Lukk
Søk
Bilde for kategori Dun

Dun

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Mammut Sphere Nordwand Col. Cyan

The finest down for a hotel under the stars. At the request of the Mammut Pro Team athlete Dani Arnold, we have developed a sleeping bag for bivouac nights on a north face. The Mammut Sphere Nordwand is an extremely light 3-season sleeping bag designed to fit in any backpack as an essential item on all long extreme tours. The premium-quality thermoactive-coated down with an amazing 950 cuin puff strength reflects the body’s heat and provides excellent insulation. Wave-shaped chambers prevent the fine down from slipping to create cold bridges. To make sure no annoying spindrifts disturb your sleep, the SuperDRY™ water-resistant technology keeps both the down and you dry. The hood sits like a beanie on your head, guaranteeing a perfect view of the next pitch even when completely closed.
Total weight without stuff bag 750g Zipper length 50 Cm Packing volume 5.6L Zipper sideMiddle Fill weight 370g
kr 6590 kr 9500

Mountain Equipment Glacier 1000 Col. Imperial Red

Glacier 1000 har blitt en av norges mestsolgte dunvinterposer. Kombinasjon av avansert Trapezoid kammerkonstruksjon, vannavstøtende og slitesterkt ytterstoff og god dunkvalitet gjør at denne posen presterer veldig godt.
kr 6500

Mountain Equipment Helium 600

Dette er en ultimat treseongspose for de som ikke vil blakke seg helt på å spare 150-200 gram ekstra. Med høy fylltetthet i kammerne og god konstruksjon holder denne posen også godt på lengre turer uten særlig vedlikehold. Ytterstoffer Helium 20rs er et lett og ekstremt pakkbart stoff som tåler mye mekanisk slitasje pga sin høye thread count.

Comfort limit: -8C Vekt: 1040 STD/REG 185 cm XL 200 cm
kr 4500

Mountain Equipment Helium 800

Ny Mountain Equipment Dun pose
1260g
kr 5500

Mountain Equipment Firefly

Firefly
Firefly er letteste posen i Extreme light serien. En perfekt sommerpose til sykkel,fjell og klatreturer. Comfort temp: -1C
kr 5700

Mountain Equipment Firelite

Firelite
Firelite er den ultimate tresesongsposen for alle som vil ha maksimal varme i minimal vekt og pakkstørrelse. Comfort temp: -6C
Extreme Alpine har en helt spesiell konstruksjon for å optimalisere varme til vekt egenskapene samtidig som de har høyere fylldensitet enn andre lettvektsposer. Dette setter hye krav til kammerdesign og materialer.

Disse posene bruker en slanted box-wall kammerkonstruksjon. Dette er meshkammere som er sydd i vinkel for å minimere dunvandring og kuldegjennomslag samtidig som det øker trykktetthet i kammerne. Denne konstruksjon kombinert med 800+ fillpower gåsedun sørger for at posene holder godt på varmen og minimerer sirkulasjon som kjøler ned posen.

På undersiden og fotdelen av posen er kammerne fylt enda tettere for å øke fylldensitet og øke motstand mot kompresjon. Dette forbedrer også varmeegenskapene og reduserer kuldegjennomslag fra underlag.

Alle Extreme Alpine posene bruker ME´s nyutviklede Plasma TM nylonmateriale utvendig og innvendig. Denne nylonduken er en av de letteste i verden og har dobbelt så høy rivstyrke. Dette materialet er også ekstremt pustende.

Firelite er den ultimate tresesongsposen for alle som vil ha maksimal varme i minimal vekt og pakkstørrelse. Comfort temp: -6C

Denne posen er fylt med 469g med 800+ fillpower gåsedun. Firelite har en totalvekt på kun 770 og har en veldig liten pakkstørrelse. Kontruksjonmetoder, dunkvalitet og materialer gjør at denne posen passer perfekt for alle som trenger maksimal slagkraft i minimal pakkstørrelse og vekt. Passer perfekt til lengre klatreturer eller fjellturer der plass og vekt står i fokus.

Kontruksjonen innvendig er annerledes enn Mountain Equipments andre modeller. Extreme Alpine serien bruker Alpine fit passform, noe som betyr at den er smalere langs beina for å redusere vekt og dødt luftrom rundt kroppen. EXL stretchsydde sømmer er satt inn i lineren i den øvre delen av soveposen for å øke den thermiske effektiviteten og loften i posen. Nakkekragen har også dobble EXL sydde sømmer rundt for at den automatisk skal trekke tett inntil nakken uten manuel justering. Det er ingen Lode Lock på nakkekragen. Kammer bak glidelås er avstivet og sørger for at ikke glidelåsen setter seg fast.

Fotenden bruker 4 kammere i Bullseye konstruksjon for å øke varme og minimere kuldegjennomslag. Hetten er designet med 7 kammere i 3D form for å forme seg godt rundt hodet uten å komprimere loften i hetten.

Denne posen tåler mye bruk og er også forsterket innvendig med samme Plasma TM materiale for å minimere duntap over tid. Leveres med oppbevaringstrekk og vanntett pakkpose med rullelukking.

Vekt: 770g

Comfort Limit: - 6 C *(se utvidet produktbeskrivelse)

Good night sleep: -9 C *(se utvidet produktbeskrivelse)

Extreme : -24 C

Fyllvekt: 469g

Fillpower: 800+ FP Russisk Gåsedun

Pakkstørrelse: 25 x 21 x 17 cm
kr 6500

Mountain Equipment GLACIER 1000 Col. Blue

Glacier 1000 er en virkelig god allrounder som takler det meste. Den er fylt med 1000 gram med 725+ fillpower dunkvalitet med en 90/10 fyllratio og bruker en blanding av verikale og horisontale Trapezoid kammere med en 50 grams mesh for slitestyrke og dunkontroll.

Og det er nettopp slitestyrke og dunkontroll som har vært en av Glacier seriens beste egenskaper. Fylltettheten i kammerne er ekstremt bra og sammen med trapezoid konstruksjon får du en pose som trenger lite vedlikehold, holder samme varme under hele turen og sørger for at fu ikke får noen kuldebroer i posen. Dette er ikke den letteste vinterposen fra ME, men alikevel en favoritt hos vinterturentusiaster.

Glacier bruker Gemeni integrert nakkekammer, DC7 hette og Trapezium 4 fotende for å sørge for maksimal varme og minimalt med varmetap. (for mer info: trykk på les mer) Disse posene har også en Mountain Fit passform som har litt ekstra rom og ikke er alt for tettsittende.

Glacier serien er også sydd på samme måten som extrem serien og bruker Ground level sømmer som gjør at posen har lik loft i sideveggene som på toppen.

EN 13537:
Comfort limit: -16 C
Extreme: -36 C
Good night sleep garanti: -20 C
kr 6500

Mountain Equipment Glacier Expedition Col. Imperial Red

Ny pose fra Mountain Equipment.
Vekt 2020g
kr 7500