Lukk
Søk

Fischer

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Fischer Adventure 62 Crown Xtralite

Designet for å brukes på eller utenfor banen, vil den allsidige Adventure 62 Crown Xtralite gjøre enhver utflukt morsommere. En lett, luftkanalisert trekjerne forbedrer stabilitet, holdbarhet og kanter, mens Offtrack Crown-mønsteret tilbyr en flott blanding av grep og glid under en lang rekke forhold. Dimensjonering i mellomlengde gir skiløpere økt kontroll og manøvrerbarhet for en enklere skiopplevelse.
kr 2050 kr 2500

Fischer Jr. Race Classic IFP Bind.

Race jr Classic er en klassisk racing binding for junior. TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte binding for justering av feste og gli. Enkel vrifunksjon gjør inn- og ut step av bindingen meget enkel.
kr 800

Fischer Jr. Sprint Skisko Black

Fischers populære barneskisko for en vellykket start i skiløypa. God passform, Triple-F Membrane og Comfort Guard for varm, tørr og ventilerende støvel som gjør skoene svært aktuelle for de yngste. Det tøffe svarte og gule racingdesignet matcher Sprintskiene.
kr 490 kr 1150

Fischer Jr. Sprint Stav Black

Fischer Sprint stav. Ny sporty juniorstav i aluminium med design som Sprint ski og sko. som blir en meget aktuell skipakke. Nylonpigg på de korteste lengdene (70 - 85 cm) for å redusere ev. skader. Lengder: 70 - 130 cm
kr 290 kr 480

Fischer Jr. XJ Sprint Black

Sprint er Fischers populære barneskisko for en vellykket start i skiløypa. God passform og overtrekk i neopren holder små føtter varme og tørre. og gjør skoene svært aktuelle for de yngste. Myk såle for naturlig fleksibilitet i foten. Det tøffe svarte og gule racingdesignet matcher Sprintskiene.
kr 490 kr 1250

Fischer Offtrack BC Skistav

BC Offtrack en solid aluminiumsstav til å stole på under utfordrende føreforhold, med TPR håndtak som sitter godt i hånden. Den store fastmonterte Country trinsen gjør at den er spesielt god i dyp snø.
kr 600

Fischer Transnordic 59 Easy Skin Xtralite Blue

Europa-serien endrer navn til TransNordic. Nytt navn. men de samme unike egenskapene og enda flere er lagt til. TransNordic 59 Easy Skin har en ny og lettere kjerne. sammen med Nordic Rocker gir dette svært god flyt i terrenget. Lett og allsidig stålkantski som benyttes mest i løyper. men også ofte utenfor ved mer faste underlag i marka og på fjellet. Easy Skin gir mulighet for Fischers egenintegrerte fell. med enkelt feste i forkant av smørelomma som fellen lett klipses på og festes til smøresona. genialt enkelt og raskt på og av. Det nye designet henspiller på de nordiske polare strøk som gjenspeiler egenskapene til denne skien.
kr 2850 kr 3800

Fischer Transnordic 59 Twin Skin Xtralite

Europa-serien endrer navn til TransNordic. Nytt navn. men de samme unike egenskapene og enda flere er lagt til. TransNordic 59 Twin Skin har en ny og lettere kjerne. og sammen med Nordic Rocker gir dette svært god flyt i terrenget og i løypene. Lett og allsidig stålkantski som benyttes mest i løyper. men også ofte utenfor ved mer faste underlag i marka og på fjellet. Velkjente Twin Skin fellsystem gir godt grep på de aller fleste underlag. Det nye designet har motiv fra de nordiske polare strøk. og gjenspeiler egenskapene til denne skien.
kr 3590 kr 4500

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 480 Til: kr 7000
kr480 kr7000