Lukk
Søk
Bilde for kategori Bukser

Bukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Abbott Pant Tui

Chinobukse i høsttykkelse med kroppsnær passform og behagelig stoff i bomullsblanding.
Kroppsnære Abbott bukse er en behagelig og allsidig bukse som fungerer like bra på jobb som på fritid. Laget av holdbar vann- og flekkavvisende tvill av bomullsblanding som har behagelig stretch og holder formen. Håndlommer, to baklommer og en diskré lårlomme med glidelås gir oppbevaringsmuligheter.
kr 1400

Arc'Teryx Mens Gamma AR Pant Black

Arc'teryx Gamma AR bukse (Revidert utgave)

Å bevege seg over stein, is eller i terrenget er dynamisk. Når forholdene varierer er det helt nødvendig å beskytte seg mot været. Gamma AR Bukse har en kroppsnær fasong perfekt til klatring, men dens allsidige egenskaper gjør den også egnet til hiking og anmarsjer i variert terreng. Det impregnerte dobbeltvevde stoffet er vind- og vannavvisende, og kombinerer god stretch med slitestyrke og fremragende pusteevne. Kilestykker i skrittet og formsydde knær sammen med stoffets stretch gir suveren bevegelighet.

Oppdatert med et mansjettdesign for å passe over fjellstøvler, og uttrekkbar lissekrok.

Vekt: 484 g.
Passform: Kropsnær
kr 2000

Arc'Teryx Mens Gamma LT Pant Canvas

Et ikon kjent for sin ekstreme allsidighet. Gamma LT blir bare bedre og bedre. Med sitt klatre-DNA er den et naturlig førstevalg for hikere, ryggsekkturister - og alle andre som ønsker slitestyrke, komfort, vindbeskyttelse og friheten ved teknisk stretch. Slitesterke Fortius™ DW 2.0 softshell er motstandsdyktig mot vind og vann og gir lett isolasjon. Linningen ligger komfortabelt under klatresele eller hoftebelte, og mansjetten lukkes med en trekksnor, du får flere sikre lommer - inkludert en lett tilgjengelig lårlomme.

Vekt: 355 g.
kr 1900

Arc'Teryx Mens Gamma SL Pant Forage

Lett og vindbestandig bukse for teknisk ytelse og komfort i varmt vær.

Lange sommerdager med fotturer gir mer tid til oppdagelser, og ikke minst varme. Nyt det mens det varer. Vår letteste Gamma Bukse, laget for sval komfort med den slitestyrken og bevegeligheten du trenger i villmarken. Lett Aequora AirPerm™-materiale gir slitestyrke og balanserer vindbeskyttelse mot pustende egenskaper, den har også god stretch. Foldene med innersving holder naturens rusk og rask ute, mens formsydde knær og kilestykker i skrittet sikrer god bevegelighet. Tre sikre lommer har plass til kart, snacks og digitale verktøy.

Vekt 290g
kr 1500

Arc'teryx Mens Levon Pant Elk

Allsidig, holdbar lerretsbukse i en behagelig bomullsblanding med stretch.
Levon er en bukse med fem lommer, designet med Arc’teryx’ vante fokus på teknisk ytelse, detaljer og kvalitetshåndverk. Den er allsidig nok til arbeid, opplevelsesreiser og helgekos, med en stil som passer både by og land. Stoffet er et middels tykt bomulls-/nylonlerret med stretch, og er behagelig, slitesterkt og elastisk slik at det får en ren passform som beveger seg med kroppen. Kilestykker i skrittet og moderat formsydde knær gir ekstra bevegelsesfrihet, mens en miljøvennlig impregnering gir motstand mot vann og flekker.
kr 1500

Arc'teryx Mens Palisade Pant Elk

Lett og luftig bukse med god stretch. Like fin til hverdags som til tur.
kr 1400

Arc'teryx Mens Phelix Pant Nereus

Uansett om du utforsker nærområdet eller reiser utenlands: All aktivitet forutsetter klær som er komfortable i bruk, samtidig som de har en stil som fungerer både på fjellet og i storbyen. Phelix er løsningen. Ikke bare har den utseendet med seg, den kombinerer også teknisk ytelse med naturlig komfort. Den myke og lette bomullsblandingen i twillstoffet transporterer fuktighet samtidig som den er så tøyelig at det blir lett å bevege seg. Den kroppsnære og koniske passform er stilren, og formsydde knær og kilestykker i skrittet sikrer deg friksjonfri bevegelse og komfort.
kr 1300

Arc'teryx Mens Stowe Pant Light Kinetic

Fokusert design som kombinerer alpininspirert teknisk ytelse med allsidig hverdagsstil gjør Stowe til en lett, pakkvennlig og behagelig bukse for aktive reiser og hverdagsliv. En blanding av bomull og nylon gir naturfiberkomfort med økt holdbarhet og fukttransporterende evner. Formsydde knær og kilestykker i skrittet gir økt bevegelsesfrihet, og oppbevaringsmulighetene omfatter lommer foran og bak, pluss to lårlommer med lav profil og glidelås med plass til mobil og pass.
Vekt 280g
kr 1000