Lukk
Søk
Bilde for kategori Dame klatresko

Dame klatresko

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Ocun Oxi Lady

Myk buldresko med damelest.
Oxi Lady er aggressiv i lesten med nedoverbøyd tå. Kombinert med en myk mellomsåle gir dette en super sko for bratt buldring. Gummiranden er dratt langt opp og bak slik at skoen skal ha gode hooke-egenskaper. Behagelig hælkappe og borrelås som holder foten på plass.

Overmateriale: Syntetisk microfiber-lær
Mellomsåle: Myk 3d Fit Soft
Såle: Grippin Sticky 4mm
Lest: Assymetrisk
Vekt: 432g
For fottypene: Smal, Normal, Egyptisk, Gresk, Kube
kr 1500

Saltic Fenix Lady Yellow

Klatresko med overdel i lær og velcro-stramming.
Noe agressiv, men bred tåboks gjør skoen allikevel behagelig på foten. Saltic sin egen Exstacy-gummi gir utrolig god friksjon, og en klatresko som du kan føle deg trygg på. Normal passform, gå ned én til to størrelser om du ønsker en tight sko.
kr 1600

Scarpa Wms Quantic Dusty Gray Black

Den nye Scarpa QUANTIC passer for et bredt spekter klatrere på alle nivåer, og er en sko med en komfortabel og adaptiv passform med støttende mellomsåle. Moderat downturned forfot, med middels volum i tåboks.
Scarpa Quantic fungerer imponerende bra både utendørs på stein og innendørs i klatreveggen. Quantic har overdel i microfiber, med flere paneler kombinert med dobbel stroppelukking for optimal og sikker passform.
kr 1900

Scarpa Wms Velocity Light Gray

Komfortabel klatresko for klatrere som behøver sko med optimal komfort og stor slitestyrke, eller for den mer erfarne klatreren som skal ha en sko for lange ruter ute, og skal ha skoene på en hel dag.
kr 1400

Tenaya Wms RA Klatresko Turkis

Tenaya Ra er en av våre mestsolgte modeller til sportsklatring

Svært presis, følsom og med gode kante-egenskaper. Dette sammen med en medium asymetrisk og svakt nedoverbøyd lest, gir gode allround egenskaper.

Behagelig passform sammen med overdel i et materiale som strekker seg lite, gjør den også til et godt valg for nybegynnere. Bygd med utgangspunkt i en medium bred lest og normal fotbue, men lett å tilpasse da den har en romslig åpning og god bredde på borrelåser.

Bruk: Sportsklatring

Funksjonalitet og spesifikasjoner:

Velcro strammesystem
SXR Dynamics for bedre presisjon og tilpassningsevne
Materialer utvendig: Microfiber
Materialer innvendig: TXT behandlet bomull
Tunge: Formet
Insole: 2D multi-lags Stertchtex
Mellomsåle: Dobbel mellomsåle GI 1.8 & TST 150
Såle: Vibram XS Grip 4mm

Vekt: 340g
kr 1700