Lukk
Søk

Full tilt

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Full tilt B&E Pro Ltd

Pro modellen til Phil Casabon og Henrik Harlaut.
En støvel som inspirerer til høye og stilfulle svev.
mellomstiv flex 6
lest: 102mm
kr 3790 kr 5000

Full tilt Apres Bootie 1.0 - Black

Skal du ut i postkassen, hente hunden fra hagen eller krype ned i et par sko etter en lang dag i bakken,- da er dette skoen for deg! Skumsåle som former seg etter foten. Kvalitetsgummi i sålen holder deg varm selv på de kaldeste vinterdagene.
kr 700

Full tilt Apres Bootie 2.0 - Sandstorm

Skal du ut i postkassen, hente hunden fra hagen eller krype ned i et par sko etter en lang dag i bakken,- da er dette skoen for deg! Skumsåle som former seg etter foten. Kvalitetsgummi i sålen holder deg varm selv på de kaldeste vinterdagene.
kr 900

Full Tilt Apres Bootie Black

Flott sko/tøffel med gummisåle og Intuition isolasjonsmateriale.
kr 600

Full Tilt Apres Bootie Maroon

Flott sko/tøffel med gummisåle og Intuition isolasjonsmateriale.
kr 600

Full Tilt Ascendant SC Black

Ascendant er en frikjøringsstøvel med gåfunksjon. Støvelen er bygget på Descendant, men skiller seg fra denne med lettere vekt og en innerstøvel, Intuition Tour Pro Liner, som er leddet for bedre gå-utslag. Her snakker vi full pakke med utprøvde kjøreegeskaper og komfort samt et gå-utslag på 60grader. For å oppnå dette gå-utslaget må flextungen taes av. Dersom den sitter på er utslaget 40 grader. Ascendant kan brukes i alle bindinger. Fra vanlige alpinbindinger til de letteste tec-bindingene. Ascendant SC skiller seg fra Approach med TPU skallmateriale, noe som gjør støvelen mer slitesterk for mekanisk slitarsje. Den har ogs en "wrap-around" Innuition innerstøvel.
Hva med å ta seg en topptur på morgenen, og deretter stikke en tur i parken. Denne støvelen fikser alt! Alle spennedelene er skrudd i skallet. Ikke naglet. Dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig.
Flex: 120

Fleks: Full Tilt #10 / 120
Liner: Tour Pro Wrap
Vekt: 1930 gram i størrelse 27,5 med tunge montert
Lest bredde: 102 mm i 27.5
Gripwalk såle
kr 4790 kr 6000

Full tilt Ascendant Col. Green

Ascendant er en ny støvel som har gåfunksjon og tech-insearch og kan dermed brukes på alle typer bindindinger. Ascendant er bygget på samme samme skall som Descendant, og har derfor 102mm lestbredde som vil passe de fleste føtter. Ascendant leveres også med to sett såler. Ett for vanlig skikjøring og ett sett gummisåler fra Michelin for bedre friksjon på fjellturer. Når en skal bruke denne støvelen i gåmodus, så tar en av fleks-tunga og får dermed en støvel som har veldig bra gåutslag og sikrer deg god komfort på oppstigningen. En "gamasj" sikrer at det ikke kommer snø og fuktighet inn i støvelen uten flekstunga.
Ascendant leveres med fleks 10 tunge, som tilsvarer 120 fleks, men som på alle Full Tilt støvler er det lett å bytte ut til en mykere flekstunge for å endre stivheten i støvlene.
Ascendant leveres med Tour Pro Liner fra Intuition som kan varmetilpasses og vil forme seg perfekt til din fot. I tillegg leveres den med en ekstra såle, slik at dersom volumet i støvelen blir for stort, så kan sålen legges inn for å minske volumet. Det leveres også med en J-bar som kan festes på innerstøvelen for å få bedre hælgrep.

- Brei og komfortabel frikjøringsstøvel med gåfunksjon og tec-innsearch
- Tour Pro innerstøvel
- Varm og tilpassningsdyktig Intuition innerstøvel
- Progressiv flex
- Metallspenner
- Vekt skimode:1860 gram @ 26,5
- Vekt tourmode: 1700 gram @26,5
- Lestbredde 102mm
- Str.: 24.5 - 30.5kr 6500

Full Tilt B&E Pro Ltd Black

Dette er skoen blandt annet Henrik Harlaut og Phil Casabon bruker. Skoen er en halvsstiv sko med god plass og utmerket komfort.

-Tilgivende jibbesko!
-Bred og god lest på 102mm
-Prgressiv flex: 90 / 6
-100% formbar Intuition innerstøvel
-Store, lette og kraftige spenner gjør det enkelt å betjene med hansker/votter
-Utskiftbar tunge
kr 3890 kr 5000

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 600 Til: kr 6500
kr600 kr6500