Lukk
Søk
Bilde for kategori Alpinbekledning

Alpinbekledning

3 Produkter i Grid 4 Produkter i Grid Liste

Amundsen Sports Mens Peak Panther Bukse Desert

Vanntett alpinbukse (10.000mm) med stretch fra Amundsen Sports sørger for et komfertabelt og pustende ytterplagg.
Buksa er ekstra vid, og har ekstra polstring ved ankelene slik at den er kompetabel med alipint- og toppturstøvler.

73% polyamide / 21% polyurethane / 6% elastane
kr 6000

Armada Mens Corwin Insulated Pant Black

Varm og god alpinbukse med løs passform fra Armada.
kr 1600

Armada Mens Trenton Insulated Jacket Olive

Trenton Insulated Jacket er svært allsidig, varm og slitesterk. Taftfor, 100 % forseglede sømmer og lycra håndleddsgamasjer blokkerer kulden, mens ventilasjonsåpninger holder deg kjølig når det blir varmt. En ekstern musikklomme med hodetelefonport og innvendige nettinglommer tar vare på de moderne detaljene. Bærekraftige konstruksjonsmetoder fremheves av Trentons resirkulerte nylon lerretsstoff og resirkulert polyfill-isolasjon.
Jakken er stor i størrelsen
kr 2300

Bogner Mens Felian Ski Jacket White Red

Felian skijakken fra Bogner er en varm og bevegelig skijakke for deg som ønsker en stilig og samtidig praktisk skijakke. Jakken er laget med ytterduk i 20 000mm vannsøyle og 4 veis stretch.
Jakken er foret med gåsedun og har reflektiv inneduk som holder deg god og varm.
kr 17000

Bogner Mens Florys Ski Jacket Gray

Bogners Florys skijakke er en stilren og praktisk skijakke laget med de beste materialer og teknologier for en best mulig skijakke. 20 000mm vannsøyle og 4 vei stretsj gjør at den takler både kulde og fukt. Jakken har snøskjørt og to glidelåser, både ytterjakken og innerjakken har hver sin glidelås.
kr 17000

Bogner Mens Florys Ski Jacket Red

Bogners Florys skijakke er en stilren og praktisk skijakke laget med de beste materialer og teknologier for en best mulig skijakke.

20 000mm vannsøyle og 4 vei stretch gjør at den takler både kulde og fukt. Jakken har snøskjørt og to glidelåser, både ytterjakken og innerjakken har hver sin glidelås.
kr 17000

Bogner Mens Jerry Jacket Wintercamo

Bogner Jerry Jacket er en fantastisk jakke for skibakken enten du står på carvingski, twintipski eller storfjellski. Jakken er foret og har 20 000 mm vannsøyle som holder deg tørr og varm.
For deg som ønsker å ha en stilig jakke med høy bruksevne.
kr 8500 kr 17000

Bogner Mens Jesse Ski Jacket Yellow

Bogner sin Jesse skijakke er en varm og behagelig skijakke laget med Bogners fokus på funksjonalitet og design.
Jakken er laget med 4 veis stretsj og 20000mm vannsøyle, samtidig som jakken er fyllt med dun som gir en både varm og bevegelig jakke.
Stilige designpreg som den kule armlommen og dens praktiske innerjakke gjør dette til en skijakke for den som tenker på både funksjon og fantastisk design.
kr 19000