Lukk
Søk
Bilde for kategori Dunvester

Dunvester

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Cerium Vest Velvet Sand

CERIUM VEST
Eksepsjonelt lett og varm, Cerium Vest gir en ideell isolasjon for minimalistiske turer i naturen. Den er enkel å pakke ned sekken så den er raskt tilgjengelig for å fungere som mellomlag ved kalde, tørre forhold, eller du kan bruke den alene ved hvilepauser eller i campen. 850 dunfyll fra ansvarlige kilder – med syntetisk Coreloft™ i feltene utsatt for fuktighet – gir utmerket isolasjon. Et bioavledet fòr bidrar til å redusere drivstofforbruk, og ytterstoff i resirkulert 15D Arato™-nylon er både lett og slitesterkt. Den kan stappes i sin egen sekk for kompakt transport.

kr 3000

Arc'teryx Mens Piedmont Dunvest Black

Når det er skikkelig kaldt i byen, trenger du en vest som kombinerer varme og teknisk ytelse med raffinert stil. Piedmont vest er løsningen. Den er inspirert av vår Cerium SV, men med en stil som er oppjustert for byen.

Fyllet er europeisk grå gåsedun med fyllevne 750, og overflaten har en impregnering som avviser lett fuktighet. Utseendet er strømlinjet og rent, lommene er lett tilgjengelige og sikre, og den lave vekten og pakkvennligheten gjør den perfekt til reiser.
kr 2500

Patagonia Mens Down Sweater Vest Navy

Patagonias klassiske dunvest - nå i nytt materiale som er med på å rense verdenshavene. Produsert i 100% resirkulert nylon fra fiskegarn hentet opp langs kysten av Sør-Amerika. Materialet er 20% mer solid, vesten inneholder mer dun og passformen er revidert - altså vinn-vinn for både planeten og den som bruker vesten. Fylt med sertifisert 800-dun. To stikklommer med glidelås, to dype innerlommer samt en kombinert innerlomme/pakklomme med hempe. Vesten leveres med lappesaker for enkel reparasjon av små rifter dersom man skulle være uheldig.
kr 3000

Peak Performance Mens Frost Down Vest Black

Frost dunvesten er en klassiker hos Peak. Vesten er perfekt både som mellomlag og yttervest. 90/10 gåsedun som gir fantastisk isolasjon selv i en så lett vest.
kr 2000