Lukk
Søk
Bilde for kategori Dunjakker

Dunjakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

ArcTeryx Wms Cerium SV Hoody

Det varmeste av Cerium-hettejakkene fungerer som et varmt mellomlag eller på egen hånd i kalde forhold. Down Composite Mapping betyr strategisk plassering av syntetisk coreloftisolasjon der det er fare for oppsamling av fuktighet, mens dun i hoveddelen og hetten gir maksimal varme. Som et alternativ til isolasjon av dunfyll, tilbyr vi også produkter med syntetisk fyll, som Atom AR Hoody.

Dun brukt på en annerledes måte – Minimalistisk design for maksimal ytelse, bygget med håndverk på toppnivå, med nyskapninger som gir utvidede muligheter når det gjelder komfort og bruksforhold. Effektiv, lett og holdbar nok til å brukes hver dag.


•Mye varme i forhold til vekt
•Ligger tett inntil kroppen og fanger varmen nærmere kroppskjernen
•Svært komprimerbar
kr 2500 kr 5000

Fjällräven Expedition Down Lite Jacket Col. UN Blue

BESKRIVELSE

OMTALER (0)
Lett versjon av den klassiske Expedition Down Jacket fra 1974, her med 35 % mindre dun for å passe i mildere vinterklima. Utover det, er den helt lik originalen: romslig hette, gul snørejustering og romslige lommer. 100 % polyamid. Slitesterkt utvendig materiale med PFC-fri impregnering. Vattert med høykvalitets dun som er produsert på etisk vis. Gjennomsydde dunkanaler. Forsterkninger med syntetisk vattering over skuldrene. Justerbar hette. Klassisk gult snøre og detaljer i lær. Toveis glidelås med en beskyttende klaff og trykknapper. To lommer med toppåpning og klaff. Lommene har ekstra åpning i fra sidene. Innvendig oppbevaringslomme med glidelås. Snørejustering langs kanten.Elastisk mansjett med trykknapp.
kr 3250 kr 6500

Fjällräven Wms Expedition Down Lite Jacket Col. UN Blue

Lett versjon av den klassiske Expedition Down Jacket fra 1974, her med 35 % mindre dun for å passe i mildere vinterklima. Utover det, er den helt lik originalen: romslig hette, gul snørejustering og romslige lommer.

100 % polyamid.
Slitesterkt utvendig materiale med PFC-fri impregnering.
Vattert med høykvalitets dun som er produsert på etisk vis.
Gjennomsydde dunkanaler.
Forsterkninger med syntetisk vattering over skuldrene.
Justerbar hette.
Klassisk gult snøre og detaljer i lær.
Toveis glidelås med en beskyttende klaff og trykknapper.
To lommer med toppåpning og klaff.
Lommene har ekstra åpning i fra sidene.
Innvendig oppbevaringslomme med glidelås.
Snørejustering langs kanten.
Elastisk mansjett med trykknapp.
kr 3250 kr 6500

J. Lindeberg Wms Radiator Hood liner

Lightweight jacket made from Pertex high-performance nylon fabric and fp 800 down insulation for warmth. Finished with a Pertex Microlight lining, a high performance nylon.
- Fixed hood
- 2-way front zip
- Two hand pockets
- Zipped inner pocket
- Drawstring at bottom hem
kr 3200

J. Lindeberg Wms Radiator Sweater

Lightweight jacket made from Pertex high-performance nylon fabric and fp 800 down insulation for warmth. Finished with a Pertex Microlight lining, a high performance nylon.
- 2-way front zip
- Two hand pockets
- Zipped inner pocket
- Drawstring at bottom hem
kr 1400 kr 2800

Patagonia W Down Sweater Col. Navy Blue

Varm, behagelig og lett dunjakke med 800 fill dun. DWR-finish gjør at jakken ikke blir våt dersom det kommer en liten skur. Patagonias 100% Traceable Down garanterer at dunet er sporbart tilbake til gjess som hverken er tvangsfôret eller plukket levende. Normal passform og justeringsmuligheter nederst på jakken
kr 1400 kr 2290