Lukk
Søk

Atomic

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Atomic Backland 100 Black

Lett, bred og sterk, Atomic Backland 100 er en av de mest allsidige skiene i Backland-kolleksjonen og er i stand til å yte i det bredeste spekteret av snøforhold og i et hvert terreng. Bygget for eventyrlige dager på fjellet, tilbyr Ultra-Light Woodcore og Full Sidewall-konstruksjon den perfekte kombinasjonen av lette turmuligheter og allsidig frikjøringsfunksjonalitet. Carbon Backbone i skiens lengde gir eksepsjonell smidighet og solid kantgrep. Intuitiv og enkel å håndtere, den revolusjonerende HRZN Tech i spissen lar skien komme seg gjennom selv de mest utfordrende forhold.

1380g/180cm

kr 5390 kr 7500

Atomic Backland 2 Cuff Buckle Set. Black Red

Reservespenne til Backland II. selges i 2 pk.
kr 430

Atomic Backland 98W Gray

Lett, bred og sterk, Atomic Backland 98 w er en av de mest allsidige skiene i Backland-kolleksjonen og er i stand til å yte i det bredeste spekteret av snøforhold og i et hvert terreng. Dette er damenes favoritt. Bygget for eventyrlige dager på fjellet, tilbyr Ultra-Light Woodcore og Full Sidewall-konstruksjon den perfekte kombinasjonen av lette turmuligheter og allsidig frikjøringsfunksjonalitet. Carbon Backbone i skiens lengde gir eksepsjonell smidighet og solid kantgrep. Intuitiv og enkel å håndtere, den revolusjonerende HRZN Tech i spissen lar skien komme seg gjennom selv de mest utfordrende forhold.

1200g/164cm
kr 5390 kr 7500

Atomic Backland Cuff Buckle Blue White

Reservespenne til Backland støvler.
2 pk.
kr 430

Atomic Backland Pro Red

Atomic Backland Pro er en allround toppturstøvel som er fullpakket med funksjoner, og tilbyr den ideelle balansen mellom lettvekts klatreeffektivitet og en sikker passform for kontrollert og responsiv utforkjøring. Topp teknologi til en god pris, støvelen tilbyr gode funksjoner som Prolite-konstruksjon og et Cross Lace 2.0-lukkesystem som integrerer en kabel i spennen for en mer presis stramming av skallet og en sikrere passform rundt foten og ankelen for tøffere skikjøring. Den friksjonsfrie pivot- og Free/Lock 4.0-ski-/gåmekanismen gir 74º naturlig bevegelse for problemfri klatring. Det komfortable 3D Gold Tour lineren er pustende, vaskbar og er utstyrt med Dura Shield, en to-trinns beskyttelse av TPU og slitesterk mesh som forlenger levetiden til innerstøvelen.

1146g/26,5
kr 5590 kr 7000

Atomic Bent Jr + Skin

Denne pakken inkluderer Bent Chetler JR 140-150 ski og Skin JR som et grunnlag for å bygge et mer målrettet turoppsett. Monter enhver type dedikert turbinding og par den med en passende juniorstøvel for å gi unge skiløpere alt som kreves for morsomme og effektive skiturer.

kr 3890 kr 5000

Atomic HAWX ULTRA 130

The new Atomic Hawx Ultra 130 is the lightest alpine ski boot we’ve ever made. It’s also the stiffest boot in our brand new Hawx Ultra range – bringing the legendary Hawx feel to skiers with narrower feet. It includes Memory Fit for the personalization of a custom ski boot in minutes, plus a Memory Fit 3D Platinum liner with pre-shaped heel and ankle areas for an even better first fit. The reason it’s so light is a Grilamid cuff combined with our radical new Progressive Shell that adds reinforcement in key zones but reduces wall thickness overall to cut weight by 25%. For the best combination of snow-feel and power ever felt in an all-mountain boot, Hawx Ultra also features an asymmetric Energy Backbone that provides extra strength and edge grip for super strong skiing. Add Power Shift, Cuff Alignment and our new Cantable Grip Pads and you’ve got one of the best performing, most customizable boots to date.
Vekt 1680g
kr 1990 kr 6000

Atomic Wms Backland Pro White Black

Atomic Wms Backland Pro er en allround toppturstøvel designet for kvinnelige kjørere. Støvelen er fullpakket med funksjoner, og tilbyr den ideelle balansen mellom lettvekts klatreeffektivitet og en sikker passform for kontrollert og responsiv utforkjøring. Topp teknologi til en god pris, støvelen tilbyr gode funksjoner som Prolite-konstruksjon og et Cross Lace 2.0-lukkesystem som integrerer en kabel i spennen for en mer presis stramming av skallet og en sikrere passform rundt foten og ankelen for tøffere skikjøring. Den friksjonsfrie pivot- og Free/Lock 4.0-ski-/gåmekanismen gir 74º naturlig bevegelse for problemfri klatring. Det komfortable 3D Gold Tour lineren er pustende, vaskbar og er utstyrt med Dura Shield, en to-trinns beskyttelse av TPU og slitesterk mesh som forlenger levetiden til innerstøvelen.
Vekt. 1047g
kr 5590 kr 7000

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 430 Til: kr 7500
kr430 kr7500