Lukk
Søk
Bilde for kategori Børster

Børster

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Vola Racing Horsehair Oval Brush

Oval Hestehårsbørste
kr 400

Vola Racing Nylon Oval Brush

Oval Nylonbørste
kr 400

Waxmeister Børste Oval Power Bronse

Produktegenskaper og prosessering

For å børste ut vokser foretrekker vi og bruke kun bronsebørste i ulike grad av aggressivitet , som utvikler seg etter bruksfrekvensen!

Vi bruker kun byster med bronselegering , da dette ikke belaster High Future-komponentene i vår Waxmeister-voks !! Bronse - Voksbørster er litt mer aggressive til å begynne med, men når de først er "børstet inn" avslører de deres sanne kvaliteter! Uten mye press, ta voksen ut av bunnstrukturen , det er det viktigste! For at børsten skal få sin kvalitet, børster vi ikke racingski med den med det første!
kr 1500

Waxmeister Børste Oval Villsvin Polish

Produktegenskaper og prosessering

Waxmeister BioniFil finish-børsten er optimalt tilpasset vår voks. Størrelsen garanterer perfekt håndtering . _ Jeg bruker denne børsten til å polere Overspeed igjen og strukturere basen litt . Når vi har børstet helt ut voksen med power-børsten og finish-børsten , polerer jeg virkelig Overspeed med finish BioniFil basert på villsvinbust !

Alle Waxmeister børster er håndlaget på en liten fabrikk og er unike . Før alle våre børster kommer i salg, blir de grundig testet for funksjon og evne av profesjonelle skiteknikere .

Villsvin - børsten er laget av komponenter av høy kvalitet og er ekstremt antistatisk!
kr 1500