Lukk
Søk

ArcTeryx

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Arc'teryx Mens Atom Lt Hoody Dynasty

Lett, allsidig syntetisk isolert hettejakke som fungerer både som mellomlag og på egen hånd.

Denne allsidige hettejakken er velprøvd både som mellomlag og på egen hånd i høyfjellet, der den har varmet klatrere og turgåere i årevis. Siste generasjon av Atom LT er bygget for å tåle forskjellige forhold og intensitetsnivåer, med Coreloft™ Compact isolasjon som holder på varmen selv om den blir våt, og holder formen selv etter år med pakking og oppakking. Det vannavvisende ytterstoffet Tyono™ 20 er pustende og holdbart, stretchstykker i sidene gir bedre passform og økt frihet, mens hetten StormHood™ gir varme.

Den omdesignede modellen har oppdatert mansjettkonstruksjon som gjør plagget lettere å ta av og på og kombinere med andre plagg, oppdatert materialpakke med økt holdbarhet, oppdatert passform, og innside farget med teknikken dope dye.
kr 2500

Arc'teryx All Smiles Ball Cap Black

Å være utendørs får deg til å smile, og denne pustende, vannavvisende tekniske capsen er designet for terrengløping og intensive aktiviteter i fjellet året rundt. Luftgjennomtrengelig polyester med stretch, enkeltvevd stoff som motstår vind og vann. Et mykt, indre bånd som absorberer svette, og en justerbar klemme på baksiden for god passform.
kr 400

Arc'teryx Alpha Ar 55 Backpack Pegasus

Ryggsekk på 55L fra Arc'teryx, designet for klatring og bratt friluftsliv.
Regulerbart hoftebelte med god polstring, regulerbar brystreim.
Topplokk med glidelås.
Fester til isøks, stropper til kompresjon av volum, feste til tau mm.
kr 2000

Arc'teryx Arro 20 Bucket Bag Wildwood

Kul hverdagssekk med flate skulderreimer og snøring i toppen.
Volum 20 liter.
kr 1700

Arc'teryx Bird Head Toque Anecdote/Tatsu

Varm og behagelig lue i ull-og akrylblanding med fleecelining for ekstra isolasjon.

One-size
kr 400

Arc'teryx Bird Head Toque Magician

Stilren lue i en blanding av ull og akryl, med stor, strikket fuglelogo.
50% merino ull, 50% acryl, 100% polyester fleece underbånd. Ull/akryl-blanding. Konstruksjon med seks innsnitt. Underbånd i fleece. Håndvaskes i kaldt vann. Tørkes flatt. Må ikke vris eller renses.
kr 400

Arc'teryx Bird Patch Toque Komorbi

Kul Lue fra Arc'teryx, one size foret med fleece.
kr 400

Arc'teryx Calvus Visor Black

Calvus er en allsidig teknisk solskjerm som beskytter mot solen og tar seg av fuktighet i varme forhold. Bremen har et skuminnlegg som gjør at den holder formen uten ekstra vekt eller volum. Polyesterstoffet Socora™ er lett, luftgjennomtrengelig og transporterer fuktighet, og båndet i Spacermesh™ transporterer bort fuktighet. Et elastisk bånd på baksiden av hodet gjør at den sitter godt uten å trykke.
kr 300

Filtrer etter:

Clear All
Close
Min: kr 300 Til: kr 7500
kr300 kr7500