Lukk
Søk
Bilde for kategori Alpinstøvler

Alpinstøvler

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

K2 Jr. Reverb Alpinstøvel Blue

Reverb er en ny all mountain juniorstøvel og tilbyr relativt brei lest, god passform og en flex tilpasset de litt øvede juniorene.
Støvelen anbefales til alt fra normal kjøring i bakke, frikjøring og offpiste til tøffere kjøring i terrengparken.


De to ytterskallene er satt sammen uten skruer i bakkant og hindrer derfor "stresspunkter" når støvelen flexer, og gir økt komfort og behagelig press mot leggen når den er spent fast ved kjøring.
Den breiere lestbredden på 103mm vil appelere til de fleste føtter og støvelen er lett å komme ned i og ta av seg.
Alle spennedelene er skrudd i skallet, ikke naglet, dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig.

Reverb er det perfekte valget når løperen fortsatt er barn men føttene er i ferd med å bli voksne.
kr 2190 kr 3600

Lange RSJ 50 Legend Blue

Lange RSJ 50 er en komfortabel og kjøresterk støvel for barn. 50 flex og tre spenner som gir støvelen en myk og god følelse samtidig som den er trygg og takler fart og spenning
kr 1190 kr 1500

Lange RSJ 60 Legend Blue

Lange sin RSJ 60 støvel er en komfortabel, men fortsatt kjøresterk og trygg støvel på barn. Støvelen har 60 i flex og 4 spenner som gjør støvelen til et godt valg enten det er kjøring i park, skog eller klubbrenn
kr 1390 kr 1800

Tecnica Cochise Jr Alpinstøvel Brick Orange

Meget god støvel til junior fra Tecnica. 4 spenner gir foten et godt hold og en sikker kjøreopplevelse. God progresiv flex på 60.
Passer perfekt til både aktivløper og for de som ønsker en mer presis støvel til frikjøring.
kr 2190 kr 3300

Tecnica Jr. JT 1 Pearl Light Blue

Myk alpinstøvel til barn med 1 spenne og 3 delt skall. Varm og komfortabel barnestøvel som oppfordrer til lek og skiglede.
- 1 Spenne
- 3 Delt skall
- Størrelse 140-195 Mondopoint


Alt fra den ambisiøse junior eller om du har den første skidagen i bakken. Tecnica har støvler som er lett å få på seg samtidig som de er varme og komfortable. Dette er meget viktige faktorer som vil skape skiglede uansett nivå.
kr 300 kr 1100

Tecnica Jr. JT 3 Black

Myk alpinstøvel til barn med 3 spenner og 3 delt skall. Varm og komfortabel barnestøvel som oppfordrer til lek og skiglede.
- 3 Spenner
- 3 Delt skall
- Str. 200-215 Jr. såle
- Størrelse 200-265 Mondopoint
kr 500 kr 1800

Tecnica JT 2 Jr. Alpinstøvel Ink Blue

Tecnica JT 2 er en 2 spenne støvel som tilbyr brukeren komfort, presisjon og varme. Ønsker du å gi ditt barn en god skiopplevelse og behagelige dager i bakken er dette den beste støvelen.
Husk at støvlene oppgis i cm størrelser.
kr 1190 kr 1700

Tecnica JT 3 Jr. Alpinstøvel Ink Blue

Tecnica JT 3 er en 3 spenne støvel som tilbyr brukeren komfort, presisjon og varme. Ønsker du å gi ditt barn en god skiopplevelse og behagelige dager i bakken er dette den beste støvelen.
Husk at støvlene oppgis i cm størrelser.
kr 1290 kr 1900