Lukk
Søk
Bilde for kategori Brennere

Brennere

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Jetboil Fash Java Geo

Lynrask koketid er standard på Flash, det ultimate kokesystemet for å tilberede kaffe, suppe eller tørrmat på tur. Optimalisert for effektivitet og koker opp vann på lynraske 100 sekunder, noe som gjør det til den raskeste Jetboil noensinne. Jetboils 1-liters FluxRing-kjele med isolerende yttertrekk gjør vannkokingen til en lek og holder vannet varmt. Tenn umiddelbart med den praktiske og pålitelige trykknappen, og kontroller at vannet er klart med den termokromatiske fargeendringen i yttertrekket. Kompatibelt Jetboil-tilbehør, for eksempel en kaffepresse, opphengssett, kjelestøtte, stekepanne, FluxRing-kjele og redskaper gjør dette til et uvurdelig tilbehør til ditt neste eventyr. Inkluderer støtteben for gassboks, og bunnkoppen fungerer som målebeger og skål. Enkel å pakke og transportere med bare 371 gram.
kr 2200

Primus Onja Stove

Onja er vårt mest kompakte campingkjøkken med to brennere.
Takket være remmen over skulderen er kjøkkenet lett å bære med seg og fungerer like godt på piknik i parken som på campen rett ved bilen.
Utslått er kjøkkenet stabilt og gassboksene er skjult under brennerne.
I bunnen er det integrert skjærefjøl eller serveringsfat i eksklusiv finish av eik.

Drives av Primus gassbeholdere på 100 g, 230 g eller 450 g.

Egenskaper for Primus Onja Stove Campingkjøkken

Height (mm): 290
Width (mm): 140
Burn time: 34 min on 230 g gas (200 g/h per burner)
Length (mm): 430
Season: 3 Seasons
Effect (W): 2800×2
People: 1-4
Weight (g): 3000
kr 1800

Primus Spider MultiFuel Kit (Expr./Eta)

Oppgraderingssett for 354093 Eta Spider. Gjør om brenneren for multifuel-bruk med renset bensin, blyfri bensin og i nødstilfeller parafin. En 0,35L brenselsflaske, ErgoPump, multiverktøy med rensenål og jet nipple (dyse) følger med. Leveres med praktisk oppbevaringspose.
kr 1000

Primus Express Spider II

Stabil, pålitelig og lett primuskjøkken.
Et naturlig valg for dem som trenger et holdbart og fleksibelt kjøkken.
Leveres med varmereflektor og en pakkepose av nylon.
Kjøkken med lavt tyngdepunkt.
kr 1000

Primus kamoto Open Fire Pit

Det er ikke mye som er så deilig og stemningsfylt som et leirbål når du er ute på tur, med blafrende flammer og knitrende ved. Men mange steder er det ikke mulig å fyre et vanlig bål uten å ødelegge marken under. Kamoto fra Primus er en portabel ildgrop for bål som ikke etterlater noen spor. Bruk ved eller kull.

Kamoto Open Fire Pit er laget av rustfri, pulverlakkert stål, og er enkel å pakke sammen og ta med. Når den er brettet ut er den klar til å tennes på noen få sekunder. Kamoto består av en ildgrop i rustfritt stål, med vindskjermer på sidene og et luftinntak på undersiden, hvilket gir en effektiv forbrenning. Et askebrett beskytter marken. Kamoto finnes i to størrelser, og grillgitter inngår: Det er den perfekte varmekilden til Primus nye OpenFire-kjeler.

Lett å brette sammen og ta med
Laget i pulverlakkert, rustfritt stål
Vindskjermer, luftinntak og grillgitter
Høyde: 530mm
Dybde: 390mm
Bredde: 60mm
Vekt: 6100g
kr 1800

Primus Lite XL

Lite-familien utvides med en ny utgave bestående av en kjele (1 liter) tilpasset to personer. Med en unik låsemekanisme (Triangular Joint Connection), kan kasserollen enkelt skrus fast. Den nye brennerteknologien Laminar Flow Burner sørger for en lav profil. Kasserollen er laget av hardanodisert aluminium med keramisk non-stick-belegg som forhindrer at maten brenner seg fast. Det gjennomsiktige Tritan-lokket fungerer også som dørslag. Brenneren, kasserollen, plastbollen, en 100 grams gassboks og fotstøtte pakkes enkelt ned i en medfølgende nettingpose. Gass følger ikke med.


•Høyde: 118 mm
•Diameter: 150 mm
•Sesong: 3 sesonger
•Effekt: 1500 W
•Koketid: 4 min på 1 liter
•Personer: 1-2
•Tenning: Piezo
•Vekt: 350g
kr 2000