Lukk
Søk
Bilde for kategori Carvingski

Carvingski

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Extrem Skis Frontier 85 Col. Grey

A completely new model within the Frontside segment – wide piste skis – developed for skiers who want playful piste skis for the entire season with fantastic performance. The skis are characterized by a superb edge grip and are optimized for all type of piste conditions, whether that is icy pre-season or spring snow slopes.

Our piste skis are a little bit wider, because a slope is rarely smooth and hard from morning to evening. Despite a wider waist the skis have an incredible edge grip on hardpack, at the same time it creates floatation and makes them easy to manoeuvre if the slopes are soft. The construction is very similar to race skis with double layers of titanal and race rubber-dampening membranes, but the geometry is made for everyday piste skiing.

Frontier 85 is perfect if you want longer radius and want to ski with more speed. If you prefer shorter radius and a ski that is very quick from edge to edge, the Frontier 80 is the right choice.
kr 2990 kr 8000

Stöckli Laser GS Inkl. Vist SpeedCom Binding

Skien for deg som ønsker en fartsfylt tur ned løypa. Skiene bygger på teknologien fra WC med VRT og SST teknologien. Dobbel titanal og full trekjerne, det vil si et lag med titanal under og over kjernen. Skiene er perfekte for deg som ønsker en medium til langsvingt ski. Med VRT teknologien får man en enda bedre kraft overføring og presisjon i skien. Nytt av året er SOC som betyr størrelse optimalisering, det vil si at hvis du er 190cm høy og ønsker en stiv å stabil GS ski er 185cm det rette valget. Mens er du 170cm høy og ønsker en god GS ski men er redd den blir for stiv er den nye produksjonen skalert til at 170cm skien er mykere en 175cm og 180cm. Den andre store nyheten dette året er fulledge contact(FEC) Det bredeste punktet i tuppen av skien er trukket lengre frem. Det gir en enklere og raskere inngang i sving. Økt kant grep og større kontaktflate mot snøen på samme skilengde. GS skien har i tillegg fått endret bakskien betraktelig og den er nå nesten helt flat de siste 3-4cm av skien. Det gir økt kantgrep og mye mer kick ut av sving.

Kommer i lengder: 165, 170, 175, 180 og 185. (R=18,2 i 180cm)
kr 9990 kr 13990

Stöckli Laser SL Inkl Ti 12 Binding

Skien for deg som ønsker en tøff økt for lår og konsentrasjon ned løypa. Skien bygger på teknologien fra WC med VRT og SST teknologien. Dobbel titanal og full trekjerne, det vil si et lag med titanal under og over kjernen. Skiene er perfekt for deg som liker en kortsvingt og hissig ski og leke deg med. Med en radius på 12.7 i lengde 160cm er du sikret en kort svingt kompis som utfordrer deg hele veien ned.

Nytt av året er SOC som betyr størrelse optimalisering, det vil si at hvis du er 185cm høy og ønsker en stiv å stabil SL ski er 165cm det rette valget. Men er du 165-170cm høy og ønsker en god SL ski men er redd den blir for stiv er den nye produksjonen skalert til at 150cm skien er mykere en 155cm og 160cm.

Den andre store nyheten dette året er fulledge contact(FEC) Det bredeste punktet i tuppen av skien er trukket lengre frem. Det gir en enklere og raskere inngang i sving. Økt kant grep og større kontaktflate mot snøen på samme skilengde.

Kommer i lengder: 150, 155, 160, 165, 170 (R=12,7 i 160cm)
kr 9990 kr 14000