Lukk
Søk
Bilde for kategori Dunjakker

Dunjakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Wms Cerium LT Hoody Labyrinth

Den effektive, allsidige dunfylte hettejakken Cerium LT gir eksepsjonelt mye varme per vekt, og fungerer både som mellomlag eller selvstendig plagg i kjølige, tørre forhold. Førsteklasses dun med fyllevne 850 tåler mye og gir god varme. Skallet i Arato™ 10 gir holdbarhet med lav vekt, og Down Composite Mapping™ plasserer den syntetiske isolasjonen Coreloft™ på strategiske steder som er spesielt utsatt for fuktighet. Den formsydde konstruksjonen beveger seg med kroppen, og den isolerte hetten StormHood™ gir dekning uten å innskrenke sikten.
Vekt 280g
kr 4000

Arc'teryx Wms Cerium SL Hoody Revel

Cerium SL Hoody er designet med disiplinert minimalisme, og er ekstremt lett og komprimerbar. Den fungerer først og fremst som mellomlag, men med mye varme per vekt og pakkvennlighet er den også effektiv på egen hånd i pauser, kvelder i leiren eller i nødbivuakk. Gåsedun med fyllevne 850 gir suveren varme per vekt, og det vindavvisende nylonskallet Arato™ 7 er ultralett og har god riftmotstand. Den isolerte hetten StormHood™ gir ekstra varme.
Vekt 215g
kr 3500

Arc'teryx Wms Thorium Hoody Moonlit

En velprøvd hettejakke for kalde, tørre forhold, Thorium avgir god varme og håndterer de aller fleste miljøer. Fylt med gåsedun sertifisert etter Responsible Down Standard og med fyllgrad på 750, har den en enestående termisk ytelse med tanke på den lave vekten. Down Composite Mapping™ gir strategisk plassering av Coreloft™ syntetisk isolasjon på områder utsatt for fukt. Det lette, slitesterke Arato™ 30 nylonskallet er impregnert så vann preller av, innerstoffets bioavledede materiale reduserer drivstoffbruk, og den isolerte justerbare hetten har god plass til hjelmen.Thorium Hettejakke het tidligere Thorium AR Hettejakke.Tips om størrelse og passform: Regular Fit (Vanlig passform)– vår klassiske passform sitter komfortabelt rundt brystet, livet, hoftene og lårene. Den gir bevegelsesfrihet og passer komfortabelt over det innerste laget.
kr 4700

Bogner Fire+Ice Wms Sella Down Jacket Army Green

Bogners Sella Jakke fra Fire+Ice kolleksjonen er en varm og lun dunjakke med vantett ytterduk. Jakken har en ribkant nedest som holder kulden fra å komme inn under jakken, samtidig høy hals med hette som stenger andre veien. Jakken er derfor en god følgesvenn gjennom vinterens kalde dager.
kr 7500

Bogner Wmns Lizzy-D Dunjakke Black

Stilig skijakke i gåsedun - med to ziplommer i front og lommer for skikort på armen
kr 17000

Bogner Wmns Lizzy-D Dunjakke Ice Blue

Stilig skijakke i gåsedun - med to ziplommer i front og lommer for skikort på armen
kr 17000

Bogner Wmns Lizzy-D Lilac Dunjakke

Stilig skijakke i gåsedun - med to ziplommer i front og lommer for skikort på armen
kr 17000

Bogner Wms Lala Down Ski Jacket Sand

Bogners Lala skijakke er en lun og komfortabel dunjakke med lakkdesign.
Den blanke ytterduken er avvisende mot både regn og vind, 2000mm vannsøyle, samtidig som den tåler påkjenningen en skijakke får utmerket.
Lekre detaljer som den broderte Bognerlogoen på ryggen og logo på hettekanten gjør jakken til ikke bare en skijakke, men et virkelig statementpiece i bakken og i byen.

Produktdetaljer:
-Snøskjørt
-Hette som kan snøres inn
-Elastikk rundt handleddene
-To glidelåslommer på utsiden
-En glidelåslomme på innsiden
-Heiskortlomme på armen

100% Polyesterskall
70% Dunfor 30%Polyester
kr 16000