Lukk
Søk
Bilde for kategori Fleece

Fleece

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

ArcTeryx Mens Covert Cardigan Col. Kingfisher

Clean, casual lines and technical Alpenex™ fleece performance combine in a fleece jacket with wool sweater styling.
kr 1700

ArcTeryx Mens Covert Cardigan Exosphere Heather

Stilren jakke med teknisk utførelse

- Myk og behagelig med børstet innside

- Design tilpasset optimal bevegelighet

- To laminerte håndlommer og liten laminert lomme på ermet

- Passer til hverdags og til aktivitet
kr 1700

ArcTeryx Mens Covert Cardigan Redox Heather

Rene, hverdagslige linjer og teknisk fleece kombineres i en jakke med ullgenserstil.
Arc’teryx har sine røtter i høyfjellet, men vi vet at det går fort unna også i hverdagslivet. Jakken Covert har en moderne strikkegenserstil med rene linjer og standard passform som visker ut grensene mellom teknisk ytelse for høyfjellet og hverdagslivets behov. Arc’teryx spesialutviklet den melerte fleecen Alpenex II™ for å lage en teknisk jakke med ullens elegante utseende. Polyesterstoffet har børstet bakside som er utviklet for å gi allsidighet, varme og komfort.
kr 1700

ArcTeryx Mens Covert Hoody Black Heather

Covert Hoody er en jakke som kan brukes til det meste. med en kombinasjon av hverdagsstil og den ytelsen du er vant til fra teknisk fleece. Jakken er alpininspirert og svært funksjonell. mer rene linjer. romslig passform og en enkel hette som gir ekstra varme på kalde dager. Covert Hoody er en allsidig jakke som egner seg i mange forskjellige miljøer. Den er laget av det melerte fleecestoffet Arc’teryx Alpenex™. et strikket polyestertekstil med børstet bakside som ser ut som en ullgenser. og som er utviklet for å gi samme allsidighet. varme og komfort som en teknisk fleece.
kr 1900

ArcTeryx Mens Covert Hoody Col. Caribou

Clean, casual lines and technical Alpenex™ fleece performance combine in a hooded jacket with wool sweater styling
kr 1900

ArcTeryx Mens Covert Hoody Col. Hecate Blue

Clean, casual lines and technical Alpenex™ fleece performance combine in a hooded jacket with wool sweater styling
kr 1900

ArcTeryx Mens Covert Hoody Whiskey Jack Heather

Rene, hverdagslige linjer og teknisk fleece kombineres i en hettejakke med ullgenserstil.
Arc’teryx har sine røtter i høyfjellet, men vi vet at det går fort unna også i hverdagslivet. Hettejakken Covert har en moderne strikkegensertil med rene linjer og standard passform som visker ut grensene mellom teknisk ytelse for høyfjellet og hverdagslivets behov. Arc’teryx spesialutviklet den melerte fleecen Alpenex II™ for å lage en teknisk jakke med ullens elegante utseende. Polyesterstoffet har børstet bakside som er utviklet for å gi allsidighet, varme og komfort.
kr 1900

ArcTeryx Mens Delta LT Jacket Col. Admiral

Allsidig, lett, pakkvennlig mikrofleecejakke som fungerer som mellomlag eller på egenhånd i mellomsesongene. Delta-serien: Mellomlagsfleece | LT: Lett vekt.

Delta LT Jacket er et ekte basisplagg. Dette er en av de mest allsidige fleecejakkene Arc’teryx noensinne har designet. Den er enkel å bruke under et hardskall og gir effektiv varme med lav vekt. Delta LT er laget av smårutet Polartec® Classic 100 mikrovelur, er luftgjennomtrengelig, tørker fort og kan pakkes ned i liten størrelse. På egen hånd gir jakken lett isolasjon som egner seg best for relativt høyt aktivitetsnivå i kjølige forhold, eller for å holde varmen når temperaturen faller utpå sommerkvelden. Under et skall fungerer den som et lett mellomlag.

NØYE PLANLEGGING OG UTARBEIDING AV MØNSTER

Arc’teryx legger stor vekt på bevegelse. Ergonomisk passform er en viktig detalj som kanskje ikke er så lett å se, men som betydelig effekt når det gjelder generell ytelse og komfort. Friheten er resultatet av nøye planlegging og utarbeiding av mønstre for ergonomisk formsydde ledd som er designet for å bevege seg på samme måte som kroppen. Delta LT har passformen Trim fit, som holder seg nær kroppen slik at den fungerer mer effektivt under skallplagg. Ermene er formsydde slik at de ikke glir opp når armen bøyes, og kilestykker under armene gjør det enklere å strekke ut armene.

DISIPLINERT DESIGN

Designen er enkel. Delta LT har to håndlommer som kan lukkes med glidelås og brukes til trygg oppbevaring av småting. En liten, tynn laminert ermelomme med glidelås er lett tilgjengelig med sekk eller klatresele på. Glidelåsen i full lengde foran har glider som ikke låses, slik at den kan åpnes med én hånd for å slippe ut varme, og den høye kragen holder på varmen samtidig som den fungerer godt under et skall. En litt forlenget rygg gir ekstra dekning
kr 1200