Lukk
Søk
Bilde for kategori Div.Tilbehør

Div.Tilbehør

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

BBB AirBoost BFP-21 Manometerpumpe Gul

Boost your ride - med BBB Airboost gulvpumpe!BBB AirBoost er en rimelig manometerpumpe med mange egenskaper fra sine store brødre. Den 62cm stålkroppen er stabil og leverer opptil 130psi/9bar trykk.Kompositt fot med stor og lettleselig display som viser både psi og bar. Dual Head pumpehode lar deg pumpe alle type ventiler og den integrerte tommellåsen sørger for lekasjefri pumping.

kr 500

BBB Strangler BSP-80 Setepinneklemme 34.9mm

Laget av 6061 T6 aluminium. Veldig lett og sterk setepinneklemme som kan brukes til både MTB og road.
kr 100

BBB WindGun BMP-57 S Minipumpe

Siste generasjon av BBB klassikeren. Detaljene har blitt finpusset slik at den nye WindGun fremstår i ny glans.

Superlett Alu 6063 T6 Alukropp med metallstempel lar deg pumpe trygt og raskt. DualHead hodet funker utmerket for alle typer ventil - en gummideksel holder skitt og støv utenfor under transport. Pumpen blir levert med feste til ramma.

Gummiert T-håndtak og manomenter er fortsatt kjennetegn på Windgun!
kr 380

Lizard Skins MacAskill Holker

MacAskill - the miracle!MacAskill Signatur holkene med single-ring lock-on er de første holken av sitt slag fra Lizard Skins. Designet og utviklet av legendariske Danny MacAskill!Bruken av kun én låsering reduserer vekten og eleminerer behovet for en endepropp. Holkene har større diameter på nøkkelområder der det trengs ekstra grep og vibrasjonsdemping.NB: Single-ring låseringen er ikke kompatibelt med standard Lizard Skins låseringene.
kr 350

RapiLock Trailer Road 12x142 Aksling

RapiLock TRAILER Aksling - bruk tilhenger på hvilken som helst sykkel!

Du er ikke alene om å slite med å finne ut hva slags through axle som brukes på din sykkel - det finnes flere titals forskjellige kombinasjoner av lengder, diameter og gjengestigninger. Det er frustrerende, for det kan i verste fall føre til at du ikke får brukt tilhengeren din på lenge - og her kommer RapiLock inn i bildet.

RapiLock akslingen er en modulbasert løsning for å kunne dekke de aller fleste standarder - RapiLock TRAILER kommer i flere lengder og utføringer, noe som dekker minst 80% av markedets varianter for bakakslinger. Bruk måle-guiden for å finne ut hvilken RapiLock aksling som passer for deg.

Akslingen er laget av CNC frest 7075 aluminium og hengerfestet monteres enkelt med den medfølgende mutteren - uansett modell.

TRAILER akslingen inneholder:

- Aksling med gjenger og låsemutter
- Gjengestykker for å tilpasse akslingen til din sykkel
- 4mm spacer
- Akslingskonus (gul)
- 3mm unbrakonøkkel
kr 900

RapiLock Trailer Road 12x154 Aksling

RapiLock TRAILER Aksling - bruk tilhenger på hvilken som helst sykkel!

Du er ikke alene om å slite med å finne ut hva slags through axle som brukes på din sykkel - det finnes flere titals forskjellige kombinasjoner av lengder, diameter og gjengestigninger. Det er frustrerende, for det kan i verste fall føre til at du ikke får brukt tilhengeren din på lenge - og her kommer RapiLock inn i bildet.RapiLock akslingen er en modulbasert løsning for å kunne dekke de aller fleste standarder - RapiLock TRAILER kommer i flere lengder og utføringer, noe som dekker minst 80% av markedets varianter for bakakslinger. Bruk måle-guiden for å finne ut hvilken RapiLock aksling som passer for deg.Akslingen er laget av CNC frest 7075 aluminium og hengerfestet monteres enkelt med den medfølgende mutteren - uansett modell.

TRAILER akslingen inneholder:
- Aksling med gjenger og låsemutter
- Gjengestykker for å tilpasse akslingen til din sykkel
- 4mm spacer
- Akslingskonus (gul)
- 3mm unbrakonøkkel
kr 900