktighet inn i støvelen uten flekstunga.
Ascendant leveres med fleks 10 tunge, som tilsvarer 120 fleks, men som på alle Full Tilt støvler er det lett å bytte ut til en mykere flekstunge for å endre stivheten i støvlene.
Ascendant leveres med Tour Pro Liner fra Intuition som kan varmetilpasses og vil forme seg perfekt til din fot. I tillegg leveres den med en ekstra såle, slik at dersom volumet i støvelen blir for stort, så kan sålen legges inn for å minske volumet. Det leveres også med en J-bar som kan festes på innerstøvelen for å få bedre hælgrep.

- Brei og komfortabel frikjøringsstøvel med gåfunksjon og tec-innsearch
- Tour Pro innerstøvel
- Varm og tilpassningsdyktig Intuition innerstøvel
- Progressiv flex
- Metallspenner
- Vekt skimode:1860 gram @ 26,5
- Vekt tourmode: 1700 gram @26,5
- Lestbredde 102mm
- Str.: 24.5 - 30.5kr 6500

Full tilt Descendant 4 Black

Den mest poppulære støvelen fra full tilt. Dette er støvelen som med sin enestående komfort og lekene følelse tok markedet med storm for noen år siden. Denne oppdaterte modellen fortsetter i samme spor. Med en komfortabel 102mm lest og en flex på 4 er dette en støvel som inspirerer til lange og lekne dager i parken.
kr 2990 kr 4000

Full tilt Drop Kick

The crowd favorite Drop Kick has returned as a freestyle boot from Full Tilt, built at the request of aggressive freestyle skiers and après aficionados alike. We’ve packed our Original 3-piece shell design with a lightweight and movement-friendly Performer Liner, and tied the entire boot together with a hardcore Shock Absorber Boot Board and original lightweight nylon buckle mechanism. The Drop Kick is an all-mountain freestyle boot with excellent edge-to-edge feel.
kr 4500

Full tilt Drop Kick Pro

Den mest suksessfulle parkstøvelen de siste årene. Med en tight og presis følelse på foten, så er dette den ultimate parkstøvelen.
Medium stiv flex: 6
lest: 99mm
kr 3790 kr 5000

Full tilt Drop Kick S Blå

Perfekt for den kommende genrasjon. Denne justerte Drop kick modellen, har fått en noe snillere flex som i seg selv passer utmerket for en momentarm som enda ikke er helt utvokst. Likevel har skoen alle de ekenskapene som alle fullblods støvler skal ha. Dette er absolutt valget for de kommende parkrotter og pudderhunder.
lest: 99mm
Flex: 4
kr 2990 kr 4000

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 600 Til: kr 6500
kr600 kr6500