Lukk
Søk
Bilde for kategori Dunjakker

Dunjakker

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Cerium Hoody Velvet

Dunjakke til herre fra Arc'teryx!

Mellomlag for vinterklatring, alene i basecamp, eller som pakkbar varme når du trenger en pause – Cerium er perfekt for livet i naturen. Drevet av vårt konstante fokus på detaljer har vi oppdatert designet, skaffet materialer fra bærekraftige kilder og beholdt det eksepsjonelle forholdet mellom varme og vekt. 850 dunfyll fra ansvarlige kilder – med syntetisk Coreloft™ i feltene utsatt for fuktighet – gir utmerket isolasjon. Ytterstoffet – resirkulert 15D Arato™-nylon – er lett og slitesterkt, et bioavledet innerfòr reduserer drivstoffbruken, og en isolert StormHood™ gir ekstra god beskyttelse.
kr 4500

Arc'teryx Mens Thorium Hoody Black

Thorium er laget for å håndtere ulike miljøer – spesielt de kalde – og gir ekstra god varme. Fylt med gåsedun sertifisert etter Responsible Down Standard og med fyllgrad på 750, har den en enestående termisk ytelse med tanke på den lave vekten. Down Composite Mapping™ plasserer strategisk Coreloft™ syntetisk isolasjon i soner utsatt for fukt, det lette, slitesterke Arato™ 30 nylonskallet er impregnert så vannet preller av, et bioavledet innerstoff reduserer drivstoffbruket, og den isolerte justerbare StormHood™ gir enda mer varme. Thorium Hettejakke het tidligere Thorium LT Hettejakke.
kr 4700

Bogner Fire+Ice Mens Yannic Green

En stilsikker og flott parkas fra Bogner. Et vannavstøtende nylon-ytre og isolasjon av resirkulert Thermore® Ecodown®sørger for en fluffy, varm og lojal parkas i vinterkulda.
kr 6900

Maloja Mens JosuaM Lightweight Down Jacket Red Monk

Flott dunjakke fra Maloja. 100% resirkulert dun. Vindtett og vannavstøtende.
kr 1900 kr 3800