Lukk
Søk

ArcTeryx

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Aerios 30 Backpack

Lett sekk fra Arc'teryx til dagsturer eller lette overnattingsturer. Sekken har raske og smarte justeringsmuligheter og et luftig bæresystem. Lav i vekt og bevegelig bæresystem.
kr 2000

Arc'teryx Arro 20 Bucket Bag Wildwood

Kul hverdagssekk med flate skulderreimer og snøring i toppen.
Volum 20 liter.
kr 990 kr 1700

Arc'teryx Bird Head Toque Phenom Habitat

Optimalisert for varme, vår klassiske lue med logo er laget av ull- og resirkulert polyester, for naturlig termisk ytelse og komfort. Et børstet polyesterbånd tilfører teknisk ytelse og gir en myk følelse. Enkel å pakke så du kan holde varmen overalt. Oppdatert med en bærekraftig ull/poly-blanding og et redesignet motiv.
50% ull og 50% polyester
kr 450

Arc'teryx Bird Patch Cap Conifer

Behagelig caps med halvdyp krone.
kr 400

Arc'teryx Bird Trucker Curved Black Sapphire

Klassisk bøyd brem og tekniske materiale. En trailercaps som er perfekt til hverdagsbruk, intensiv fjellklatring, eller for å skjule sveisen. Netting i ryggen for god pusteevne, hurtigtørkende Circuit™ i polyester sikrer teknisk ytelse, og Spacermesh™-båndet holder kontroll på fukt.Oppdatert med lav krone, og en bredere og mer komfortabel passform.
kr 450

Arc'Teryx Bird Trucker Curved Cap Retreat

Klassisk trailercaps med kurvet brem i hurtigtørkende tekniske materialer som puster godt. Monofilament-mesh bak for høy pusteevne, hurtigtørkende Circuit™ i front gir polyesterens tekniske egenskaper, og Spacermesh™ båndet regulerer fukten. En trailercaps som tåler utfordringen og alltid virker, samtidig som den ser bra ut. Passer perfekt til heftige fjellaktiviteter og når du skal slappe av etterpå.
kr 450

Arc'teryx Bird Trucker Curved Desert Salt

Tøff truckercaps med netting i en fin lillafarge fra Arc'teryx. Stor, kul men allikevel diskret logo i front.

Blir med deg på eventyr både bynært og til fjells!
kr 450

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 300 Til: kr 7500
kr300 kr7500