Lukk
Søk

Full tilt

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Full tilt B&E Pro Ltd

Pro modellen til Phil Casabon og Henrik Harlaut.
En støvel som inspirerer til høye og stilfulle svev.
mellomstiv flex 6
lest: 102mm
kr 3790 kr 5000

Full tilt Descendant 6

When width matters, The Descendant 6 combines a versatile flex pattern for those who want a more cushioned feel with an expanded width for those with a larger footprint. This is the affordable replacement to the Booter model of the past, with a new mid stiffness flex.
This is a boot for those who may have had second thoughts about trying FT because of the original's narrower 99mm shell. Featuring the all-new Evolution Shell, the Descendant 6 incorporates all the best features of the original 3 piece design in a wider 102 last. With dual material soles and midgrip for added traction and an upgraded buckle system – this is the next evolution of ski boot tech!
kr 2250 kr 4500

Full Tilt Apres Bootie Black

Flott sko/tøffel med gummisåle og Intuition isolasjonsmateriale.
kr 600

Full Tilt Apres Bootie Maroon

Flott sko/tøffel med gummisåle og Intuition isolasjonsmateriale.
kr 600

Full tilt Ascendant Col. Green

Ascendant er en ny støvel som har gåfunksjon og tech-insearch og kan dermed brukes på alle typer bindindinger. Ascendant er bygget på samme samme skall som Descendant, og har derfor 102mm lestbredde som vil passe de fleste føtter. Ascendant leveres også med to sett såler. Ett for vanlig skikjøring og ett sett gummisåler fra Michelin for bedre friksjon på fjellturer. Når en skal bruke denne støvelen i gåmodus, så tar en av fleks-tunga og får dermed en støvel som har veldig bra gåutslag og sikrer deg god komfort på oppstigningen. En "gamasj" sikrer at det ikke kommer snø og fuktighet inn i støvelen uten flekstunga.
Ascendant leveres med fleks 10 tunge, som tilsvarer 120 fleks, men som på alle Full Tilt støvler er det lett å bytte ut til en mykere flekstunge for å endre stivheten i støvlene.
Ascendant leveres med Tour Pro Liner fra Intuition som kan varmetilpasses og vil forme seg perfekt til din fot. I tillegg leveres den med en ekstra såle, slik at dersom volumet i støvelen blir for stort, så kan sålen legges inn for å minske volumet. Det leveres også med en J-bar som kan festes på innerstøvelen for å få bedre hælgrep.

- Brei og komfortabel frikjøringsstøvel med gåfunksjon og tec-innsearch
- Tour Pro innerstøvel
- Varm og tilpassningsdyktig Intuition innerstøvel
- Progressiv flex
- Metallspenner
- Vekt skimode:1860 gram @ 26,5
- Vekt tourmode: 1700 gram @26,5
- Lestbredde 102mm
- Str.: 24.5 - 30.5kr 4590 kr 6500

Full tilt Descendant 4 Black

Den mest poppulære støvelen fra full tilt. Dette er støvelen som med sin enestående komfort og lekene følelse tok markedet med storm for noen år siden. Denne oppdaterte modellen fortsetter i samme spor. Med en komfortabel 102mm lest og en flex på 4 er dette en støvel som inspirerer til lange og lekne dager i parken.
kr 2990 kr 4000

Full tilt Descendant 4 Col. Black

Full Tilt Descendant 4 er en ny alpinstøvel for nybegynnere og viderkomne som ønsker en litt breiere og mer komfortabel passform, sterkt anbefalt til alt fra parkkjøring og lek som til allsidig kjøring i hele anlegget. Dette er en støvel som passer alle! Det nye FTE Evolution Skallet har en 102mm lestbredde som er mer kommersielt og passer flere ben enn tidligere, for at flere skikjørere skal ha muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts "3-piece" alpinstøvel. Full Tilt sin progressive flex og lette vekt har gjort at dette er favorittmerket blant mange skikjørere der ute. 3 kraftige metallspenner gjør det enkelt å spenne støvelen igjen og opp. Descendant 4 har en Focused Intuition innerstøvel, med tradisjonell tunge, som består av et mykt materiale som tilpasser seg etter kroppstemperatur, eller kan varmes opp i ovn i butikk for å få den optimale passformen allerede ved første skituren. Tåboksen er litt videre for å gi litt mer rom hvis det trengs, uten at dette hindrer en perfekt passform rundt tærne. Evolution skallet har en 45 graders låsing av helen som gir god passform og hindrer at foten glipper, og med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge om du vil ha en støvel for tradisjonell cruising eller en rettere vinkel som er mer tilpasset jib og parkkjøring, noe den myke progressive flexen er med på å gjøre støvelen perfekt til.

- Brei og komfortabel jibbe-/All-Mountainstøvel
- Preformet Intuition innerstøvel
- Varm og tilpassningsdyktig Intuition innerstøvel
- Progressiv flex som hindrer trykkpunkter
- Metallspenner
- Vekt: 2038 gram @ 27,5
- Lestbredde 102mm
- Str.: 24.5 - 30.5
kr 1750 kr 3500

Full tilt Descendant 4 Col. Black

Push your skiing to new heights without the typical foot-crunching boot feel you’ve been battling for years. The Descendant 4, with its fluid flex and 45 degree ankle buckle – designed to lock down your ankle – is an approachable boot for all of those skiers aspiring for more. Push boundaries without the pain.
kr 1990 kr 4000

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 600 Til: kr 6500
kr600 kr6500