Lukk
Søk
Bilde for kategori Bukser

Bukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Abbott Pant Tui

Chinobukse i høsttykkelse med kroppsnær passform og behagelig stoff i bomullsblanding.
Kroppsnære Abbott bukse er en behagelig og allsidig bukse som fungerer like bra på jobb som på fritid. Laget av holdbar vann- og flekkavvisende tvill av bomullsblanding som har behagelig stretch og holder formen. Håndlommer, to baklommer og en diskré lårlomme med glidelås gir oppbevaringsmuligheter.
kr 790 kr 1400

Arc'Teryx Mens Gamma LT Pant Canvas

Et ikon kjent for sin ekstreme allsidighet. Gamma LT blir bare bedre og bedre. Med sitt klatre-DNA er den et naturlig førstevalg for hikere, ryggsekkturister - og alle andre som ønsker slitestyrke, komfort, vindbeskyttelse og friheten ved teknisk stretch. Slitesterke Fortius™ DW 2.0 softshell er motstandsdyktig mot vind og vann og gir lett isolasjon. Linningen ligger komfortabelt under klatresele eller hoftebelte, og mansjetten lukkes med en trekksnor, du får flere sikre lommer - inkludert en lett tilgjengelig lårlomme.

Vekt: 355 g.
kr 1900

Arc'teryx Mens Gamma Pant Black

Arcteryx Gamma Pant blir raskt din favoritt! Lett og slitesterk softshellbukse, laget til bruk i ulike friluftsaktiviteter. Veldig god passform. Gammaserien er ytterplagg i softshell med stretch. Gamma Pant het tidligere Gamma LT Pant

Et ikon kjent for sin ekstreme allsidighet. Gamma blir bare bedre og bedre. Med sitt klatre-DNA er den et naturlig førstevalg for bruk på tur, klatring, fjellaktiviteter- og alle andre som ønsker slitestyrke, komfort, vindbeskyttelse og friheten ved teknisk stretch. Slitesterke Fortius™ DW 2.0 softshell er motstandsdyktig mot vind og vann. Linningen ligger komfortabelt under klatresele eller hoftebelte, og mansjetten lukkes med en trekksnor, flere sikre lommer - inkludert en lett tilgjengelig lårlomme.
kr 2000

Arc'teryx Mens Gamma Quick Dry Pant Serene

Flere dager med ryggsekk og krevende etapper tar deg langt inn i villmarken. Kryssing av bekker, tett skog, bratt terreng, stekende sol. Det er det Arc'Teryx Gamma Bukse er laget for.
TerraTex™ teknisk nylon balanserer vindavvising og luftende egenskaper, er slitesterk og har stretch. Den tørker også svært fort. Kroppsnær passform og formsydde ledd gir god bevegelighet, og det justerbare beltet sitter komfortabelt selv når du bruker ryggsekk. Fem lommer med glidelås – blant annet på lårene – sikrer og gir lett tilgang til småting.

94% nylon, 6% elastan

Vaskes på 30 grader
kr 1700

Arc'Teryx Mens Gamma SL Pant Forage

Lett og vindbestandig bukse for teknisk ytelse og komfort i varmt vær.

Lange sommerdager med fotturer gir mer tid til oppdagelser, og ikke minst varme. Nyt det mens det varer. Vår letteste Gamma Bukse, laget for sval komfort med den slitestyrken og bevegeligheten du trenger i villmarken. Lett Aequora AirPerm™-materiale gir slitestyrke og balanserer vindbeskyttelse mot pustende egenskaper, den har også god stretch. Foldene med innersving holder naturens rusk og rask ute, mens formsydde knær og kilestykker i skrittet sikrer god bevegelighet. Tre sikre lommer har plass til kart, snacks og digitale verktøy.

Vekt 290g
kr 1500

Arc'teryx Mens Konseal Pant Dark Velvet Sand

Arc'teryx Konseal Pant til herre er laget for bratte vegger både innendørs og utendørs, og passer perfekt til klatring, men også til hverdags. Det unike er at plaggets komfort og stil gjør at det passer inn overalt.

Stoffet kombinerer den organisk dyrkede bomullens naturlige mykhet og luftige følelse, med nylonens slitestyrke og stretch. Kilestykker i skrittet og formsydde knær sikrer god bevegelighet, mens smale ben lar deg se føttene når du klatrer. Linningens lave profil gir god komfort når du bruker klatresele, og du får flere praktiske lommer.

66% bomull, 20% nylon, 14 % elastan

Vaskes på 30 grader.
kr 1400

Arc'teryx Mens Konseal Pant Void

Arc'teryx Konseal Pant til dame er laget for bratte vegger både innendørs og utendørs, og passer perfekt til klatring, og til hverdags. Det unike er at plaggets komfort og stil gjør at det passer inn overalt.

Stoffet kombinerer den organisk dyrkede bomullens naturlige mykhet og luftige følelse, med nylonens slitestyrke og stretch. Kilestykker i skrittet og formsydde knær sikrer god bevegelighet, mens smale ben lar deg se føttene når du klatrer. Linningens lave profil gir god komfort når du bruker klatresele, og du får flere praktiske lommer.

66% bomull, 20% nylon, 14 % elastan

Vaskes på 30 grader.
kr 1400

Arc'teryx Mens Norvan Pant Black

Lange løpeturer gjør at må være forberedt på skiftende forhold. Norvan bukse fra Arc'teryx – lett, slitesterk og pakkbar – kombinerer beskyttelse mot skiftende vær med pustende komfort og ytelsen fra fireveis stretch. Stapp den i sekken, eller bruk den på løpeturen når det er kaldt og fuktig. Fortius™ Air 50 nylon vev har en slitesterk vannavstøtende finish som holder lett nedbør på avstand. Passformen er strømlinjeformet, linningen er designet for komfort hele dagen, og formsydde ledd gir økt bevegelighet.

-Pustende
-Lett vekt
-Vindavvisende
-Luftgjennomtrengelig
-Vannavstøtende
-Pakkvennlig
kr 1400