Lukk
Søk
Bilde for kategori Dunvester

Dunvester

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Cerium Vest Velvet Sand

CERIUM VEST
Eksepsjonelt lett og varm, Cerium Vest gir en ideell isolasjon for minimalistiske turer i naturen. Den er enkel å pakke ned sekken så den er raskt tilgjengelig for å fungere som mellomlag ved kalde, tørre forhold, eller du kan bruke den alene ved hvilepauser eller i campen. 850 dunfyll fra ansvarlige kilder – med syntetisk Coreloft™ i feltene utsatt for fuktighet – gir utmerket isolasjon. Et bioavledet fòr bidrar til å redusere drivstofforbruk, og ytterstoff i resirkulert 15D Arato™-nylon er både lett og slitesterkt. Den kan stappes i sin egen sekk for kompakt transport.

kr 3000

Arc'teryx Mens Piedmont Dunvest Black

Når det er skikkelig kaldt i byen, trenger du en vest som kombinerer varme og teknisk ytelse med raffinert stil. Piedmont vest er løsningen. Den er inspirert av vår Cerium SV, men med en stil som er oppjustert for byen.

Fyllet er europeisk grå gåsedun med fyllevne 750, og overflaten har en impregnering som avviser lett fuktighet. Utseendet er strømlinjet og rent, lommene er lett tilgjengelige og sikre, og den lave vekten og pakkvennligheten gjør den perfekt til reiser.
kr 2500