Lukk
Søk

Fjällräven

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Fjällräven Abisko Midsummer Jacket M

Turjakke til herre som passer godt til sommerturen!
kr 2600

Fjällräven Abisko Trekking Tights

Teknisk og slitesterk tights i et svært funksjonelt materiale med stretch. Den kombinerer bevegelsesfriheten til en tights og slitestyrken til et par fjellbukser; forsterkninger over baken og knærne tåler nærkontakt med skarpe steiner, og motstår også fuktighet om du setter deg eller kneler på en fuktig grunn. Perfekt for alle typer gåturer i fjell og andre typer røft terreng.

Midjen og øvre del av fremsiden er laget av et vevd materiale, som sammen med beltehemper og gylf, gjør at de ser ut som bukser. Praktiske benlommer tilbyr praktisk oppbevaring; en stor en på høyre ben har plass til et kart, og en mindre med glidelås på venstre ben, hvor du kan plassere et kompass – perfekt for turer ut i det ukjente. I tillegg er det et par håndlommer med glidelås og en liten løkke i midjen, slik at du kan feste utstyr eller en lett jakke lett tilgjengelig.

Den suverene passformen og materialet med fireveis stretch gir plagget maksimal bevegelsesfrihet, som lett kan være med på en kortere eller lengre klatretur, og som vil sitte komfortbelt under et par skallbukser om det begynner å regne.
kr 2000

Fjällräven Abisko V-Tent Pegs 10 pcs.

Ti V-formede teltplugger i ekstremt sterk og lett aluminium. En hempe øverst gjør det enklere å dra dem opp av bakken.
kr 400

Fjällräven Canvas Belt

Fjellreven Belte i lerretsstoff.
Justerbar lengde og såkalt 'militærspenne' i metall.

•Kjønn: Unisex
•Bredde: 4 cm
•Vekt: 110 g
•Yttermateriale: 100% Akryl
kr 300

Fjällräven Forever Nature Fox T-Shirt

Komfortabel t-skjorte i økologisk bomull i behagelige farger og Fjällräven-trykk på fremsiden. Korte ermer, rund hals og noe melert. Fjällräven-trykk på fremsiden, med teksten «Forever Nature».
kr 500

Fjällräven Keb Shorts

Avansert turshorts, en rett-over-kneet-lang utgave av den prisbelønte Keb-buksen. I likhet med den lengre modellen har shortsen optimal passform og omhyggelig gjennomtenkte detaljer. Laget av slitesterkt elastisk stoff med G-1000 Eco i gjenvunnet polyester og økologisk bomull på setet og lårene, noe som gir den beste kombinasjonen av bevegelsesfrihet, funksjonalitet og slitestyrke. Midjen er høyere bak slik at den sitter behagelig under en ryggsekk. Sømmen midt bak er forsterket for å gi ekstra slitestyrke, og sømmene på innsiden av bena er flyttet fremover for å redusere risikoen for hudirritasjon. To benlommer med klaff, der den ene har en innvendig nettinglomme til mindre gjenstander, for eksempel mobilen. Håndlommene er plassert så høyt at innholdet ikke faller ut når du setter deg ned.
kr 1500

Fjällräven KåNken Col. Purple

Klassisk Kånken ryggsekk - Fjellrevens absolutt mest solgte ryggsekk som så dagens lys i 1978 og er fortsatt svært populær.
For skolen, til dagsturer eller sykling til og fra arbeid. Holdbar i lett Vinylon F.
Stort hovedrom med stor åpning gjør det lett å sette i / ta ut elementer.
To sidelommer og en lomme med glidelås i fronten.
Håndtak på toppen og enkle skulderreimer. Refleks i logoen.


•Stoff: Vinylon F®
•Webbing: Polypropylene
•Glidelås: YKK
•Vekt: 290 g
•Dybde: 13 cm
•Høyde: 38 cm
•Bredde: 27 cm
•System: Fixed
•Volume: ca. 16 liter
kr 1000

Fjällräven Kånken Mini

En mindre versjon av Kånken-ryggsekken, med lange skulderremmer som kan justeres for å passe til både barn og voksne. Liten frontlomme, løst sitteunderlag og reflekslogo.
kr 900

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 150 Til: kr 5800
kr150 kr5800