Lukk
Søk
Bilde for kategori Bukser

Bukser

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens A2B Chino Pant Cast Iron

A2B Chino er designet for sykling i bymiljøet, men har en hverdagslig chinostil som gjør seg like godt på arbeidsplassen. Bysyklingens dynamikk krever bevegelsesfrihet og muligheten til å foreta justeringer mens du er på farten. A2Bs passform, formsydde ledd og kilestykker i skrittet er valgt spesielt med tanke på å fylle bysyklistens behov, uten at det går ut over buksens stil når sykkelen er parkert. Den kroppsnære passformen er strømlinjet og beveger seg på lag med kroppen.

TILRETTELAGT FOR SYKKELEN

Å tilrettelegge klesprodukter for sykkel betyr å legge til spesielle funksjoner som gjør sykkelturen tryggere og lettere. Fiskebeinstoffet Loam™ kombinerer bomullens komfort og utseende med nylonets holdbarhet. Elastanfibre tilfører stretch, og en vannavvisende overflatebehandling gir beskyttelse mot været. Kantene på A2B Chino er enkle å rulle opp så de ikke kommer i veien for kjedet, samtidig som du vil finne integrerte refleksfirkanter som gir økt synlighet i dårlig lys. Når sykkelen er parkert, kan kantene rulles ned slik at refleksene skjules. En diskret lårlomme med glidelås holder lommeboken eller smarttelefonen trygt på plass, og ligger flatt når den ikke er i bruk. Buksen har også to håndlommer og to lommer med fallsøm bak.

FORMÅLSFOKUSERT DESIGN

Arc’teryx har sine røtter i høyfjellet, men vet at verden består av mer enn bergvegger og åpent skiterreng. Vi må alle forholde oss til dagliglivet, og det går fort for seg, så funksjon og stil er ikke lenger uforenlige med hverandre. A2B Chino kombinerer friluftslivsbasert ytelse, tidsriktig estetikk og stoffer av toppkvalitet med Arc’teryx’ formålsfokuserte design og bevegelsesfrihet. Resultatet er en bukse som gir topp ytelse både på og av sykkelen.

Tekniske egenskaper •Motstandsdyktig mot vær
•Pustende
•Lett vekt
•Holdbar
Mønster •Formsydde mønstre for ubegrenset bevegelighet
•Formsydde knær
•Skritt med kilestykker
Glidelås- og gylfkonfigurasjon •Gylf med knappelukning foran
Liv- og beltekonfigurasjon •Beltestropper

Lommekonfigurasjon •To håndlommer
•To baklommer
•Lårlomme med glidelås
Integrerte egenskaper •Integrerte refleksflater på innsiden av nedre kanter
Lengde på innersøm (cm) •85 cm inseam
kr 1200

Arc'teryx Mens Abbott Pant Pilot

Comfortable and versatile, the trim-fitting Abbott Pant moves easily from work to weekend. Durable, water and stain resistant, the cotton blend twill has stretch to add comfort and hold the fit. Hand pockets, two rear pockets and a subtle zippered thigh pocket provide storage.
kr 1400

Arc'teryx Mens Abbott Pant Tui

Chinobukse i høsttykkelse med kroppsnær passform og behagelig stoff i bomullsblanding.
Kroppsnære Abbott bukse er en behagelig og allsidig bukse som fungerer like bra på jobb som på fritid. Laget av holdbar vann- og flekkavvisende tvill av bomullsblanding som har behagelig stretch og holder formen. Håndlommer, to baklommer og en diskré lårlomme med glidelås gir oppbevaringsmuligheter.
kr 1400

Arc'Teryx Mens Gamma AR Pant Black

Arc'teryx Gamma AR bukse (Revidert utgave)

Å bevege seg over stein, is eller i terrenget er dynamisk. Når forholdene varierer er det helt nødvendig å beskytte seg mot været. Gamma AR Bukse har en kroppsnær fasong perfekt til klatring, men dens allsidige egenskaper gjør den også egnet til hiking og anmarsjer i variert terreng. Det impregnerte dobbeltvevde stoffet er vind- og vannavvisende, og kombinerer god stretch med slitestyrke og fremragende pusteevne. Kilestykker i skrittet og formsydde knær sammen med stoffets stretch gir suveren bevegelighet.

Oppdatert med et mansjettdesign for å passe over fjellstøvler, og uttrekkbar lissekrok.

Vekt: 484 g.
Passform: Kropsnær
kr 2000

Arc'teryx Mens Levon Pant Elk

Allsidig, holdbar lerretsbukse i en behagelig bomullsblanding med stretch.
Levon er en bukse med fem lommer, designet med Arc’teryx’ vante fokus på teknisk ytelse, detaljer og kvalitetshåndverk. Den er allsidig nok til arbeid, opplevelsesreiser og helgekos, med en stil som passer både by og land. Stoffet er et middels tykt bomulls-/nylonlerret med stretch, og er behagelig, slitesterkt og elastisk slik at det får en ren passform som beveger seg med kroppen. Kilestykker i skrittet og moderat formsydde knær gir ekstra bevegelsesfrihet, mens en miljøvennlig impregnering gir motstand mot vann og flekker.
kr 1500

Arc'teryx Mens Palisade Pant Elk

Lett og luftig bukse med god stretch. Like fin til hverdags som til tur.
kr 1400

Arc'teryx Mens Pemberton Pant Rooibos

Lett, holdbar klatrebukse med allsidig stil for mange typer bruk.
kr 1100

Arc'teryx Mens Phelix Pant Nereus

Uansett om du utforsker nærområdet eller reiser utenlands: All aktivitet forutsetter klær som er komfortable i bruk, samtidig som de har en stil som fungerer både på fjellet og i storbyen. Phelix er løsningen. Ikke bare har den utseendet med seg, den kombinerer også teknisk ytelse med naturlig komfort. Den myke og lette bomullsblandingen i twillstoffet transporterer fuktighet samtidig som den er så tøyelig at det blir lett å bevege seg. Den kroppsnære og koniske passform er stilren, og formsydde knær og kilestykker i skrittet sikrer deg friksjonfri bevegelse og komfort.
kr 1300