Lukk
Søk
Bilde for kategori Dun

Dun

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Mountain Equipment Classic 500 Reg Blue

Mountain Equipment Classic 500 er en romslig 3-sesongspose med dunfyll
Classic-serien er designet for de som vil ha en litt mer romslig opplevelse i posen. Serien bruker Mountain Fit passform som er Mountain Equipments nest bredeste passsform.
Konstruksjonen er optimalisert med en skråstilt boxwall konstuksjon. Dette reduserer dunvandring og eventuelle kuldbroer betraktelig og er ett signifikant steg opp fra vanlig boxwall kammere. I tillegg er hetten designet med 5 kammere og fotenden 2 kammere. Dette forbedrer holdbarhet og prestasjon i bruk over lengre tid.
Soveposen er fylt med 433g med Premium 700 + fillpower andedun. Dette er det beste kvaliteten på andedun på markedet og er perfekt i produkter der ikke vekten skal være minimal.
Klaff bak glidelås er integrert i nakkekammeret som lukkes med en magnetisk Lode Lock. Superenkel i bruk og lett å åpne. Hettestrammere er separert noe som gjør at du kan stramme topp og bunn uavhengig av hverandre. Dette øker komfort i posen.Classic serien er designet for de som ønsker litt mer komfort og ikke trenger en sovepose som skal brukes på ekspedisjon eller lange turer.
Bruk: 3-sesong

Spesifikasjoner:
Vekt: 1035g
Comfort limit: -6 C, Extreme: - 24 C
Pakkstørrelse: 22cm x 19cm x 17cm

Materialer:
Fyll: 700+ Fillpower Premium andedun, 90/10 fyllratio
Fyllvekt: 433g i Reg lengde
Ytterstoff: Helium 40 denier, 100% Polyamide
Glidelås: Full lengde toveis YKK Coil
kr 3990 kr 5200

Mountain Equipment Glacier 1000 Long Sovepose

Glacier 1000 har blitt en av norges mestsolgte dunvinterposer. Kombinasjon av avansert Trapezoid kammerkonstruksjon. vannavstøtende og slitesterkt ytterstoff og god dunkvalitet gjør at denne posen presterer veldig godt. Comfrot limit: -19C. Vekt: 1590
kr 5890 kr 7000

Mountain Equipment Helium 250 Regular

Mountain Equipment Helium 250 er en liten og lett sommerpose i dunHelium-serien er designet for mindre pakkvolum og lavere vekt. Serien bruker derfor en enkel og god konstruksjon med lette materialer. Helium 20D ytterstoffet puster ekstremt bra og sørger for ett stort bruksomeråde.Konstruksjonen er Slantwall skråstilte kammere. Dette det at posen har enda bedre kontroll på dunmigrering og øker trykkdensitet i kammerne. Denne konstruksjonen holder godt på isolasjonen og gir posen ett lite pakkvolum.Soveposen er fylt med 254g med 700+ fillpower Premium andedun. Dette minimerer pakkvolum og vekt og sørger for en høy fylldensitet i kammerne.Helium serien bruker Alpine Fit passform. Dette er en relativt smal passform og varmer posen raskt opp. Dersom man ønsker en bredere versjon kan man en ekstra Helium Expantion Baffle som settes inn i glidelås for ekstra bredde.Ett stort kammer bak glidelåsen sørger for å holde varmen inne i posen. Posen bruker mid-level seams noe som gjør at overlapping av bunn og topp gir deg en vanvittig effektiv, sikker og varm lukking. Gemini kammer bak glidelås er koblet sammen med nakkekrage for å redusere varmetap. En magnetisk Lode Lock sørger for en effektiv lukking av kragen.

Helium 250 er svært pakkbar og har en lav vekt. Noe av det som skiller denne posen fra andre sommerposer er at modellen har full nakkekrage som holder godt på varmen. Perfekt for sykkelturer turer i fjellet på sommeren.

Spesifikasjoner:
Vekt: 705g
Comfort limit: 3 C, Extreme: - 11 C
Pakkstørrelse: 23cm x 18cm x 15cm
kr 3700

Mountain Equipment Helium 400 Long

Mountain Equipment Helium 400 er en varm sommerpose til fjellbrukHelium-serien er designet for mindre pakkvolum og lavere vekt. Serien bruker derfor en enkel og god konstruksjon med lette materialer. Helium 20D ytterstoffet puster ekstremt bra og sørger for ett stort bruksomeråde.Konstruksjonen er Slantwall skråstilte kammere. Dette det at posen har enda bedre kontroll på dunmigrering og øker trykkdensitet i kammerne. Denne konstruksjonen holder godt på isolasjonen og gir posen ett lite pakkvolum.Soveposen er fylt med 385g med 700+ fillpower Premium andedun. Dette minimerer pakkvolum og vekt og sørger for en høy fylldensitet i kammerne.Helium serien bruker Alpine Fit passform. Dette er en relativt smal passform og varmer posen raskt opp. Dersom man ønsker en bredere versjon kan man en ekstra Helium Expantion Baffle som settes inn i glidelås for ekstra bredde.Ett stort kammer bak glidelåsen sørger for å holde varmen inne i posen. Posen bruker mid-level seams noe som gjør at overlapping av bunn og topp gir deg en vanvittig effektiv, sikker og varm lukking. Gemini kammer bak glidelås er koblet sammen med nakkekrage for å redusere varmetap. En magnetisk Lode Lock sørger for en effektiv lukking av kragen.

Helium 400 er en varm sommerpose til fjellturer. Ettersom ytterstoffet puster ekstremt bra vil posen også fungere godt i varmere forhold på lavlandet.

Spesifikasjoner:
Vekt: 855g
Comfort limit: -3 C, Extreme: - 19 C
Pakkstørrelse: 24cm x 20cm x 17cm
kr 4300

Mountain Equipment Helium 400 Regular

Helium 400 er fylt med 385 gram 700+ fillpower dunkvalitet med en 90/10 fyllratio. Kombinasjonen av god dunkvalitet og en sikker konstruksjon gjennom en blanding av skrå boxwall kammere og 30grams boxwall kammere, gjør denne posen lett, komprimerbar og veldig varm i forhold til vekt. Comfort limit: -3C. Vekt: 855g
kr 4300

Mountain Equipment Helium 400 Wmns Regular

Helium 400 er fylt med 385 gram 700+ fillpower dunkvalitet med en 90/10 fyllratio. Kombinasjonen av god dunkvalitet og en sikker konstruksjon gjennom en blanding av skrå boxwall kammere og 30grams boxwall kammere, gjør denne posen lett, komprimerbar og veldig varm i forhold til vekt. Comfort limit: -3C.
Vekt: 855g
kr 4300

Mountain Equipment Helium 600 XXL

Mountain Equipment Helium 600 XXL er en ekstra bred og lang 3-sesongsposeHelium-serien er designet for mindre pakkvolum og lavere vekt. Normalt har lettvektsposer relativt smal passform, men denne XXL versjonen av Helium 600 XXL har bred og lang GT fit. Posen er 83cm bred over skulderne, som som skal passe de fleste store mannfolka.Konstruksjonen er Slantwall skråstilte kammere. Dette det at posen har enda bedre kontroll på dunmigrering og øker trykkdensitet i kammerne. Denne konstruksjonen holder godt på isolasjonen og gir posen ett lite pakkvolum.Soveposen er fylt med 677g med 700+ fillpower Premium andedun. Dette minimerer pakkvolum og vekt og sørger for en høy fylldensitet i kammerne.Ett stort kammer bak glidelåsen sørger for å holde varmen inne i posen. Posen bruker mid-level seams noe som gjør at overlapping av bunn og topp gir deg en vanvittig effektiv, sikker og varm lukking. Gemini kammer bak glidelås er koblet sammen med nakkekrage for å redusere varmetap. En magnetisk Lode Lock sørger for en effektiv lukking av kragen.Helium 600 XXL er en god og bred 3-sesongspose. Det anbefales ikke å kjøpe denne dersom du bare ønsker ekstra plass i posen. Da er det bedre å kjøpe Helium Expansion Baffle for å sette på en modell med Alpine eller Mountain Fit.Bruk: 3-sesongSpesifikasjoner:Vekt: 1240g
Comfort limit: -8 C, Extreme: - 26 C
Pakkstørrelse: 28cm x 23cm x 20cm


Materialer:Fyll: 700 + fillpower Premium andedun, Down Codex regulert
Fyllvekt: 677g
Ytterstoff: Helium 20D TM, 38g/m2 20 denier nylon
Innerstoff: Supersoft TM 30, 49g/m2 30 denier nylon
Glidelås: Full lengde toveis YKK Coil


Konstruksjon, Passform og funksjon:Slanted Boxwall Konstruksjon, optimaliserer beskyttelse mot dunmigrering
Boxwall mesh stripping: 30g/m2 Nylon
Optimalisert Fylldensitet, økt fylldenitet i utsatte soner for økt komfort
Passform: GT Fit: Skulder 83cm Fot:33cm
Lengder: 200+cm
Mid-level sømm
Full lengde Gemini klaff bak glidelås
Fotboks: Trapezoid 4 kammere / Bullseye / Sharktoe
Hette: 5 kammers Down Control
Kommer med vanntett pakkpose og oppbevaringstrekk
kr 5300

Mountain Equipment Helium 800 Long

Mountain Equipment Helium 800 er en av våre varmeste 3-sesongsposerHelium-serien er designet for mindre pakkvolum og lavere vekt. Serien bruker derfor en enkel og god konstruksjon med lette materialer. Helium 20D ytterstoffet puster ekstremt bra og sørger for ett stort bruksomeråde.Konstruksjonen er Slantwall skråstilte kammere. Dette det at posen har enda bedre kontroll på dunmigrering og øker trykkdensitet i kammerne. Denne konstruksjonen holder godt på isolasjonen og gir posen ett lite pakkvolum.Soveposen er fylt med 766g med 700+ fillpower Premium andedun. Dette minimerer pakkvolum og vekt og sørger for en høy fylldensitet i kammerne.Helium serien bruker Alpine Fit passform. Dette er en relativt smal passform og varmer posen raskt opp. Dersom man ønsker en bredere versjon kan man en ekstra Helium Expantion Baffle som settes inn i glidelås for ekstra bredde.Ett stort kammer bak glidelåsen sørger for å holde varmen inne i posen. Posen bruker mid-level seams noe som gjør at overlapping av bunn og topp gir deg en vanvittig effektiv, sikker og varm lukking. Gemini kammer bak glidelås er koblet sammen med nakkekrage for å redusere varmetap. En magnetisk Lode Lock sørger for en effektiv lukking av kragen.

Helium 800 er en varm 3-sesongspose for de som fryser lett. Ettersom ytterstoffet puster ekstremt bra vil posen også fungere godt i varmere forhold.Bruk: 3-sesong varmSpesifikasjoner:Vekt: 1260g
Comfort limit: -11 C, Extreme: - 30 C
Pakkstørrelse: 28cm x 23cm x 20cm


Materialer:Fyll: 700 + fillpower Premium andedun, Down Codex regulert
Fyllvekt: 766g i Reg lengde
Ytterstoff: Helium 20D TM, 38g/m2 20 denier nylon
Innerstoff: Supersoft TM 30, 49g/m2 30 denier nylon
Glidelås: Full lengde toveis YKK Coil


Konstruksjon, Passform og funksjon:Slanted Boxwall Konstruksjon, optimaliserer beskyttelse mot dunmigrering
Boxwall mesh stripping: 30g/m2 Nylon
Optimalisert Fylldensitet, økt fylldenitet i utsatte soner for økt komfort
Passform: Alpine Fit, Skulder: 77cm Fot: 30cm
Lengder: Reg 185cm Long: 200cm
Mid-level sømm
Full lengde Gemini klaff bak glidelås
Fotboks: Trapezoid 4 kammere / Bullseye / Sharktoe
Hette: 5 kammers Down Control
Kommer med vanntett pakkpose og oppbevaringstrekk
kr 5500