Lukk
Søk
Bilde for kategori Fleece

Fleece

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Covert Hoody Komorebi Heather

Velkjente Covert fleecen i ny farge for året. Varm og lun fleece for den kalde høsten. Fungerer også utmerket som et mellomplagg til vinteren.
kr 1900

Arc'teryx Mens Delta LT Jacket Black

Lett og pakkvennlig fleecejakke i microfleece, fungerer både som den er og som mellomlag.

kr 1200

Arc'teryx Mens Delta Lt Jacket Black Sapphire

Delta LT Jacket er et ekte basisplagg. Dette er en av de mest allsidige fleecejakkene Arc’teryx noensinne har designet. Den er enkel å bruke under et hardskall og gir effektiv varme med lav vekt. Delta LT er laget av smårutet Polartec® Classic 100 mikrovelur, er luftgjennomtrengelig, tørker fort og kan pakkes ned i liten størrelse. På egen hånd gir jakken lett isolasjon som egner seg best for relativt høyt aktivitetsnivå i kjølige forhold, eller for å holde varmen når temperaturen faller utpå sommerkvelden. Under et skall fungerer den som et lett mellomlag.
kr 1400

Arc'teryx Mens Delta LT Jacket Revel

Allsidig, lett mikrofleecejakke som fungerer som mellomlag eller selvstendig plagg i kjølig vær. Delta-serien: Mellomlagsfleece | LT: Lav vekt.

kr 1300

Arc'teryx Mens Rho LT Boot Cut Bottom Black

Constructed from Torrent™ fleece, the boot cut Rho LT is a lightweight thermal base layer bottom for lower output activities in cool temperatures. Torrent™ has a soft, comfortable brushed surface, elastane fibres add stretch and hold the fit, and the articulated patterning and gusseted crotch deliver comfortable performance that moves with the body. The next-to-skin fit aids thermal efficiency and rapid moisture transfer. Mid-calf length fits comfortably with ski, mountaineering and hiking boots.
kr 800

Bogner Mens Moreno Fleece Jacket Sand Black

Flott fleecejakke fra Bogner.
Laget i en viskoseblanding med en ultramyk og varm polarfleece -finish. Moreno jakken imponerer som det smarte valget for kjølige dager - forbedret med vatterte nylonseksjoner i robust ripstop stoff. Hetten er justerbar med snøring og gir ekstra komfort og beskyttelse. Logobroderi på venstre erme definerer den typiske signaturdesignen til dette mellomlaget.
Flott design kombinert med flott ytelse - da kun det beste er godt nok.
kr 3500 kr 5000

Houdini Mens Power Houdi Blue Illusion

Houdini Power Houdi er en fleecejakke i Polartec Power Stretch Pro i et minimalistisk design som funker like bra under ekstreme forhold som til hverdags.

Elsket av alle fra fjellguider til gartnere til sykkelpendlere. Et eksepsjonelt stoff med en glatt ytterside og en varm. fluffy innside. Like tøff som den er komfortabel.

The Power Houdi har forblitt mer eller mindre uendret siden den ble lansert for 15 år siden. Bruk jakken under en skalljakke når du står på ski, ta den med når du skal klatre eller bare bruk den som den er!

Forlengede ermer med hull til tomlene holder hendene dine varme og den høye kragen og tettsittende hetten gir komfort i kaldt vær. Den blir en følgesvenn og vil holde deg varm gjennom mange år med eventyr.

57% Polyester, 33% Polyamide, 10% Elastane
kr 2200

Kavu Mens Calawah Fleece Coffee

Teddyfleece Half Zip fra Kavu
kr 1300