Lukk
Søk
Bilde for kategori Dunjakker

Dunjakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Wms Cerium Hoody Groovie

Flott dunjakke til dame fra Arc'teryx!

Cerium Hoody kan brukes som mellomlag eller alene, og har utviklet seg til å bli et essensielt plagg uansett aktivitet på høyfjellet. Vi jobber stadig med å pushe grensene, og har fornyet designet og skaffet bærekraftige materialer, samtidig som vi beholdt pakkbarheten og det eksepsjonelle forholdet mellom varme og vekt. 850 dunfyll fra ansvarlige kilder – med syntetisk Coreloft™ i feltene utsatt for fuktighet – gir utmerket isolasjon. Ytterstoffet – resirkulert 15D Arato™-nylon – er lett og slitesterkt, et bioavledet innerfòr reduserer drivstoffbruken, og en isolert StormHood™ gir ekstra god varme.

Tips om størrelse og passform: Våre Cerium gir mer plass i kroppen enn forgjengerne, Cerium LT, for økt komfort, allsidighet og bevegelighet.

Fitted Fit (formet passform) – denne smale passformen sitter nær kroppen rundt brystet, livet, hoftene og lårene. Den lave profilen hindrer at stoffet klumper seg, følger kroppens bevegelser og passer komfortabelt over det innerste laget.
kr 4500

Arc'teryx Wms Cerium LT Hoody Labyrinth

Den effektive, allsidige dunfylte hettejakken Cerium LT gir eksepsjonelt mye varme per vekt, og fungerer både som mellomlag eller selvstendig plagg i kjølige, tørre forhold. Førsteklasses dun med fyllevne 850 tåler mye og gir god varme. Skallet i Arato™ 10 gir holdbarhet med lav vekt, og Down Composite Mapping™ plasserer den syntetiske isolasjonen Coreloft™ på strategiske steder som er spesielt utsatt for fuktighet. Den formsydde konstruksjonen beveger seg med kroppen, og den isolerte hetten StormHood™ gir dekning uten å innskrenke sikten.
Vekt 280g
kr 4000

Arc'teryx Wms Cerium SL Hoody Revel

Cerium SL Hoody er designet med disiplinert minimalisme, og er ekstremt lett og komprimerbar. Den fungerer først og fremst som mellomlag, men med mye varme per vekt og pakkvennlighet er den også effektiv på egen hånd i pauser, kvelder i leiren eller i nødbivuakk. Gåsedun med fyllevne 850 gir suveren varme per vekt, og det vindavvisende nylonskallet Arato™ 7 er ultralett og har god riftmotstand. Den isolerte hetten StormHood™ gir ekstra varme.
Vekt 215g
kr 3500

Arc'teryx Wms Thorium Hoody Moonlit

En velprøvd hettejakke for kalde, tørre forhold, Thorium avgir god varme og håndterer de aller fleste miljøer. Fylt med gåsedun sertifisert etter Responsible Down Standard og med fyllgrad på 750, har den en enestående termisk ytelse med tanke på den lave vekten. Down Composite Mapping™ gir strategisk plassering av Coreloft™ syntetisk isolasjon på områder utsatt for fukt. Det lette, slitesterke Arato™ 30 nylonskallet er impregnert så vann preller av, innerstoffets bioavledede materiale reduserer drivstoffbruk, og den isolerte justerbare hetten har god plass til hjelmen.Thorium Hettejakke het tidligere Thorium AR Hettejakke.Tips om størrelse og passform: Regular Fit (Vanlig passform)– vår klassiske passform sitter komfortabelt rundt brystet, livet, hoftene og lårene. Den gir bevegelsesfrihet og passer komfortabelt over det innerste laget.
kr 4700

Bogner Fire+Ice Wms Sella Down Jacket Army Green

Bogners Sella Jakke fra Fire+Ice kolleksjonen er en varm og lun dunjakke med vantett ytterduk. Jakken har en ribkant nedest som holder kulden fra å komme inn under jakken, samtidig høy hals med hette som stenger andre veien. Jakken er derfor en god følgesvenn gjennom vinterens kalde dager.
kr 3750 kr 7500

Bogner Wmns Lizzy-D Dunjakke Black

Stilig skijakke i gåsedun - med to ziplommer i front og lommer for skikort på armen
kr 11900 kr 17000

Bogner Wmns Lizzy-D Dunjakke Ice Blue

Stilig skijakke i gåsedun - med to ziplommer i front og lommer for skikort på armen
kr 11900 kr 17000

Bogner Wmns Lizzy-D Lilac Dunjakke

Stilig skijakke i gåsedun - med to ziplommer i front og lommer for skikort på armen
kr 11900 kr 17000