Lukk
Søk
Bilde for kategori Dagstursekk

Dagstursekk

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Aerios 30 Backpack

Lett sekk fra Arc'teryx til dagsturer eller lette overnattingsturer. Sekken har raske og smarte justeringsmuligheter og et luftig bæresystem. Lav i vekt og bevegelig bæresystem.
kr 2000

Arc'teryx Arro 20 Bucket Bag Wildwood

Kul hverdagssekk med flate skulderreimer og snøring i toppen.
Volum 20 liter.
kr 990 kr 1700

ArcTeryx Brize 32 Backpack Dark Immerson

Teknisk tursekk som gjerne kan brukes på reise og til hverdags.

Brize 32 er designet med tanke på lengre dagsturer, og kan gjerne brukes på reise og til hverdags. Hovedrommet har enkel tilgang i toppen, en glidelåslomme i front gir rask tilgang, sidelommene har plass til flasker eller energimat, og topplommen kan brukes til å oppbevare lette småting. En innvendig lomme holder orden på hodelykt, pass eller nyttige småting. Den ergonomiske termoformede ryggplaten Aeroform™ gir bedre luftgjennomstrømning, og polstrede skulderremmer gjør den behagelig å bære.

Vekt 1,19 Kg
kr 1600

Arc'teryx Mantis 26 Backpack Sunlust

Du ble ikke skapt bare for å jobbe, og det samme gjelder ryggsekken Mantis 26.

Den er en sekk som føler seg like hjemme på stien som i bygatene, med teknisk ytelse og ren estetikk. Vindebroåpningen gir enkel tilgang til det store hovedrommet, mange lommer gir intuitiv organisering, og en innvendig lomme har plass til en bærbar PC på arbeidsdager og en drikkeblære i helgen.

Kombinasjonen av polstret rygg, rammeplate og aluminiumsstenger gir behagelig bæring, og sidelommene har plass til vannflasker eller kaffekopper.
kr 770 kr 1100

Black Diamond Speed Zip 33

Combining the lightweight, on-route performance of our classic Speed pack with a zippered clamshell top, the Black Diamond Speed Zip pack is the go-to choice for technical alpine objectives in any season. Ice tool PickPockets, snag-free crampon straps and a tuck-away rope strap secure gear to the outside on the approach, and the hipbelt and framesheet are fully removable to trim weight on the route.

•Redesigned shoulder straps and thermoformed backpanel
•Zippered clamshell top opening with zippered top pocket and tuck-away rope strap
•Micro ice-tool PickPockets™ and removable 20 mm crampon straps
•Strippable design: removable hipbelt with fixed webbing belt, removable framesheet and removable foam bivy pad
•Hydration compatible
kr 1500

Black Diamond Street Creek 20 Backpack Astral Blue

Fin dagstursekk med enkelt design, mange fine farger
kr 900

Black Diamond Street Creek 20 Backpack Sargeant

Flott sekk på 20 liter til hverdag og tur.
kr 900

Exped Impulse 15 Black

Impulse 15 er en allsidig ryggsekk for krevende dagsturer med lett bagasje. Den er ideell for løype- sykkelturer, fjellklatring eller en fottur.

Den store glidelåsåpningen gjør hovedrommet raskt og enkelt tilgjengelig. Innvendig tilbyr fire nettinglommer, en glidelåslomme og to lommer på sidene ulike organiseringsmuligheter. En hydreringspakke kan også enkelt oppbevares i en integrert lomme. Takket være den sentrale porten på baksiden kan hydreringsrøret festes til både høyre og venstre skulderreim.

På utsiden gir en glidelåslomme og tre elastiske nettinglommer ekstra oppbevaringsplass. Et avtagbart kompresjonssystem reduserer ryggsekkvolumet når det er nødvendig og gir ekstra festemuligheter. Feste punkt for isøks.

Den termostøpte ryggen og de polstrede skulderremmene sikrer høy bærekomfort. En lett hoftestropp gir ekstra stabilitet.
Volum 16 liter
Vekt 620g
kr 1400