Lukk
Søk

Fischer

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Fischer E89 EASY SKIN XTRALITE

Lett og robust ski med stålkant og 10 mm innsving. Skiene benyttes mest i løyper. men også utenfor ved fast underlag i marka og på fjellet. Sintret belegg gir god gli og gjør skiene lette å gå med. Den lette og sterke AirTec-kjernen og hel stålkant gjør skiene holdbare og sikre også under røffe forhold i fjellet. Gir mulighet for Fischers egenintegrerte fell som lett klipses på og festes til smøresona. genialt enkelt og raskt på og av. Anbefalt skilengde er kroppslengde + 15 - 25 cm.
kr 3100

Fischer Adventure 62 Crown Xtralite

Designet for å brukes på eller utenfor banen, vil den allsidige Adventure 62 Crown Xtralite gjøre enhver utflukt morsommere. En lett, luftkanalisert trekjerne forbedrer stabilitet, holdbarhet og kanter, mens Offtrack Crown-mønsteret tilbyr en flott blanding av grep og glid under en lang rekke forhold. Dimensjonering i mellomlengde gir skiløpere økt kontroll og manøvrerbarhet for en enklere skiopplevelse.
kr 2050 kr 2500

Fischer Easy Skin Mohair Mix 50

Easy Skin Mix 50 Mohair skifell. Ny fell for bruk på E 109 Easy Skin Xtralite. Clipses enkelt og raskt på og av skiene. Med tilpasset bredde gir fellen et trygt og godt feste og god gli. Lengde 70 cm. Bredde 5,0 cm.
kr 650

Fischer Jr. Race Classic IFP Bind.

Race jr Classic er en klassisk racing binding for junior. TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte binding for justering av feste og gli. Enkel vrifunksjon gjør inn- og ut step av bindingen meget enkel.
kr 800

Fischer Jr. Sprint Skisko Black

Fischers populære barneskisko for en vellykket start i skiløypa. God passform, Triple-F Membrane og Comfort Guard for varm, tørr og ventilerende støvel som gjør skoene svært aktuelle for de yngste. Det tøffe svarte og gule racingdesignet matcher Sprintskiene.
kr 490 kr 1150

Fischer Jr. Sprint Stav Black

Fischer Sprint stav. Ny sporty juniorstav i aluminium med design som Sprint ski og sko. som blir en meget aktuell skipakke. Nylonpigg på de korteste lengdene (70 - 85 cm) for å redusere ev. skader. Lengder: 70 - 130 cm
kr 290 kr 480

Fischer Jr. XJ Sprint Black

Sprint er Fischers populære barneskisko for en vellykket start i skiløypa. God passform og overtrekk i neopren holder små føtter varme og tørre. og gjør skoene svært aktuelle for de yngste. Myk såle for naturlig fleksibilitet i foten. Det tøffe svarte og gule racingdesignet matcher Sprintskiene.
kr 490 kr 1250

Fischer Mens Touring

Touring er en prisgunstig markasko med relativt bred lest og god passform. Comfort Guard varmeisolerende materiale og neopren snøbeskytter for tørre. varme og ventilerende sko.
kr 500 kr 1250

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 480 Til: kr 7000
kr480 kr7000