Lukk
Søk
Bilde for kategori Alpinstøvler

Alpinstøvler

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Dalbello Boss 110 Black

Boss 110 er en allsidig og kjøresterk frikjøringsstøvel. Med en komfortabel innerstøvel, dempet footbed og cabriodesign er denne støvelen alt du trenger for å leke deg både i park, bakken of off piste. Støvelen har 110 flex og er god og responsiv.
Med sin brede last er dette en støvel og en passform som vil fungere for mange skiløpere.
kr 3490 kr 4500

Dalbello DRS 130 Lime/ White

Developed based on the DRS WC, the DRS 130 has a relatively neutral stance for all day skiing and a 98mm last, yet delivers incredible power transfer for expert skiers who like to drive the ski.
kr 1990 kr 5500

Dalbello DS Asolo 130 Black

Dalbello sin DS Asolo 130 sko er en kraftig og god alpinsko som gir deg muligheten til å kjøre så hardt du bare makter og fortsatt ha sko som holder deg godt på plass og er komfortabel.
Flex: 130
kr 2990 kr 6500

K2 Anthem Pro Black White

Anthem Pro fra K2 er en kraftig og presis all-mountainstøvel for Dame. Med 125 flex og medium smal lastbredde er dette en sko som passer damen som vil ha en sko som gir tilbake det du legger av trykk i den og føles presis og fast.
kr 3990 kr 5500

K2 BFC 120 Black

BFC Built For Comfort 120 er en behagelig og samtidig kjøresterk støvel for den som trenger mye plass og god varme i støvelen sin.
120 flex og 103mm last i 27.5
kr 3390 kr 4500

K2 FL3X Method B&E Black Red

B&E er Promodellen til Henrik Harlaut og Phil Casabon, "sjefene" i parken over lang tid! Denne støvelen er for den kresne frikjøreren som vil ha en alpinstøvel for alle typer kjøring med komfort og tilpassning i høysetet. FTE Evolution Skallet har en 102mm lestbredde som er mer kommersielt og passer de fleste fotbredder, slik at flere skikjørere skal ha muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts ""3-piece"" alpinstøvel. Full Tilt sin progressive flex, sammen med bruken av Intuition innerstøvler, hindrer trykkpunkter på legger og føtter og er favorittmerket blant mange skikjørere der ute. B&E har en Intuition Pro Wrap innerstøvel med Powerwrap som tilpasses foten og leggen rask og enkelt. Intuition Pro Wrap innerstøvelen er preformet og består av materiale med lukkede celler som former seg etter foten gjennom kroppsvarme, eller det kan bli varmet opp med en Intuition varmer/ovn av butikkpersonell for en 100% tilpassning og perfekt passform allerede første skituren, i tillegg legges det til ekstra materiale rundt anklene på begge sider for å øke passformen rundt ankel og hel. Powerwrap er et ekstra yttermateriale som legges på for å gjøre innerstøvelen litt stivere og øke energien og kraften fra kjøreren ut i skiene. En støtdempende gummisåle ligger mellom skallet og innerstøvelen for å absorbere slag og vibrasjoner. Evolution skallet har en 45 graders låsing av helen som gir god passform og hindrer at foten glipper, og med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge hvor agressiv du vil ha fremovervinklingen i støvelen. B&E er en optimal frikjøringsstøvel tiltenkt de aller fleste føtter. Alle spennedelene er skrudd i skallet. Ikke naglet. Dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig.
Flex: 90
kr 3990 kr 5200

K2 FL3X Method Beige

K2 fører arven fra Full Tilt videre med sin nye FL3X serie.
Med Method får du alle fordelene med FL3X-serien slik som progressiv flex, varm og behagelig innerstøvel, lav egenvekt, bred og komfortabel lest og utskiftbare metallspenner.
Innerstøvelen kan varmes opp og tilpasses for bedre passeform.
I støvelens front er tåboksen gjort bredere for å gjøre det ekstra komfortabelt både generelt og i harde landinger. Evolution skallet har en 45 graders låsing av helen som gir god passform og hindrer at foten glipper, og med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge om du vil ha en støvel for tradisjonell cruising eller en rettere vinkel som er mer tilpasset jib og parkkjøring, noe den myke progressive flexen er med på å gjøre støvelen perfekt til. Alle spennedelene er skrudd i skallet, ikke naglet, noe som gjør det enkelt å bytte spenner om man skulle være uheldig. Flex 90.
kr 2990 kr 4000

K2 FL3X Method Pro Black

En perfekt støvel for en fullblods parkkjører så vel som en som har hele anlegget som sin lekeplass. Som med Method får du her selvsagt progressiv flex, varm og behagelig innerstøvel. Lav egenvekt, bred og komfortabel lest og utskiftbare metallspenner. Method Pro byr på en vesentlig oppgradert innerstøvel i form av Intuition Wrap, samt en støtdempende gummisåle mellom skallet og innerstøvelen. Dette for å absorbere slag og harde landinger. Den oppgraderte Intuition Performer Wrap innerstøvelen består av materiale med lukkede celler som former seg etter foten gjennom kroppsvarme. eller det kan bli varmet opp med en Intuition varmer/ovn av butikkpersonell for en 100% tilpasning og perfekt passform allerede fra første tur. Skallet har en 102mm lestbredde som er kommersiell og passer de fleste fortbredder slik at flere skikjørere skal ha muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts "3-piece" alpinstøvel. FL3X støvlene sin progressive flex sammen med bruken av Intuition innerstøvler. hindrer trykkpunkter på legger og føtter gjør denne serien til en favoritt blant mange skikjørere. Method Pro er en slitesterk, lett og komfortabel støvel som favner et sjeldent stort mulig publikum.
kr 3590 kr 4500