Lukk
Søk
Bilde for kategori Fiber

Fiber

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Mammut Tyin MTI 5-Season

Synthetic fiber expedition range for tough conditions – from tundra to taiga, the Tyin MTI is ideal for damp and cold regions in the far North.


Article Nr: 2410-01661
Ideal For:
?Expeditions
?Polar Expeditions

Suitable For:
?Basecamp

kr 3300

Mammut Tyin MTI Winter

Synthetic fiber expedition range for tough conditions – from tundra to taiga, the Tyin MTI is ideal for damp and cold regions in the far North.


Article Nr: 2410-01671
Ideal For:
?Expeditions
?Polar Expeditions

Suitable For:
?Basecamp

kr 2700

Mammut Nordic OTI Spring Col. Jay/dark Jay

Mammut Nordic OTI spring er en meget prisgunstig vår/sommerpose med komfort temperatur +2 .
Komfort temp +2 vekt 1040g pakkvolum 6,2l fyllvekt 660g
kr 1200

Mammut Perform Fiber Bag -7C Olive

Perfom Fiber Bag -7. En restituerende sovepose for lengre turer over flere dager. Optimal passform for komfortabel søvn. Sentral glidelås for temperaturregulering. Ajungilak-fibre sikrer enkelt vedlikehold og ytelse under fuktige forhold. Lett, liten og komprimeringsvillig.Varm krage: jaRestorativ søvn takket være en nyutviklet soveposeformIntuitiv klimaregulering med en sentral 2-veis glidelåsKomfortabelt, mykt materiale i hetten reduserer støy og øker komfortenInkludert dyp søvnmaske og ørepropper for å redusere lys og støyPFC-fri DWR-behandlingFôr laget av 100% resirkulert polyesterEnkel å bruke magnetisk lukking på isolasjonskravenForbedret YKK-glidelås forhindrer fastkjøring av materialeIsolert belegg langs glidelåsen for å beskytte mot kalde broer og forbedre klimakomfortenIsolasjonskammer rundt hetteåpningen for å beskytte mot kulde og vindIntern lomme for å lagre verdisakerSnøring for enkel justering av hette og isolasjonskrageRevidert anatomisk fotboks for større komfort uten ekstra vektGlidelåsgarasje reduserer kalde områder på slutten av glidelåsenLeveres med pakkepose
Totalvekt 1500g
kr 2600

Mammut Relax Fiber Bag 0C Olive

Soveposeinnovasjonen: Relax Down Bag 0 revolusjonerer følelsen av å sove på reise. Designet fokuserer på så naturlig soveposisjon som mulig uansett hvordan du foretrekker å sove. Materialet i hodeenden begrenser lyder utenfra og gniss fra posen. Ekstra bred passform for økt komfort. Sentral glidelås gir mulighet for både å luft eller variere bruken av posen - enten som mer klassisk sovepose eller dyne. Soveposen for å hente seg inn på en hytte eller for den varme delen av året ute.Intuitiv klimaregulering med en sentral 2-veis glidelåsKomfortabelt, mykt materiale i hetten reduserer støy og øker komfortenInkludert dyp søvnmaske og ørepropper for å redusere lys og støyPFC-fri DWR-behandlingFôr laget av 100% resirkulert polyesterEnkel å bruke magnetisk lukking på isolasjonskravenForbedret YKK-glidelås forhindrer fastkjøring av materialeIsolert belegg langs glidelåsen for å beskytte mot kalde broer og forbedre klimakomfortenIsolasjonskammer rundt hetteåpningen for å beskytte mot kulde og vindIntern lomme for å lagre verdisakerSnøring for enkel justering av hette og isolasjonskrageRekonstruert fotboks for større komfort uten ekstra vektGlidelåsgarasje reduserer kalde områder på slutten av glidelåsenLeveres med pakkepose.
Totalvekt 960g
kr 2000

Mammut Wms Perform Fiber Bag -10C Renaissance

Sov for å hente deg inn igjen, i morgen er nok en fantastisk dag.
Womens Perform Fiber Bag sikrer deg like god søvn som i din egen seng. Bedre komfort takket være god passform. Sentral glidelås for enklere regulering av temperatur og inneklima. Eget materiale i hetten for mindre lyd når du sover. Like egnet på teltur som under åpen himmel i hengekøye.Varm krage: jaRestorativ søvn takket være en nyutviklet soveposeform.
Intuitiv klimaregulering med en sentral 2-veis glidelås.
Komfortabelt, mykt materiale i hetten reduserer støy og øker komforten.
Inkludert dyp søvnmaske og ørepropper for å redusere lys og støy.
PFC-fri DWR-behandling.
Fôr laget av 100% resirkulert polyester.
Enkel å bruke magnetisk lukking på isolasjonskraven.
Forbedret YKK-glidelås forhindrer fastkjøring av materialeIsolert belegg langs glidelåsen for å beskytte mot kalde broer og forbedre klimakomforten.
Isolasjonskammer rundt hetteåpningen for å beskytte mot kulde og vindIntern lomme for å lagre verdisaker.
Snøring for enkel justering av hette og isolasjonskrage.
Rekonstruert fotboks for større komfort uten ekstra vekt.
Glidelåsgarasje reduserer kalde områder på slutten av glidelåsen.
Leveres med pakkpose.
kr 2600

Mammut Wms Relax Fiber Bag -2C Renaissance

Womens Relax Fiber Bag -2. En nyvinnende sovepose for varme kvelder på tur ute eller i hytte. Optimal passform for mer komfort. Senterglidelås for praktisk temperaturkontroll. Spesielt materiale i hetten begrenser lyd og forbedrer søvnen. Ajungilak-fiber minsker sårbarheten for fukt og gjør vask enklere. Sov like godt som i din egen med Womens Relax Fiber Bag -2.Restorativ søvn takket være en nyutviklet soveposeformIntuitiv klimaregulering med en sentral 2-veis glidelåsKomfortabelt, mykt materiale i hetten reduserer støy og øker komfortenInkludert dyp søvnmaske og ørepropper for å redusere lys og støyPFC-fri DWR-behandlingFôr laget av 100% resirkulert polyesterEnkel å bruke magnetisk lukking på isolasjonskravenForbedret YKK-glidelås forhindrer fastkjøring av materialeIsolert belegg langs glidelåsen for å beskytte mot kalde broer og forbedre klimakomfortenIsolasjonskammer rundt hetteåpningen for å beskytte mot kulde og vindIntern lomme for å lagre verdisakerSnøring for enkel justering av hette og isolasjonskrageRevidert anatomisk fotboks for større komfort uten ekstra vektGlidelåsgarasje reduserer kalde områder på slutten av glidelåsenLeveres med pakkepose.
Egenvekt 1230g
kr 2000

Mountain Equipment Starlight II Long Col. Sodalite

Starlite serien bruker et siliconisert hullfiber som tåler mye fuktighet og slitasje. Dette fiberet legges i shingle konstruksjon for å gi deg best mulig varme til vekt forhold. Yttersoffet og innerstoffer er robust, men gir en behagelig følelse. Puster godt og tørker lett.
kr 1800