Lukk
Søk

Flyer Uproc4 4.10 Fulldemper Panasonic 750Wh Blue White

Sorry - this product is no longer available

Produsent: Flyer
SKU: 6237
kr 52900
Uproc4 er den ideelle EMTB:n for syklister som liker å sykle i forskjellig terreng og leter etter en spesielt allsidig fulldemper.

Motoren Panasonic GX Ultimate, er 700g lettere enn tidligere versjon (X0), med 90Nm i dreiemoment og forbedret respons og dynamikk.

Med sin 140 mm fjæring og 27,5+ dekk med maksimalt grep, er den nesten like robust som flaggskipet til FLYER Uproc7, i utfordrende terreng, og litt mer smidig på moderate løyper.

Drevet av Panasonic sin GX Ultimate motor, som veier bare 2,9 kg, gir Uproc4 kraftfull og harmonisk assistanse – selv på de bratteste stigningene. Det smart integrerte 630 Wh-batteriet gir mye energi for lange turer som dekker store høydeforskjeller. Det er ingen tvil om at Uproc4 er din ideelle følgesvenn for oppdagelsesturer.

Motoren kommer fra Panasonic som er en av verdens største produsenter innenfor elektronikk og hardware. De har 3 motorer ute på markedet idag: Panasonic Ultimate, Panasonic Power Plus og Panasonic Power. Disse kan kombineres med display og batterier med størrelser fra 400Wh op til 750Wh, avhengig hvor batteriet er plassert.

Styrken med Panasonic er den råsterke Ultimate-motoren med hele 90Nm, nesten lydløs ytelse og den behagelige måten motoren leverer kraften til sykkelen. Du merker virkelig at Panasonic har jobbet med elektronikk og sensorer fra start.

Noen modeller har nå fått speed-sensorn montert skjult og beskyttet bak ved bakre nav. En veldig flott løsning.
Tilgjengelighet: På lager