Lukk
Søk
Bilde for kategori Capri

Capri

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Fjällräven Mens Abisko Shade Shorts Limestone

Lett, luftig shorts for reiser og gåturer i varme klima. Laget av G-1000 Air som har maksimal ventilasjon, tørker raskt og er komfortabelt kjølig i høye temperaturer. Designet for suveren luftsirkulering med så få områder med doble lag med materialer som mulig. De har også en ventilasjonsåpning ved åket på baksiden.

Håndlommer har nettingfôr og lommene på bena har glidelåser og en diskret belg. I tillegg, er det en sikkerhetslomme på innsiden av midjen. Shortsen kommer med et praktisk stoffbelte og det er en løkke på fremsiden hvor du kan feste utstyr. En kile i skrittet reduserer risikoen for gnagsår.
Vekt: 270 g i størrelse 48
Konsept: Trekking
Passform: Regular fit
Lengde:3/4 lengde
kr 1400

Klättermusen Mens Misty Knickers Col. Dark Deep Sea

Technical and rugged knickers for mixed and vertical climbs.

The Misty Knickers are cut for mobility with pre-bent knees for extra freedom of movement. These knickers have a workhorse character in that they are rugged enough to offer protection from the elements, but comfortable enough to wear for weeks in the wild. Reinforced rear and knees, and elasticated and adjustable hem. Zipped leg pocket and back pocket for secure storage. The WindStretch™ material uses bluesign® approved Ultramid® Bio-Mass Balanced Polyamide.
kr 1500